Hívásletiltás

  • Havi díjas előfizetés esetén bejövő vagy kimenő hívások tiltása igény szerint.

A Hívásletiltás szolgáltatás havi díjas előfizetés esetén lehetővé teszi, hogy a bejövő, illetve kimenő hívásokat, illetve azok bizonyos fajtáit készülékedről letiltsd.

Bejövő hívások tiltása

A bejövő hívások letiltására például akkor lehet szükség, ha külföldi tartózkodásod idején nem kívánsz hívást fogadni az ezzel járó költségek miatt (a hívó fél ilyenkor annyit fizet, mintha te itthon tartózkodnál, a külföldre történő átirányítás díját te fizeted).

Kimenő nemzetközi hívások tiltása

A nemzetközi kimenő hívás letiltása pl. abban az esetben lehet célszerű, ha kölcsönadod a telefonod. Amennyiben a mobiltelefonnal csak elérhetőséget kívánsz biztosítani (pl. egy vállalkozás alkalmazottjának), híváskezdeményezés lehetőségét azonban nem, akár az összes kimenő hívást letilthatod.

Fontos

A szolgáltatás csak akkor válik aktívvá, amennyiben készülékeden is beállítod a kimenő nemzetközi hívások tiltása funkciót. Ez a beállítás készüléktípusonként eltérő menüpontokban található meg. Amennyiben próblémád adódna a funkció bekapcsolása során, hívd a Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1414-es ügyfélszolgálati számot!

Díjazás

Havi díj

Díjmentes

Rendeld meg online!

Rendeld meg telefonon!

Telefonon a 1414-es szám felhívásával!

Rendeld meg személyesen!