2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Miért előnyös számomra a Magenta 1 Business kedvezménycsomag?

Mert hatékonyabbá tudja tenni általa a vállalkozása kommunikációját. A Magenta 1 Business rugalmasságot nyújt Önnek, hogy minden munkatársa számára a munkaköréhez leginkább illeszkedő szolgáltatásokat és díjcsomagokat választhassa ki a Magenta1 kedvezménycsomag alapjául szolgáló széles kínálatunkból, kedvezményekkel.

Kedvezményeinkkel és díjmentes üzleti megoldásainkkal az Ön cége is versenyképesebb és hatékonyabb lehet.

Számos előnye van annak, ha az Ön vállalkozása a Telekom üzleti telekommunikációs szolgáltatásait együtt, a Magenta 1 Business kedvezménycsomagban veszi igénybe:

  • együtt kedvezőbb a szolgáltatások havi díja,
  • dupla mobilinternet adatmennyiséget adunk belföldön,
  • 33 000 Ft extra készülékkedvezményt biztosítunk szerződéskötéskor, ha meglévő Telekom mobil havi díjas szolgáltatása mellé meghatározott üzleti vezetékes szolgáltatást vagy meglévő Telekom vezetékes szolgáltatása mellé meghatározott üzleti mobilszolgáltatást vesz igénybe illetőleg Telekom mobil és vezetékes szolgáltatásokkal nem rendelkezik és egyidejűleg meghatározott üzleti mobil és üzleti vezetékes szolgáltatást is igénybe vesz, és az új szolgáltatásokra 2 éves határozott tartamú szerződést köt.
    A kedvezmény érvényesítésére kizárólag az új szolgáltatási szerződés megkötésének időpontjában van lehetőség. Az extra készülékkedvezmény ügyfelenként egy alkalommal használható fel egy készülék Vállalkozói készülékedvezmény árlistából történő vásárlása esetén. Bruttó 33 000 Ft-nál alacsonyabb összegű készülék választása esetén a fel nem használt összeg a továbbiakban nem érvényesíthető. 
  • a Magenta Bónusz segítségével informatikai  szolgáltatásokra fordítható kedvezményt is kínálunk,
  • dedikált ügyfélkiszolgálást biztosítunk a 1400 telefonszámunkon.

Utoljára frissítve: 2022. május 3.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!