Központi raktárunkban 2021. szeptember 30. és október 3. között éves leltározás lesz, emiatt a szeptember 29-én 13:30-ig leadott rendelések szeptember 30-án még kiszállításra kerülnek, de az ezt követően leadott rendelések már csak október 5-én teljesülhetnek legkorábban. Megrendelésed a két időpont között zavartalanul leadhatod.
Központi raktárunkban 2021. szeptember 30. és október 3. között éves leltározás lesz, emiatt a szeptember 29-én 13:30-ig leadott rendelések szeptember 30-án még kiszállításra kerülnek, de az ezt követően leadott rendelések már csak október 5-én teljesülhetnek legkorábban. Megrendelésed a két időpont között zavartalanul leadhatod.

  

Törődjetek idén karácsonykor csak egymással, mi pedig itt vagyunk, ha kellünk. December 20-ig folyamatosan megújuló kínálattal és még több meglepetéssel várunk!

Kép leírása: 10 napos ünnepi korlátlan adat

10 napos ünnepi korlátlan adat

10 napos díjmentes Ünnepi korlátlan mobilnet

Aktiváld a Telekom alkalmazásban 2021. november 22. és december 20. között egyszeri alkalommal a 10 napos díjmentes Ünnepi korlátlan mobilnet opciónkat, mellyel másokkal is törődhetsz! Az aktiválással azt is befolyásolod, hogy a 4 lehetőség közül melyik fontos társadalmi ügyet támogassa nagyobb arányban a Telekom idén karácsonykor!

Az alkalmazásban az ügy nevét tartalmazó mobilnet opció kiválasztásával tudod jelezni, te melyik ügy mellé állnál szívesen!

A mobilnet opció egyszeri alkalommal 10 napra aktiválható minden lakossági havi díjas, feltöltőkártyás, valamint Üzleti Mobil, Üzleti Trend 2017, Üzleti Trend Plusz, Új Üzleti Trend csomagos ügyfelünk részére. Az ajánlatot a Telekom elérhetővé teszi a Next Business, Next Business Comfort csomaggal rendelkező üzleti előfizetők részére is. A korlátlanság belföldön érvényes, az EU-ban 6 GB használható. Ha több mobilszolgáltatásod van, lehetőséged van mindegyikre aktiválni a kedvezményt.

Adventi naptárunk több ezer meglepetést rejt!

Látogass vissza minden héten december 05-ig, regisztrálj, és esélyed nyílik megnyerni a hetente kisorsolt kuponok egyikét!

Fontos! Hogy minél több ügyfelünknek örömet szerezhessünk, adott héten egy ügyfél egyszer jelentkezhet előfizetéseinek számától függetlenül, amit ellenőrzünk. Kérünk, ne regisztrálj többször!

Ne feledd, hogy minden héten indulhatsz a meglepetésekért!

Alábbi meglepetéseket rejti naptárunk:

tartozekok_aktiv-1.svg

Telekom 3000 Ft értékű tartozék kupon

Lepd meg magad vagy szeretteid egy fejhallgatóval, hangszóróval vagy más kiegészítővel!
Regisztrálj november 30. és december 5. között, hogy Tiéd lehessen a Telekom tartozék kínálatából a minimum 4000 Ft értékű vásárlás esetén beváltható kuponok egyike!

érdekel
douglas-lejart_4.svg

Douglas 3000 Ft értékű kupon   

Válogass kedvedre a Douglas üzletekben kapható termékek közül!
Regisztrálj november 16. és 21. között, hogy Tiéd lehessen a min. 15 000 Ft értékű vásárlás esetén felhasználható kedvezmény!
  

lejárt
lego-lejart_2.svg

Kocka.hu 2000 Ft értékű kupon

Vásárolj LEGO® készletet idén karácsonyra szeretteidnek a kocka.hu oldalon!
Regisztrálj november 23. és 28. között, hogy Tiéd lehessen a kocka.hu webshopban minimum 5000 Ft értékű vásárlás esetén beváltható kuponok egyike!
   

lejárt

Részletesebb feltételek

A hetente meghirdetett meglepetésre a Telekom aktív mobil vagy vezetékes előfizetéssel rendelkező üzleti ügyfelei regisztrálhatnak.
A szerencsés nyerteseket a regisztrációs időszak utáni hét péntekig SMS-ben értesítjük a regisztráció során megadott hívószámon.

Jó, ha tudod!