iPhone SE

Imádni való tudás. Szuper fogás.

Szupererős chip. Tovább bírja az aksi. Ultragyors 5G.Lásd a jogi nyilatkozatokat Szupersztár kamera. Strapabíró dizájn zsebbarát, 4,7 hüvelykes méretben.

A15 Bionic chip és akkumulátor

Nagyon hasít.
Sokáig bírja.

A szuperhatékony A15 Bionic chip egy pillanat alatt betölti az appokat, a fejlett akkumulátorral és az iOS rendszerrel össze­dolgozva pedig az üzemidőt is meghosszabbítja.

Egy chip, amivel szinte minden gyorsabb, amit csinálsz.

Egy akkumulátor, ami akár 15 óra videólejátszási időt biztosít.Lásd a jogi nyilatkozatokat

Mobilhálózat

5G, már
az SE-n is.

FaceTime-ozás HD-ben vagy több résztvevős játékok? 5G-vel útközben is minden pörgős és akadásmentes.

  • Gyorsabb letöltés.

  • Gyorsabb streaming.

  • Gyorsabb gaming.

  • Kevesebb késleltetés.

Több élvezet.

Ellenálló képesség

Felkészült a véletlenekre.

Ejtésállóbb,Lásd a jogi nyilatkozatokat és jobban védett a karcolásokkal szemben. Megússza, ha kávé, tea vagy üdítő löttyen rá, és a port is bírja.Lásd a jogi nyilatkozatokat

Az esések sem ejtik zavarba.

Mert rendkívül strapabíró a kialakítása, és szupererős üveg védi elöl-hátul.

Cseppet se féltsd.

Mert bízhatsz a vízállóságában.

Kamera

Szerelem első fotózásra.

A Fotografikus stílusok funkcióval állandó használatra is megadhatod kedvenc beállításodat – például a Hűvös vagy a Meleg stílust. És a képeid bámulatosan jelennek meg a ragyogó, 4,7 hüvelykes kijelzőn.

Automatikus finomhangolás

A Smart HDR 4 a teljes képet – az arcokat, a helyszíneket és az összes többi részletet – lenyűgözővé varázsolja a fotóidon.

Touch ID

A jól bevált Főgomb.

A Touch ID-val gyorsan, egyszerűen és biztonságosan oldhatod fel a telefonod zárolását, jelentkezhetsz be az appokba, és fizethetsz – egyetlen érintéssel.

Apple Pay

Online és boltokban is vásárolhatsz vele – a bankkártyádat elő sem kell venned.

Adatvédelem és környezet­tudatosság

Felelősség­teljes választás.

Az adataid védelme és a környezeti hatások csökkentése kiemelten fontos. Ezeket a célokat jelentős innovációk szolgálják minden új iPhone tervezésekor.

Az adataid csak rád tartoznak. És azokra, akikkel megosztod őket.

100%-os elkötelezettség a 100%-ban újrahasznosított anyagok mellett.

100%-os elkötelezettség a 100%-ban újrahasznosított anyagok mellett.

Másik iPhone-ról váltasz?

Csak tedd régi iPhone-od mellé az újat, és néhány koppintással automatikusan átviheted rá az adataidat.

Androidos telefonról állsz át?

Amikor új iPhone-t vásárolsz, a Váltás iOS-re app segítségével egyszerűen átviheted régi telefonodról a fotóidat, kontaktjaidat és más adataidat.

Másik iPhone-ról váltasz?

Csak tedd régi iPhone-od mellé az újat, és néhány koppintással automatikusan átviheted rá az adataidat.

Androidos telefonról állsz át?

Amikor új iPhone-t vásárolsz, a Váltás iOS-re app segítségével egyszerűen átviheted régi telefonodról a fotóidat, kontaktjaidat és más adataidat.

Tartozékok

Szépen kiegészítik.

Jó ránézni. Öröm használni. Éjfekete, mély indigókék, (PRODUCT)RED és krétarózsaszínű szilikontokok az iPhone SE-hez.Lásd a jogi nyilatkozatokat

Tartozékok

Szépen kiegészítik.

Jó ránézni. Öröm használni. Éjfekete, mély indigókék, (PRODUCT)RED és krétarózsaszínű szilikontokok az iPhone SE-hez.Lásd a jogi nyilatkozatokat

Jogi nyilatkozatok

Mobilhálózati és vezeték nélküli kapcsolat: A szolgáltatás használatához mobilinternet-előfizetésre van szükség. Az 5G és az LTE-hálózatok csak meghatározott piacokon és szolgál­tatóknál érhetők el. Az itt közölt sebesség­adatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. Az 5G és az LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobilszolgáltatódhoz, illetve látogasd meg az apple.com/hu/iphone/cellular oldalt.

Energia­ellátás és akkumulátor: A tényleges akkumulátor-üzemidő a hálózat konfigurációjától és számos egyéb tényezőtől függ. Az akkumulátor korlátozott számú alkalommal tölthető fel, ezért idővel cserére szorulhat egy Apple-szervizben. Az akkumulátor élettartama és üzemideje a használati körülményektől és a beállításoktól függ. További információ: apple.com/hu/batteries és apple.com/hu/iphone/battery.html.

Ejtésállóság: A második generációs iPhone SE -hez képest.

Por-, csepp- és vízállóság: Az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus por-, csepp- és vízálló. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülékek az IEC 60529-es szabvány szerint IP68-as besorolásúak (legfeljebb 6 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthetők vízbe). A por-, a csepp- és a vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülék ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone-t nedves állapotban tilos tölteni. A készülék tisztításával és szárításával kapcsolatos tudnivalókat a használati útmutatóban találod. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes.

Apple Pay: Az itt látható Apple Pay-képernyők és kártyák csak illusztrációk.

Funkciók elérhetősége: Egyes funkciók nem érhetők el minden országban és térségben.

Kijelző: A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A kijelzőt téglalapként mérve az iPhone 14 képátlója 6,06 hüvelyk, az iPhone 14 Plus képátlója 6,68 hüvelyk, az iPhone 14 Pro képátlója 6,12 hüvelyk, az iPhone 14 Pro Max képátlója pedig 6,69 hüvelyk. A tényleges kijelző­felület kisebb a teljes téglalap méreténél.

Kiegészítők: A kiegészítők külön vásárolhatók meg.

(PRODUCT)RED: Az Apple a (PRODUCT)RED modellek eladásából származó bevétel egy részével a Global Fund alapítványt támogatja.