2022. október 8. (szombat) 23 órától várhatóan október 9. (vasárnap) 6 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető, így a Domino adategyeztetés és feltöltés sem fog működni ezen felületeken. A feltöltés ATM automatákon és benzinkutakon érhető el ebben az időszakban. Köszönjük türelmedet!
2022. október 8. (szombat) 23 órától várhatóan október 9. (vasárnap) 6 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető, így a Domino adategyeztetés és feltöltés sem fog működni ezen felületeken. A feltöltés ATM automatákon és benzinkutakon érhető el ebben az időszakban. Köszönjük türelmedet!

EGYEDI FORDULÓNAP SZERINTI HAVI ADATFORGALOM MÉRÉS

Egyes havi díjas, benne foglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagok és mobilinternet csomagok esetében az adatforgalmat a számlázási ciklustól eltérően nem elsejétől a hónap végéig, hanem egyedileg a hónap adott napjától a következő hónap azonos napjáig mérjük. Ez a nap előfizetésenként eltérő.

Az adatforgalom mennyiségének mérése és a számlázási ciklus így eltér egymástól. A mobilinternet-előfizetés havi díja változatlanul az adott hónap elejétől a hónap végéig fizetendő, míg a havi díjban foglalt adatforgalmat az egyedileg meghatározott fordulónaptól egy hónapon át tartjuk nyilván. A havi díj és az abban foglalt adatmennyiség változatlan marad.

Az egyedi fordulónap szerinti adatforgalom-mérés a túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi díjas, bennefoglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagokra és mobilinternet csomagokra érvényes.

Mely díjcsomagokra vonatkozik az egyedi fordulónap szerinti mérés?

Az egyedi fordulónap szerinti adatforgalom-mérés a túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi díjas csomagokra érvényes.

Túlforgalmazási díjas internetcsomagjaink esetében továbbra is a számlázási ciklushoz igazodva elsejétől elsejéig mérjük az adatforgalmat.

Honnan tudom meg, hogy melyik az én fordulónapom?

Érint-e engem az egyedi fordulónap szerinti mérés?

Az egyedi fordulónap szerinti adatforgalom-mérés minden új és meglévő ügyfelet érint, akik a fent megjelölt, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi díjas díjcsomagok vagy opciók valamelyikére fizettek elő.

Hogyan értesülök arról, hogy melyik az én egyedi fordulónapom?

  • 2010. szeptember 19-től kezdődően az előfizetői szerződés melléklete is tartalmazza az egyedi fordulónapot, és a szerződéskötést követően a díjcsomaghoz tartozó SIM-kártyákra SMS-ben is értesítést küldünk.
  • Online ügyfélszolgálatunkon belépés után a havi forgalom menüpontban az internetegyenleg lekérdezésére kattintva kaphatsz tájékoztatást a fordulónapról.
  • A Telekom alkalmazásban az egyenlegek menüpontban láthatod a fordulónapod a felhasználható adatforgalmat megjelenítő grafikon alatt.

További tudnivalók a fordulónapról

  • Ha benne foglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagok, önálló mobilinternet díjcsomagot vagy mobilinternet opciót váltasz, és a korábbi és az új díjcsomagod esetében is egyedi fordulónap szerint történik az adatforgalom mérése, akkor az új díjcsomagodra vonatkozóan is megmarad korábbi egyedi fordulónapod.
  • Amennyiben több előfizetésed is van, amelynél egyedi fordulónap szerint történik az adatforgalom mérése, akkor előfordulhat, hogy valamennyi előfizetésedhez külön fordulónap tartozik.
Telekom alkalmazás

Töltsd le és használd a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig veled a saját, személyre szabott ügyfélszolgálatod! Néhány kattintás és máris megtekintheted egyedi fordulónapodat.

korlatlan_adat-80x80.png

Hónap közben elfogyott az adatforgalmi kereted?

Amennyiben a havi díjban foglalt adatmennyiséget felhasználtad, és továbbra is igénybe szeretnéd venni a gyors mobilinternetet, akkor az eseti net bővítőkkel bővítheted egyenlegedet. Ez a limitbővítés eseti jellegű, és a megvásárolt bővítőkben foglalt internetet a díjcsomagod fordulónapjáig használhatod fel.

adatdijcsomag-80x80.png

Rendszeresen túlléped a díjcsomagodba foglalt adatforgalmi keretet?

Amennyiben gyakrabban előfordul, hogy többet forgalmazol, mint a havi díjban rendelkezésre álló adatmennyiség, úgy javasoljuk, hogy válaszd Mobil díjcsomagjainkat.