GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi történik a törölt hozzáférések adataival?

Mikor egy felhasználót törölnek, a felhasználóhoz kapcsolódó adatok is törlődnek. Ha megszeretné tartani ezeket az adatokat, a Google azt javasolja, hogy törlés helyett inkább hozzáférés felfüggesztését válassza.

Utoljára frissítve: 2019. október 10.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!