SZÍNHÁZ- ÉS RENDEZVÉNYJEGY VÁSÁRLÁS

A Ticketportal.hu webáruházban található színház-, koncert- és fesztiváljegyhez mobil vásárlási szolgáltatásunk keretében sorbanállás nélkül hozzájuthatsz, mert a jegyeket vagy futárral és postai úton kézbesítjük, vagy otthon is kinyomtathatod őket.

Mire van szükséged a színház- és rendezvényjegy vásárlásához a Ticketportal.hu honlapon

Válaszd ki a kívánt előadást a Ticketportal.hu weboldalon

www.ticketportal.hu honlapon történő vásárláshoz előzetes regisztráció szükséges. Amennyiben már regisztráltál, kérjük, jelentkezz be.

Keresd meg a Téged érdeklő előadást, és válaszd ki a megfelelő időpontot. Add meg a megvásárolni kívánt jegyek számát vagy jelöld ki az üléseket, majd kattints a 'Kosárba' gombra.

A következő oldalon választhatsz a futárral (belföldre) vagy a postai úton (külföldre) történő kézbesítés közül, sőt, HOMEticket szolgáltatásunkkal Te is kinyomtathatod otthon belépőjegyeidet.

A HOMEticket szolgáltatással kinyomtatott jegy maga a belépő, tehát nem kell még egyszer sorban állnod. Ezt követően a fizetési módok közül válaszd ki a 'Mobil Vásárlás T-Mobile ügyfeleknek' opciót. Ezután add meg azt a mobiltelefonszámot, amelyről Mobil Vásárlás segítségével meg szeretnéd vásárolni a jegyeket, majd kattints a 'Fizetés' gombra.

Hagyd jóvá a vásárlást SMS-ben

A megadott telefonszámra jóváhagyást kérő SMS érkezik, melyben tájékozódhatsz a jegyek ellenértékéről, illetve a kiegyenlítésre használt egyenleg típusáról (havi számla, Kapcsolat pont vagy univerzális egyenleg)

Kérjük, erősítsd meg a vásárlást egy "igen", "OK" vagy üres válasz SMS elküldésével a +36 30 810 0000-ás számra! A fizetés jóváhagyására 5 perc áll rendelkezésre.

Amennyiben nem hagyod jóvá a fizetést 5 percen belül, a tranzakció meghiúsul, és újra kell kezdenie a teljes vásárlási folyamatot a jegyek kiválasztásával kezdve.

Nyomtasd ki, vagy vedd át a jegyed

Sikeres tranzakció esetén a tranzakció sikeréről SMS-ben, a megvásárolt jegyekről pedig a www.ticketportal.hu-ra történt regisztrációkor megadott e-mail címre kapsz visszaigazolást. A visszaigazoló e-mailben szerepel az előadás(ok) címe, időpontja, valamint a jegyek száma és ellenértéke.

HOMEticket vásárlása esetén jegyedet rögtön az internetes fizetés után kinyomtathatod egy egyszerű A4-es lapra, ehhez a fizetés utáni oldalon kattints a ’Jegynyomtatás’ gombra. A HOMEticket jegyeket később is kinyomtathatod a ticketportal.hu honlapra történő bejelentkezését követően. A HOMEticket szolgáltatással kinyomtatott jegy maga a belépő, tehát nem kell még egyszer sorban állnod.

Futár, illetve postai kézbesítés esetén a kiszállítást a sikerest fizetést követően indítjuk.

Díjazás

A megvásárolni kívánt jegyek díjai: Tájékozódj a Ticketportal.hu honlapján

Tranzakciós díj: jegyenként 65 Ft

Hálózaton belüli SMS díja: díjcsomagod tarifái szerint.

Hogyan tudsz fizetni a szolgáltatásért?

ico_elofizetes_84.svg

Havi díjas előfizetőként

Havi számlád, univerzális egyenleged vagy hűségpontjaid terhére vásárolhatsz.

Részletek
ico_domino_84.svg

Domino előfizetőként

Előzetesen feltöltött univerzális egyenlegeddel vásárolhatsz.

Részletek

A szolgáltatás létrejötte a Magyar Telekom és a Randivonalat üzemeltető Habostorta együttműködésének köszönhető

Gyakorlati tudnivalók

  • A sikeres jegyvásáráshoz a Mobil Vásárláshoz felhasználható egyenlegeden rendezésre kell állnia a jegyek, valamint valamint tranzakciós díjak együttes összegének.
  • Egyszerre (egy visszaigazolás segítségével) csak egy előadásra vásárolhatók jegyek.
  • Egy vásárlás alkalmával a jegyek összértéke minimum 500 Ft, maximum 50 000 Ft lehet.