eu_roaming_330_02

Telefonálj és internetezz az EU területén bárhol akár díjmentesen!


Tájékoztatunk, hogy az EU Plusz opciót 2017. február 28-án lezártuk, ezért a továbbiakban nem rendelhető meg.

Roaming opció          

Díjcsomag

Benne foglalt
adatmennyiség

Hívásindítás és -fogadás

Időszak

Díj

EU Plusz

Next XL, Next XL Aranytárskártya díjcsomagokhoz

300 MB

0 Ft

havi

0 Ft

Next M, Next M Aranytárskártya
dijcsomagokhoz

300 MB

0 Ft

havi

548 Ft / hó

Adatra vonatkozó túlforgalmazási díj nincs, a benne foglalt adatmennyiség elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül.

  • Az indított hívások az EU zónából magyarországi hívószámokra, illetve a roamingolás helye szerinti adott országbeli hívószámokra vonatkoznak, átirányított hívásokra nem (az EU zónák jelenleg az EU tagállamokon túl a tagállamok külbirtokait, valamint Andorrát, Liechtensteint, Norvégiát és Izlandot is tartalmazzák).
  • Az opció aktiválási díja 548 Ft, melyből havi 2 alkalom jóváírásra kerül.
  • Az opcióban foglalt keret egy hónapra érvényes, és havonta megújul.
  • A 300 MB adatforgalom elhasználását követően az adatforgalom leállításra kerül, a 300 MB forgalom 100%-ának elérésekor tájékoztató SMS-t küldünk. A roaming adategyenleg elfogyását követően leállítjuk a roaming adatforgalmat.
  • Amennyiben további roaming adatforgalomra van szükséged az adategyenleg elfogyását követően, akkor a Travel&Surf csomagok közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.
További részletek
Igénybevételi feltételek, rendeltetésszerű használat
bg_utasbiztositas-igenylese

Utasbiztosítás SMS-ben

Igényelj utasbiztosítást kényelmesen SMS-ben, akár határátlépéskor.
Mobiltelefonod segítségével belföldön és külföldön is biztosítottá válhatsz,
a kötvényszám és a segélyhívószám is mindig kéznél lesz.

Részletek

fon-pic-round-bigger.png

Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás:

  • Annak érdekében, hogy a Telekom Wi-Fi FON hálózat használata még nagyobb élménnyel járjon, a szolgáltatás jelenleg átalakítás alatt van. Így 2019. augusztus 1-jét követően a jelenlegi Telekom Wi-Fi FON szolgáltatás a Telekom által biztosított hozzáféréssel (Alap és Prémium jogosultság) rendelkező felhasználók számára nem lesz elérhető.
  • A FON applikáción keresztül augusztus 1-jétől a felhasználó eszköze nem csatlakozik a FON HotSpot-okra a korábban Telekom által biztosított felhasználónévvel és jelszóval. Bármely FON HotSpot-hoz történő csatlakozási kísérlet pillanatában egy angol nyelvű csatlakozási hibaüzenettel jelezzük a FON applikációban a Telekom Wi-Fi FON szolgáltatás Telekom által biztosított hozzáférésének megszűnését.
  • A Telekom által biztosított hozzáféréstől függetlenül a FON hálózathoz való csatlakozás lehetőségeiről bővebb információ a https://fon.com/ oldalon található.

Részletek