2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen feltételeket kell teljesítenem a Magenta 1 Business kedvezménycsomag igénybevételéhez?

A Magenta 1 Business kedvezménycsomag igénybevételéhez szükséges kötelező szolgáltatáselemek az alábbiak:

Azon meglévő szolgáltatások, amelyeket a Szolgáltató által kivezetni tervezett, vagy már kivezetés alatt álló műszaki hozzáférés típuson nyújt a Szolgáltató, a Magenta 1 Business kedvezménycsomagba nem vonhatóak be. Az adott végponton elérhető technológiákról üzleteinkben és a 1400-ás ügyfélszolgálati számon tájékozódhat.

Magenta 1 Business kedvezménycsomagban az Üzleti Mobil díjcsomagokra vonatkozó Flottakedvezmény nem érvényesül, azaz több előfizetés esetén nem csak a 2. előfizetéstől, hanem minden előfizetésen érvényesül a 30%-os havidíj-kedvezmény.


A Magenta 1 Business kedvezménycsomaghoz nem kötődik határozott idejű szerződés.

A vezetékes díjcsomagok hűségidőtől függetlenül bevonhatók (határozatlan, 1 ill. 2 éves hűséges egyaránt), ugyanakkor a mobil díjcsomagok Magenta 1 Business kedvezménycsomagba történő bevonásához érvényes keretszerződés szükséges. Új, 2 éves határozott idejű keretszerződés kötése szükséges abban az esetben, ha a keretszerződés hűségideje már lejárt, vagy az a hűségideje a 22-24. hónapban jár.

Utoljára frissítve: 2022. július 15.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!