SZERENCSEJÁTÉK-EGYENLEG FELTÖLTÉSE SMS-BEN

A Szerencsejáték Zrt-nél teljes regisztrációval rendelkező Telekom mobilszolgáltatás-ügyfél fogadók belső egyenlegüket is feltölthetik a mobil vásárlás segítségével. A mobil vásárlás fizetési tranzakció összegének felső határa 30 000 Ft.

A számodra elérhető pontos feltöltési limitről tájékozódj ügyfélszolgáltatunkon!

A szerencsejáték-egyenleg feltöltésének menete SMS-ben

Küldj SMS-t a +36 30 344 4477-re

Egyenlegedet a +36 30 344 4477-es telefonszámra küldött, ’FELTOLT MC összeg’ tartalmú SMS-sel töltheted fel, ahol az ’összeg’ helyére kell beírni a feltölteni kívánt összeget (500 és 30 000 Ft között adható meg). A mobil vásárlással történő egyenlegfeltöltéskor az ügyfelet az a mobiltelefonszám azonosítja, amelyről az SMS-t beküldte.

Hagyd jóvá a vásárlást SMS-ben

A megadott telefonszámra jóváhagyást kérő SMS érkezik, melyben tájékozódhatsz a jegyek ellenértékéről, illetve a kiegyenlítésre használt egyenleg típusáról (havi számla, Kapcsolat pont vagy univerzális egyenleg).

A fenti kód és az összeg elküldését követően az ügyfél a vásárlást összefoglaló SMS-t kap, amely tartalmazza a feltöltés részleteit.

Kérjük, erősítsd meg a vásárlást egy "igen", "OK" vagy üres tartalmú válasz SMS elküldésével a +36 30 810 0000-ás számra!

Díjazás

Az egyenlegfeltöltés díja: Az általad meghatározott összeg 500 és 30 000 Ft között.

Hálózaton belüli SMS díja: díjcsomagod tarifái szerint.

Hogyan tudsz fizetni a szolgáltatásért?

ico_elofizetes_84.svg

Havi díjas előfizetőként

Havi számlád vagy univerzális egyenleged terhére vásárolhatsz.

Részletek
ico_domino_84.svg

Domino előfizetőként

Előzetesen feltöltött univerzális egyenlegeddel vásárolhatsz.

Részletek