Szerencsejáték-egyenleg feltöltése SMS-ben

A Szerencsejáték Zrt-nél teljes regisztrációval rendelkező mobilügyfeleink feltölthetik a Szerencsejáték Zrt. által vezetett egyenlegüket is Mobilvásárlás segítségével. A Mobilvásárlás fizetési tranzakció összegének felső határa 30 000 Ft. Tájékoztatunk, hogy 2023. október 25-től a Szerencsejáték Zrt. részvételi szabályzatai megváltoznak, ettől az időponttól Tippmixpro és V-sport Pro fogadás esetében a játékosi belső egyenleg (Szerencsejáték-egyenleg) feltöltésére nem lesz lehetőség a Mobilvásárlásra felhasználható keret terhére. A változás a többi szerencsejátékot a bet.szerencsejatek.hu oldalon nem érinti, a Szerencsejáték-egyenleg ezeknél a játékoknál a megszokott módokon továbbra is feltölthető, elérhető.

A számodra elérhető pontos feltöltési limitről tájékozódj ügyfélszolgáltatunkon!

A szerencsejáték-egyenleg feltöltésének menete SMS-ben

Küldj SMS-t a 1756 számra

Egyenlegedet a 1756-os telefonszámra küldött, ’FELTOLT MC összeg’ tartalmú SMS-sel töltheted fel, ahol az ’összeg’ helyére kell beírni a feltölteni kívánt összeget (500 és 30 000 Ft között adható meg). A Mobilvásárlással történő egyenlegfeltöltéskor az ügyfelet az a mobiltelefonszám azonosítja, amelyről az SMS-t beküldte.

Hagyd jóvá a vásárlást SMS-ben

A megadott telefonszámra jóváhagyást kérő SMS érkezik, melyben tájékozódhatsz a jegyek ellenértékéről, illetve a kiegyenlítésre használt egyenleg típusáról (havi számla, Kapcsolat pont vagy univerzális egyenleg).

A fenti kód és az összeg elküldését követően az ügyfél a vásárlást összefoglaló SMS-t kap, amely tartalmazza a feltöltés részleteit.

Kérjük, erősítsd meg a vásárlást egy "igen", "OK" vagy üres tartalmú válasz SMS elküldésével a +36 30 763 0000-ás számra!

Díjazás

Az egyenlegfeltöltés díja: Az általad meghatározott összeg 500 és 30 000 Ft között.

Hálózaton belüli SMS díja: díjcsomagod tarifái szerint.

Hogyan tudsz fizetni a szolgáltatásért?

Havi díjas előfizetőként

Havi díjas előfizetőként

Havi számlád vagy univerzális egyenleged terhére vásárolhatsz.

Részletek
Domino előfizetőként

Domino előfizetőként

Előzetesen feltöltött univerzális egyenlegeddel vásárolhatsz

Részletek