2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Miért nem tudok a Telekom Fiókban, illetve a Telekom alkalmazásban számlát fizetni?

Javasoljuk, hogy ellenőrizd az alábbiakat:

Itt jelenítjük meg azokat a számlákat, melyeket az adott hónapban szükséges rendezned. Weboldalunkon több számla esetén a számla típusa melletti mezőben jelölheted be a befizetendő tételeket.

Kaptál-e e-mailben elektronikus számla értesítést?
Az e-mail üzenet magát az elektronikus számlát nem tartalmazza, azt a belépést követően a Számlák menüben tudod ellenőrizni, illetve a pdf dokumentumot letölteni. Amennyiben több Telekomos szerződésed is van, akkor a havi számlák megtekintéséhez, illetve online befizetéséhez azzal az e-mail címmel vagy telefonszámmal javasolt belépned, ami alá felcsatoltad a mobil havi díjas, illetve otthoni előfizetéseidet.

Bankkártyád típusa:
A fizetés az alábbi típusú bel- és külföldi kibocsátású bankkártyákkal lehetséges: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron.

A kétfaktoros azonosításról (biztonsági kód, TeleKód, 3D Secure Code, internetes vásárlást ellenőrző SMS-kód stb.) ide kattintva olvashatsz bővebben.

Ezen kívül érdemes ellenőrizned a bankszámlád egyenlegét, illetve a kártyához beállított napi limitet, limiteket is. Ez utóbbit a mobilkészülékedre letöltött banki applikációban egyszerűen módosíthatod.

SMS-ben kapott, véletlenszerűen generált kód, illetve banktól kapott jelszó hibás megadása
Ha nem használtad még bankkártyádat online környezetben, akkor érdemes bankod honlapján tájékozódni annak feltételeiről. Ha bankod mobil applikációt kínál, akkor az egyszerű, biometrikus azonosítás (ujjlenyomat hitelesítés vagy arcfelismerés) előnyeit is élvezheted az online fizetés során.

Visszaigazoló üzenet 
Sikeres számlabefizetésről minden esetben visszaigazoló e-mailt illetve SMS üzenetet küldünk számodra. 

Ha a "Számlabefizetése sikertelen volt" visszajelzést kaptál, akkor annak az alábbi okai lehetnek, kérjük, ezekre is ügyelj:

  • hibásan megadott bankkártya-adatok, fedezethiány, letiltott bankkártya, lejárt bankkártya, az adatok megadására rendelkezésre álló idő lejárt, napi darab vagy összeglimitbe ütköző fizetési kérés, megszakított tranzakció

Probléma esetén javasoljuk, hogy töröld a böngésződ előzményeit, vagy inkognitó ablakban indítsd újra a fizetési folyamatot.

Utoljára frissítve: 2023. február 23.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!