Telekom Cloud CC

⁣A Magyar Telekom felhő alapú Contact Center szolgáltatása magas szintű ügyfélkiszolgálást biztosít Ön és cége számára, mely egyesíti a Mesterséges Intelligencia (MI, AI), az IoT és a felhő nyújtotta előnyöket. Érje el az ügyfélkiszolgálás jövőjét szolgáltatásunkkal, mely beruházás nélkül, havidíjas formában nyújt hatékony megoldást.

Termék leírás

Telekom Cloud CC Contact Center szolgáltatás a felhőből

Ügyfélelégedettség? – Fontosabb, mint valaha

⁣Biztosítsa ügyfele magas szintű kiszolgálását és használja ki a felhő infrastruktúra, a mesterséges intelligencia (AI) és IoT (Internet of Things) nyújtotta előnyöket a Telekom Contact Center megoldása által! Érje el az ügyfélkiszolgálás jövőjét szolgáltatásunkkal, mely beruházás nélkül, havidíjas formában nyújt hatékony megoldást.

Elégedett dolgozók = kiemelkedő ügyfélélmény

⁣A megfelelő, hatékony rendszerrel támogatott, elkötelezett alkalmazottak közvetlen és pozitív hatással bírnak az ügyfélélményre. A Telekom Cloud CC szolgáltatása ezt nyújtja Ön és vállalkozása számára: sikeres és hatékony ügyfélkiszolgálást pozitív élménnyel egybekötve, kellemes munkavégzést az ügyfeleket kiszolgáló alkalmazottak számára.

⁣Ügyfélkapcsolattartás szabadon – hang, videó, csevegés, üzenetküldés egy kézből

⁣A Telekom Cloud CC szolgáltatása az ügyfelek igénye és kényelme szerint nyújt kommunikációs csatornát a kapcsolatfelvételre. Az ügyfelek felkereshetik az ügyfélszolgálatot telefonon, videóhívásban, chaten vagy akár e-mailen keresztül, lehetővé téve a választás szabadságát. A Telekom Cloud CC szolgáltatás egyesíti az ügyintézők szakértelmét, a Contact Center nyújtotta előnyöket és támogatást, valamint a rendszer integrációja révén az ügyféltörténetbe való betekintést.

AI megoldások az ügyfélkiszolgálásban

⁣A Telekom Cloud CC tökéletesen egyesíti a mesterséges intelligencia és a humán erőforrás nyújtotta előnyöket. Minden olyan emberi beavatkozást nem igénylő munkafolyamat automatizálható, ami a dolgozók mindennapjaiban rutin feladatnak számít. Ennek köszönhetően fokozható a hatékonyság és a gyorsaság, az ügyintézők személyes bevonása pedig egyszerűbben koncentrálható azokra az esetekre melyeknél erre ténylegesen szükség van.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal az instantCC@telekom.hu⁣ email címen, vagy keresse fel kapcsolattartóját!

Partnerek:

⁣A szolgáltatásban partnerünk az Avaya Inc. kommunikációs vállalat.

⁣A Telekom Cloud CC felhő alapú Contact Center megoldásunk kiemelkedő támogatás nyújt a vállalat ügyfélkiszolgálással, ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozó dolgozói számára.

⁣Elégedett dolgozók – kiemelkedő ügyfélélmény

⁣Az ügyfélkiszolgálásban az ügyfélelégedettség mellett kiemelkedően fontos a Contact Center dolgozók elégedettsége. A megfelelő, hatékony rendszerrel támogatott, elkötelezett alkalmazottak közvetlen és pozitív hatással bírnak az ügyfélélményre. A Telekom Cloud CC szolgáltatása ezt nyújtja Ön és vállalkozása számára: sikeres és hatékony ügyfélkiszolgálást pozitív élménnyel átszőve, kellemes munkavégzést az ügyfeleket kiszolgáló alkalmazottak számára.

⁣Contact Center a felhőből

⁣A Telekom Cloud CC szolgáltatásunk a felhőből nyújtja mindazt, amire egy korszerű, az ügyfélélményt szem előtt tartó vállalatnak szüksége van. A felhő infrastruktúra révén az erőforrások tervezhetők és rugalmasan alakíthatók az üzleti célok szerint, az ügyintézői létszám és a kapcsolódó üzletviteli rendszerek adottságai alapján.

⁣A Telekom Cloud CC szolgáltatás segítségével az informatikai támogatási terület a fizikai rendszerek üzemeltetése és napi problémái helyett az üzleti igényekre fókuszálva tudja kielégíteni a vállalaton belülről érkező, az ügyfélszolgálat által támasztott igényeket, ezáltal elégedett belső ügyfeleket tudhat magáénak.

Partnerek

⁣A szolgáltatásban partnerünk az Avaya Inc. kommunikációs vállalat.