Ismerd meg a Telekom alkalmazást!

Intézd ügyeidet, gyorsan és díjmentesen, sorban állás és adathasználat nélkül! Számlabefizetés, Domino feltöltés akár egy mozdulattal!*

Töltsd le iOS-re vagy Android-ra

Legújabb funkcióink

Gyakran használt telefonszámaidra gyorsan megismételheted a feltöltést. Korábbi feltöltéseid történetét a Feltöltési naplóban visszanézheted!

Könnyedén igényelhetsz e-számlát bármely kezelt előfizetésed számára!

Csoportba rendeztük Magenta 1-es előfizetéseidet, hogy egyszerűbben átlásd és kezelhesd őket.

Ha részletesen olvasnál a további új funckiókról, kattints a használati segédletre!

Használati segédlet

Egyenlegmegtekintés könnyedén

Az alkalmazásba belépve már közvetlenül a kezdőlapon megnézheted minden, a Telekom Fiókodba felcsatolt szerződésed egyenlegét és adatforgalmát.

Számlafizetés egyszerűen

Fizesd be mobil és otthoni szolgáltatásaid számláit sorbanállás nélkül, akár már a kezdőlapon, egy kattintással! A számlák menüpon alatt megtekintheted befizetésre váró vagy már befizetett számláidat. A befizetés során bankkártyádat akár el is mentheted. Válts e-számlára, és ezentúl emailben értesítünk számláidról!

Egyenlegfeltöltés

Töltsd fel saját, családtagjaid vagy barátaid egyenlegét akár már 1500 forinttal! Fizethetsz bankkártyával vagy a havi számlád részeként! Keresd vissza korábbi feltöltéseidet a Feltöltési naplóban vagy ismételd meg őket a leggyakrabban használt mobiltelefonszámaidra.

Előfizetések kezelése

Aktiválhatsz vagy lemondhatsz kiegészítő szolgáltatásokat és adatbővítőket. Hozzáadhatsz Telekom fiókodhoz előfizetéseket, melyeket utána kezelhetsz a kezdőlapodon, vagy törölheted a menü Előfizetések pontjából.

Kapcsolat kártya

A Telekom alkalmazásban mindig kéznél van a virtuális Kapcsolat kártyád, melynek felmutatásával igénybe veheted partneri kedvezményeinket.

Töltsd le a díjmentesen* használható Telekom alkalmazást!

* A mobilalkalmazás használata roaming helyzetben, illetve belföldön, Telekom mobilhálózaton vagy Wi-Fi-ről díjmentes, nem generál adatforgalmat.

Kérdésed van?

Az alábbi linken további információt kaphatsz alkalmazásunkal kapcsolatban.

Gyakori kérdések

Használati segédlet