Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

Elektronikus számla

Még nem váltott elektronikus számlára?

 

Az elektronikus számla elektronikus formában kiállított, hiteles számla, amely az üzleti online önkiszolgáló felületen megtekinthető és letölthető.
Az elektronikus számla a hagyományos papír alapúval egyenértékű, hitelesített, időbélyegzővel ellátott dokumentum.

Miért érdemes az Elektronikus számlát választania?

Könnyen elérhető és megbízható

Költségkímélő

Kényelmes

Biztonságos

Környezetbarát

Megrendelés

Amennyiben még nem rendelkezik hozzáféréssel az üzleti online önkiszolgáló felülethez

1. Töltse ki az erre vonatkozó nyilatkozatot és jutassa el ügyfélszolgálatunk részére

2. Amint megkapja a jogosultságot, felhasználónevével és jelszavával lépjen be az üzleti online önkiszolgáló felületre, ahol a „Számlakezelés” menüpontban azonnal beállíthatja folyószámláira az e-számla szolgáltatást.
Az e-számla szolgáltatás beállítását követő első számlázástól kezdve telefonszámláit már elektronikusan állítjuk ki, papír alapú számlát nem küldünk.

3. Elektronikus számla igényét a Telemátrix számlainformációs szolgáltatási szerződésben is jelezheti, amennyiben kitölti és eljuttatja ügyfélszolgálatunk részére!


Amennyiben már rendelkezik hozzáféréssel az üzleti online önkiszolgáló felülethez

1. Lépjen be az üzleti online önkiszolgáló felületre,ahol a „Számlakezelés” menüpontban azonnal beállíthatja folyószámláira az e-számla szolgáltatást. A belépéshez szükséges felhasználónevét és jelszavát a mobil keretszerződésén találja meg.
Az e-számla szolgáltatás beállítását követő első számlázástól kezdve telefonszámláit már elektronikusan állítjuk ki, papír alapú számlát nem küldünk.

1. Elektronikus számla igényét a Telemátrix számlainformációs szolgáltatási szerződést is jelezheti, amennyiben kitölti és eljuttatja ügyfélszolgálatunk részére!

A szerződés beérkezését követő első számlázástól kezdve telefonszámláit már elektronikusan állítjuk ki, papír alapú számlát nem küldünk. Számláit az üzleti online önkiszolgáló felületre történő belépés után tekintheti meg. A belépéshez szükséges felhasználónevét és jelszavát a mobil keretszerződésén találja meg.

Megrendelés

További részletek