DIGITÁLIS JÓLÉT ALAPCSOMAGOK

Ismerd meg a Telekom kedvezményes Digitális Jólét Alapcsomagjait!

Kép leírása: Digitális Jólét program

Digitális Jólét program

KEDVEZMÉNYES MOBIL DÍJCSOMAGOK

ico_mobil-84.svg

50 perc/SMS + 4 GB

beszélgetés és mobilinternet belföldön és az EU-ban1)

DIGITÁLIS JÓLÉT ALAP MOBILCSOMAG

2490 Ft/hó
800 Ft e-Pack kedvezménnyel

ico_internet_84.svg

8 GB

mobilinternet belföldön és az EU-ban1)

DIGITÁLIS JÓLÉT ALAP MOBILINTERNET CSOMAG

2490 Ft/hó
800 Ft e-Pack kedvezménnyel

A díjcsomagban foglalt 50 perc vagy SMS belföldön vagy EU-s roaming helyzetben használható fel belföldi alapdíjas irányba. A benne foglalt perc/SMS mennyiségek felhasználása után belföldi és EU alapdíjas irányba hívás 37 Ft, SMS küldés belföldi alapdíjas irányba 37 Ft, EU alapdíjas irányba 25 Ft. A megjelenített díjak 800 Ft e-Pack kedvezménnyel csökkentett havi díjak. Kizárólag az e-Pack kedvezmény igénybevételi feltételek teljesülése esetén érvényesül a havi számlában az e-Pack kedvezmény. Részletek az e-Pack-ről

1) Az EU-ban felhasználhatóság az EU díjzónába tartozó országokban való forgalmazást jelenti. Nézd meg az EU díjzónába tartozó országokat.

Üzletkereső

Megrendelés

Keresd meg a legközelebbi Telekom üzletet, és foglalj időpontot a gyorsabb ügyintézés érdekében, vagy hívd a 1414-es ügyfélszolgálati hívószámunkat!

Igénybevételi feltételek

A mobil Digitális Jólét Alapcsomagokat 1 év hűség vállalása mellett vagy hűség nélkül veheted igénybe. 2 év hűséggel, készülékkel a csomagok nem vehetők igénybe.

Amennyiben a csomagot hűségidő alatt lemondod, úgy a kedvezmény megszűnik, és az igénybe vett kedvezmény összegét vissza kell fizetned, kivéve, ha magasabb havidíjú csomagra váltasz.

A Digitális Jólét Alapcsomagok a következő kedvezményekkel nem vehetők igénybe: Magenta 1 kedvezménycsomag, Társkártya kedvezmény, Telekom kedvezmény, Telekom mobil kedvezmény, megtartó kedvezmények, speciális kedvezmények, egyéb akciós jellegű ajánlatok.

További információ a Digitális Jólét Programmal kapcsolatban itt található.

KEDVEZMÉNYES OTTHONI DÍJCSOMAGOK

hang+net-ikon.svg

Digitális Jólét Alapcsomag -
Hang Alap + Net 250/70

maximális letöltési: 250 Mbit/s
maximális feltöltési: 70 Mbit/s
rendes körülmények között elérhető letöltési: 150 Mbit/s
rendes körülmények között elérhető feltöltési: 42 Mbit/s
minimális letöltési: 80 Mbit/s
minimális feltöltési: 30 Mbit/s

3300 Ft/hó
690 Ft e-Pack kedvezménnyel

hang+net-ikon.svg

Digitális Jólét Alapcsomag -
Hang Alap + Net 250/10

maximális letöltési: 250 Mbit/s
maximális feltöltési: 10 Mbit/s
rendes körülmények között elérhető letöltési: 150 Mbit/s
rendes körülmények között elérhető feltöltési: 6 Mbit/s
minimális letöltési: 15 Mbit/s
minimális feltöltési: 4 Mbit/s

3300 Ft/hó
690 Ft e-Pack kedvezménnyel

hang+net-ikon.svg

Digitális Jólét Alapcsomag -
Hang Alap + Net Plusz*

maximális letöltési: 30 Mbit/s
maximális feltöltési: 5 Mbit/s
rendes körülmények között elérhető letöltési: 12 Mbit/s
rendes körülmények között elérhető feltöltési: 2 Mbit/s
minimális letöltési: 7,5 Mbit/s
minimális feltöltési: 0,25 Mbit/s

2900 Ft/hó
690 Ft e-Pack kedvezménnyel

Digitális Jólét Alapcsomag – Net Plusz díjcsomagunk rezes, Net 250/10 kábel, Net 250/70 pedig optika hálózaton érhető el, műszaki felmérés függvényében.

Digitális Jólét Hang Alapcsomag jellemzői:
Kapcsolási díj: 5,00 Ft
Belföldi percdíjak: 30,00 Ft

*Az előfizetői hozzáféréseken rendes körülmények között általában elérhető, illetve aktuálisan elérhető sebességértékeket a hozzáférés típusa, az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai, valamint a központtól való távolság határozzák meg. Amennyiben ezek alapján az adott előfizetői hozzáférési ponton a díjcsomag kínált sebesség értékeinél magasabb sebesség értékek érhetők el, úgy Szolgáltató a ténylegesen nyújtott sebességet nem korlátozza a kínált értékben, hanem annál magasabb sebességű szolgáltatást is elérhetővé tehet. VDSL technológián, VDSL üzemmódban működő központi egység használatával a letöltési sebesség, elméleti maximuma 100 Mbit/s is lehet. ADSL hozzáférés esetében, valamint Perkáta kábelhálózattal ellátott területein a maximális letöltési sebesség 20 Mbit/s; maximális feltöltési sebesség 1 Mbit/s, a rendes körülmények között elérhető sebesség letöltési irányban 8 Mbit/s, feltöltési irányban 0,4 Mbit/s. A Szupergyors Internet Program keretében fejlesztett területeken a maximális letöltési sebesség 30 Mbit/s, minimális letöltési sebesség 7,5 Mbit/s, maximális feltöltési sebesség 6 Mbit/s, minimális feltöltési sebesség 1,7 Mbit/s, , a rendes körülmények között elérhető sebesség letöltési irányban 12 Mbit/s, feltöltési irányban 2,4 Mbit/s, VDSL technológián, VDSL üzemmódban működő központi egység használatával, IPTV használata nélkül. Az egyes sávszélességek a műszaki felmérés függvényében érhetők el.

Üzletkereső

Megrendelés

Keresd meg a legközelebbi Telekom üzletet, és foglalj időpontot a gyorsabb ügyintézés érdekében, vagy hívd a 1414-es ügyfélszolgálati hívószámunkat!

Igénybevételi feltételek

A Digitális Jólét Alapcsomag – Net Plusz, Digitális Jólét Alapcsomag – Net 250/10 és Digitális Jólét Alapcsomag – Net 250/70 díjcsomagok kizárólag a Digitális Jólét Hang Alapcsomag együttes igénybevételével rendelhető meg.

A Digitális Jólét Hang Alapcsomag és Digitális Jólét Alapcsomag – Net díjcsomagok egyike egy folyószámlán, egy telepítési címen és technológián kell, hogy legyenek.

A Digitális Jólét Alapcsomag – Net díjcsomagok lemondása, áthelyezése, átírása vagy erről a csomagról egy bármilyen másik díjcsomagra történő módosítás megköveteli a Digitális Jólét Hang Alapcsomag módosítását is, önmagában sem Digitális Jólét Hang Alapcsomag, sem a Digitális Jólét Alapcsomag – Net csomagok előfizetésére nincs lehetőség.

A díjcsomagok csak 1 év határozott és határozatlan idővel vehetők igénybe, 2 év határozott idejű szerződés nem köthető rájuk, és készülékvásárlással nem érhetők el.

A Digitális Jólét Alapcsomag – Net csomagok az alábbi kedvezményekkel nem vehetők igénybe: Telekom kedvezmény, Magenta kedvezmény, megtartó kedvezmények, területi kedvezmények, egyéb akciós jellegű ajánlatok.

Az otthoni internet Digitális Jólét Alapcsomagok az igényelt telepítési címen elérhető technológiai feltételek függvényében biztosíthatók.
 

A díjcsomagok bruttó havi díjai (Ft)

 • Digitális Jólét Hang Alapcsomag: 470 Ft
 • Digitális Jólét Alapcsomag Net Plusz: 3120 Ft
 • Digitális Jólét Alapcsomag Net 250/10: 3520 Ft
 • Digitális Jólét Alapcsomag Net 250/70: 3520 Ft

   

1 év hűség esetén 1 hónapra jár havidíj kedvezmény:

 • hang csomag esetén: 300 Ft
 • net csomagok esetén: 1100 Ft

    

Nemzetközi díjzónák percdíjai:

 • 1. díjzóna: 35,56
 • 2. díjzóna: 45,72
 • 3. díjzóna: 55,88
 • 4. díjzóna: 81,28
 • 5. díjzóna: 101,60
 • 6. díjzóna: 111,76
 • 7. díjzóna: 121,92
 • 8. díjzóna: 162,56
 • 9. díjzóna: 213,36
 • 10. díjzóna: 304,80
 • 11. díjzóna: 711,20

A számlázás percalapú, minden megkezdett egység díjköteles.

    

A csomagok mellé

 • igényelhető: e-mail postafiók (2GB/db tárhellyel, @t-online.hu végződésű e-mail címekkel), Hívószám kijelzés
 • nem igényelhető: HBO Max, Okoswifi csomagok, hang belföldi, mobil és nemzetközi opciók

    
További információ a Digitális Jólét Programmal kapcsolatban itt található.