2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

Akár néhány perc alatt, otthonról vagy útközben a mobilodról. Több előfizetés esetén egyszerre is.

Lépj be az Üzleti Önkiszolgáló Portálra, ahol kényelmesen be tudod fizetni és le tudod tölteni a számláidat! A befizetést minden számládra egy oldalon egy kattintással kezdeményezheted! Egy befizetési tranzakció keretében egy, több vagy akár az összes üzleti mobil, vezetékes, IT és készülék részlet számládat kiegyenlítheted.

Kezdjük el!

Első lépésként jelentkezz be az Üzleti Önkiszolgáló Portálra. A bejelentkezést megteheted a www.telekom.hu/uzleti oldalon a jobb felső sarokban található Belépés gomb segítségével.

 

Hogyan tudsz belépni az Üzleti Önkiszolgáló Portál felületére?

Kattints ide, hogy megtekintsd részletes útmutatónkat a belépés menetével kapcsolatosan.

Számlabefizetés a kezdőlapon

Miután bejelentkeztél az általad preferált azonosítási módszer segítségével, az Üzleti Önkiszolgáló Portál főoldalára jutsz.

Amennyiben van befizetetlen számlád a fő oldal tetején megjelennek a befizetésre váró számláid. Lehetőséged van az összes számlád befizetésére, vagy a lejárt tartozásod befizetésére is.

     

Számlabefizetés a Számlák menüpontban

Részletes nézetben

  • A Főoldal bal oldalon található menüpontok közül válaszd ki, a Számlák/Számlabefizetés menüpontot.
  • A Számlabefizetés oldalon megtalálod a befizetésre váró számláidat összegyűjtve.
  • A Számlabefizetés oldal jobb felső sarkában található nézet választóval ki tudod választani a Részletes vagy Egyszerű nézetet. Alapesetben a részletes nézet fog számodra megjelenni az oldalon.
  • Lehetőséged van a folyószámlád alatti összes számlád letöltésére is a letöltés ikonra kattintva.
  • A Részletes nézetben megtalálod az összes folyószámládat és a folyószámla előtti négyzet bepipálásával a kiválasztott folyó számla alatti összes számlát befizetheted. A kijelölt folyó számla mellett látszik a folyó alatt lévő számlák darabszáma és az ide tartozó számlák összege.
  • Az oldal alján a kijelölt folyószámláidat tudod befizetni, továbbá lehetőséged van a Lejárt tartozásaid befizetésére is.

     

Számlabefizetés a Számlák menüpontban

Egyszerű nézetben

  • Egyszerű nézetben a befizetendő számláidat egyenként is befizetheted, letöltheted.
  • A számla előtti kis négyzet bepipálásával a kiválasztott számlát tudod befizetni.
  • A kijelölt számlát, a letöltés ikonnal töltheted le.
  • Az Egyszerű nézet alján a kijelölt számláidat tudod befizetni, továbbá lehetőséged van a Lejárt tartozásaid befizetésére is.

     

Befizetés menete

1. A lap alján magenta színnel láthatod kiemelve a kiválasztott számláid darabszámát, és számláid összegét, amiket beszeretnél fizetni.

2. A „befizetem” gombra kattintva indíthatod el a fizetési folyamatot.

     

3. A fizetést követően visszairányítunk a Számlabefizetés oldalra. Ezután megjelenik egy üzenet, ami tájékoztat fizetés sikereségéről, illetve sikertelenségéről.

4. A befizetés sikerességét nyomon követheted a Számlaműveletek menüpontban, ahol láthatod a tranzakció státuszát.