Ismerd meg a Telekom alkalmazást!

Intézd ügyeidet, gyorsan és díjmentesen, sorban állás és adathasználat nélkül!* Számlabefizetés, Domino feltöltés akár egy mozdulattal!

Kedvezmények egy helyen, a zsebedben! A Telekom Élmények menüpontban megtalálsz minden állandó- és időszakos partneri kedvezményt, valamint a Telekom Kapcsolat kártyád is.

Töltsd le Android vagy iOS operációs rendszerű készülékedre, vagy lépj be a Telekom alkalmazásba!

Androidra töltöm le

iOS-re töltöm le

Belépek a mobilomról

Alkalmazásban díjmentesen bekapcsolható ajánlataink:

Szerda, a Te napod!

Kedvenc díjmentes Domino Day opciód csak arra vár, hogy bekapcsold!

Részletek

Domino feltöltési bónusz!

Dominosként saját igényeidhez alakíthatod feltöltési bónuszodat. Töltsd fel egyenleged és válassz bónuszt 3 napon belül!

Részletek

Legújabb funkciók

Ha részletesen olvasnál a további új funckiókról, kattints a használati segédletre!

Használati segédlet

Egyenlegmegtekintés könnyedén

Az alkalmazásba belépve már közvetlenül a kezdőlapon megnézheted minden, a Telekom Fiókodba felcsatolt szerződésed egyenlegét és adatforgalmát.

Számlafizetés és egyenlegfeltöltés egyszerűen

Fizesd be mobil és otthoni szolgáltatásaid számláit biztonságosan bankkártyával akár már a kezdőlapon, egy koppintással! A Pénzügyek menüpont alatt megtekintheted befizetésre váró vagy már befizetett számláidat. Töltsd fel saját, családtagjaid vagy barátaid egyenlegét akár már 1500 forinttal a Pénzügyek menüpontból! Keresd vissza korábbi feltöltéseidet a Feltöltési naplóban vagy ismételd meg őket a leggyakrabban használt mobiltelefonszámaidra.

Számlafizetés    egyszerűen

Love Telekom újdonságok

Fedezd fel legújabb kedvezményes ajánlatainkat és egyéb kedvezményeinket. Nézd meg friss közösségi média posztjainkat egy helyen.

Otthoni Internet beállítások

Az alkalmazás új funkcióival kontrollálhatod és személyre szabhatod otthoni internet hálózatodat, csatlakozó eszközeidet és családod online életét. Pl. egyszerűen megváltoztathatod Wi-Fi nevedet és jelszavadat.

Számlafizetés    egyszerűen
Segítség menüpont

Segítség menüpont

Kérdésed van, elakadtál és segítségre van szükséged? Keresd a Segítség menüpontot a Telekom alkalmazásban, ahol gyorsan és könnyedén választ találhatsz felmerülő kérdéseidre!

Bejelentett hibáid nyomon követése

Mindent megteszünk, hogy ne legyenek hibák az otthoni TV, telefon vagy internet szolgáltatásaitokban. De ha mégis, mostantól a bejelentett hibáitokat nyomon tudjátok követni az alkalmazásban is a "Segítség" menüpont alatt.

Bejelentett    hibáid nyomon követése
Kapcsolat Program    menüpont

Telekom Élmények. Neked.

Fogadd váratlan meglepetéseinket, és élj országszerte partneri kedvezményekkel, extrákkal! Csak azért, mert Telekomos vagy.

Töltsd le vagy lépj be most!

Belépek a mobilomról

*A Telekom app használata nem generál adatforgalmat itthon és roaming helyzetben sem, kivéve a Love Telekom menüpontot. Erre az app figyelmeztetni fog ennek a menüpontnak a használatakor.

A Telekom alkalmazás az alábbi készülékeken érhető el:
• Android 5.0 vagy frissebb operációs rendszer
• iOS 13 vagy frissebb operációs rendszer
• iPhone 5S-nél újabb iPhone modellek

Kérdésed van?

Az alábbi linken további információt kaphatsz alkalmazásunkal kapcsolatban.

Gyakori kérdések

Használati segédlet