Netvédelem

A Netvédelem szolgáltatás hatékony védelmet nyújt az adathalász és rosszindulatú oldalak fenyegetéseitől az otthoni és a mobil internetes hálózaton is.

 

divider-egyszeru-vonal.svg
Miért hasznos a Netvédelem?

Miért hasznos a Netvédelem?

  • Adathalászat elleni védelem - olyan megtévesztő internetes oldalak, ahol bankkártya- vagy bizalmas bankkártya adat megadására próbálnak rávenni, és ezt jogtalanul felhasználják, amivel akár anyagi kárt is okozhatnak.
    Például: Hamis közüzemi számlabefizető oldal
  • Kártékony szoftvert tartalmazó oldalak elleni védelem - ezeket megnyitva vírusok, kémprogramok vagy zsaroló programok telepítése történhet a háttérben, ezzel kárt okozva az eszköz tulajdonosának. Például: kéretlen reklámok megjelenését vagy az eszköz drasztikus lassulást lehet érzékelni.

Hogyan lehet neked is Netvédelmed?

Kép leírása: Hogyan lehet neked is Netvédelmed?

Otthoni internetedhez

Válaszd gigabites csomagjainkat, hogy igénybe vehesd a Netvédelem Otthoni szolgáltatásunkat!

Érdekel

Mobil internetedhez

Válaszd Gigaerős Korlátlan Net Biztonság díjcsomagunkat, hogy igénybe vehesd a Netvédelem Mobil szolgáltatásunkat!

Érdekel

Hogyan működik a Netvédelem?

Automatikusan bekapcsoljuk

Automatikusan bekapcsoljuk

Nem kell letöltened semmilyen alkalmazást a biztonságos netezéshez, a megfelelő díjcsomaghoz automatikusan bekapcsoljuk neked a Netvédelmet. A Netvédelem Otthoni szolgáltatás esetén a védett hálózat használatához elég vezetékes- vagy Wi-Fi csatlakozáson keresztül netezned. A Netvédelem Mobil szolgáltatás esetén elég a mobil interneden keresztül netezned.

A Netvédelem aktív működése

A Netvédelem aktív működése

Ha a Netvédelem felfedez egy olyan tartalmat, ami veszélyt jelenthet számodra, azt blokkolni fogja, és erre felhívja a figyelmedet az oldal betöltésekor. Amennyiben mégis meg szeretnéd tekinteni a tartalmat, ki kell kapcsolnod a szolgáltatást.

Netvédelem vezérlése

Netvédelem vezérlése

A Netvédelem szolgáltatás beállításait a Telekom applikációban vagy a Telekom Fiókodban ellenőrizheted, változtathatod. A be- és kikapcsolását is itt tudod vezérelni, azonban nem javasoljuk a szolgáltatás kikapcsolását.
Ahhoz, hogy a beállításokon módosítani tudj a Telekom applikáció legfrissebb verzióját kell letöltened a telefonodra.

divider-egyszeru-vonal.svg
divider-egyszeru-vonal.svg

Gyakori kérdések