EGYEDI FORDULÓNAP SZERINTI HAVI ADATFORGALOM MÉRÉS

Egyes havi díjas, benne foglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagok és mobilinternet csomagok esetében az adatforgalmat a számlázási ciklustól eltérően nem elsejétől a hónap végéig, hanem egyedileg a hónap adott napjától a következő hónap azonos napjáig mérjük. Ez a nap előfizetésenként eltérő.

Az adatforgalom mennyiségének mérése és a számlázási ciklus így eltér egymástól. A mobilinternet-előfizetés havi díja változatlanul az adott hónap elejétől a hónap végéig fizetendő, míg a havi díjban foglalt adatforgalmat az egyedileg meghatározott fordulónaptól egy hónapon át tartjuk nyilván. A havi díj és az abban foglalt adatmennyiség változatlan marad.

Az egyedi fordulónap szerinti adatforgalom-mérés a túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi díjas, bennefoglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagokra és mobilinternet csomagokra érvényes.

Mely díjcsomagokra vonatkozik az egyedi fordulónap szerinti mérés?

Az egyedi fordulónap szerinti adatforgalom-mérés a túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi díjas csomagokra érvényes.

Túlforgalmazási díjas internetcsomagjaink esetében továbbra is a számlázási ciklushoz igazodva elsejétől elsejéig mérjük az adatforgalmat.

Honnan tudom meg, hogy melyik az én fordulónapom?

Érint-e engem az egyedi fordulónap szerinti mérés?

Az egyedi fordulónap szerinti adatforgalom-mérés minden új és meglévő ügyfelet érint, akik a fent megjelölt, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi díjas díjcsomagok vagy opciók valamelyikére fizettek elő.

Hogyan értesülök arról, hogy melyik az én egyedi fordulónapom?

  • 2010. szeptember 19-től kezdődően az előfizetői szerződés melléklete is tartalmazza az egyedi fordulónapot, és a szerződéskötést követően a díjcsomaghoz tartozó SIM-kártyákra SMS-ben is értesítést küldünk.
  • Online ügyfélszolgálatunkon belépés után a havi forgalom menüpontban az internetegyenleg lekérdezésére kattintva kaphatsz tájékoztatást a fordulónapról.
  • A Telekom alkalmazásban az egyenlegek menüpontban láthatod a fordulónapod a felhasználható adatforgalmat megjelenítő grafikon alatt.

További tudnivalók a fordulónapról

  • Ha benne foglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagok, önálló mobilinternet díjcsomagot vagy mobilinternet opciót váltasz, és a korábbi és az új díjcsomagod esetében is egyedi fordulónap szerint történik az adatforgalom mérése, akkor az új díjcsomagodra vonatkozóan is megmarad korábbi egyedi fordulónapod.
  • Amennyiben több előfizetésed is van, amelynél egyedi fordulónap szerint történik az adatforgalom mérése, akkor előfordulhat, hogy valamennyi előfizetésedhez külön fordulónap tartozik.
Telekom alkalmazás

Töltsd le és használd a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig veled a saját, személyre szabott ügyfélszolgálatod! Néhány kattintás és máris megtekintheted egyedi fordulónapodat.

korlatlan_adat-80x80.png

Hónap közben elfogyott az adatforgalmi kereted?

Amennyiben a havi díjban foglalt adatmennyiséget felhasználtad, és továbbra is igénybe szeretnéd venni a gyors mobilinternetet, akkor az eseti net bővítőkkel bővítheted egyenlegedet. Ez a limitbővítés eseti jellegű, és a megvásárolt bővítőkben foglalt internetet a díjcsomagod fordulónapjáig használhatod fel.

adatdijcsomag-80x80.png

Rendszeresen túlléped a díjcsomagodba foglalt adatforgalmi keretet?

Amennyiben gyakrabban előfordul, hogy többet forgalmazol, mint a havi díjban rendelkezésre álló adatmennyiség, úgy javasoljuk, hogy válaszd Mobil díjcsomagjainkat.