MS felhőszolgáltatások (M365/O365)

A Microsoft csoportmunka szoftvere felhőszolgáltatásként hatékony és megbízható együttműködést tesz lehetővé kollégáival, ügyfeleivel, partnereivel. Használatával dokumentumok egyidőben történő szerkesztésén, megosztásán és tárolásán túl online konferenciák megtartására is lehetőséget biztosít.

Termék leírás

A Microsoft a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvergyártójaként és felhőszolgáltatójaként szinte minden vállalkozás IT igényeit képes lefedni havidíjas üzleti felhőszolgáltatásokkal. A különböző igényekhez különféle szolgáltatások vásárolhatók, így elkerülhetők a felesleges kiadások.

Milyen előnyei vannak a Microsoft csoportmunka felhőszolgáltatásának?

Havidíjas szolgáltatás:

  • Nem kell beruházni, hanem igény szerint havidíjasan fizethető

Magas rendelkezésre állás:

  • A Microsoft garantálja a megbízhatóságot a világ legkomolyabb felhő infrastruktúrájával.

Skálázható:

  • Ha növekszik az adatmennyiség, vagy más funkciók is kellenek, akkor sem kell infrastruktúrába beruházni, hanem csak megfelelő előfizetésre váltani.

Szabályozott környezet:

  • A szabályozási lehetőségek nagyobb cégek szabályozási követelményeinek is megfelelnek.

⁣A Microsoft felhőszolgáltatások többféle konstrukcióban vásárolhatók: minden vállalat megtalálhatja a neki szükséges funkciókat rugalmas előfizetéssel, vagy éves elköteleződéssel kedvezőbb áron. Ilyen Microsoft funkciók például: Outlook, Exchange, Bookings, Teams, Excel, Word, PowerPoint, Access, Power BI, OneDrive. Sharepoint, Planner, Power apps. A felhasználói licencek cégen belül átrendezhetőek aktuális igény szerint.

Partnerek

Microsoft

A Microsoft 365 bevezetés a vállalkozások számára általában a szükséges irodai és csoportmunka szoftvereket (Outlook, Exchange, Bookings, Teams, Excel, Word, PowerPoint, Access, Power BI, OneDrive. Sharepoint, Planner, Power apps.) biztosítja költséghatékony üzleti felhőszolgáltatás formájában. Az alkalmazások és fájlok internetkapcsolat mellett mindenhol elérhetőek böngészőből, mobileszközről vagy számítógépről.

 Online felületről kezelhető a teljes vállalati rendszer: a felhasználók engedélyei, a jogosult eszközök és szabályozások, valamint különböző riportok riasztások is elérhetők.

Milyen további előnyei vannak a Microsoft csoportmunka szoftverének?

Egyszerű használat:

  • Minden egy webes felületről elérhető, bármilyen eszközről, magas rendelkezésre állással.

Erőforrás kímélő:

  • Használatával csökkenthető a belső IT, nem kell külön telephelyi szerver vagy alkalmazás. pl. a levelezés miatt.

Mindig naprakész:

  • Folyamatosan új frissítések és új funkciók érkeznek, így mindig az élen járhatsz.

Skálázható biztonsági funkcionalitás:

  • A megfelelő licencek választásával minden cég biztosíthatja az ő kockázataival arányos mértékű biztonsági megoldásokat.

Partnerek

Microsoft

Demo