Hívásértesítő

  • Nem fogadott hívásaidról mindig értesülhetsz.
  • Értesítő SMS, olyan mintha a hívó küldte volna.

Díjazás:

  • havidíjmentes
online2.png

Rendeld meg online!

ico_ugyint-sms-84.svg

Megrendelheted SMS-ben!

megrendelem
ico_szemelyes_ugyintezes_84.svg

Rendeld meg személyesen!

üzletkereső
ico_telefon_84.svg

Rendeld meg telefonon!

Elérhetőségek

A nem fogadott hívásokról akkor is értesülhetsz, ha a telefonod ki volt kapcsolva, foglalt volt vagy nem volt elérhető, és a hangposta nem volt aktiválva vagy a hívó fél nem hagyott üzenetet.

Az értesítő SMS feladójaként a hívó fél száma jelenik meg, illetve a neve, ha szerepel a készülék telefonkönyvében.

A rendszer az ügyfél telefonjának elérhetővé válásától, illetve az első SMS kézbesíthetőségétől visszamenőlegesen 48 óráig őrzi meg a hívók számát. A hívásértesítő csak akkor tud értesítő SMS-t küldeni, ha van szabad memória a készülékben.

A hívásértesítő a telefon bekapcsolásakor, elérhetővé válásakor legfeljebb az utolsó 20 nem fogadott hívásról küld SMS-t.

Roaming környezetben (amennyiben nem Magyarországon tartózkodsz, a készüléked nem a Magyar Telekom mobilhálózatára van feljelentkezve) a szolgáltatás abban az esetben működik a havi díjas ügyfeleknél ha társszolgáltató hálózata a hívószámkijelzéshez szükséges információkat eljuttatja az előfizetőig. Dominónál a hívásértesítő nem működik, a nem fogadott hívásaidról nem kapsz SMS-ben értesítést.

Tippek és tanácsok

A szolgáltatás egyes feltételekre vonatkozóan az átirányítás törlésével is kikapcsolható. Amennyiben nem akarsz a foglalt, illetve nem elérhető esetben is SMS-üzenetet kapni a nem fogadott hívásokról, telefonodon töröld ezekre az esetekre az átirányítást.