Hívásletiltás

A Hívásletiltás szolgáltatás havi díjas előfizetés esetén lehetővé teszi, hogy a bejövő, illetve kimenő hívásokat, illetve azok bizonyos fajtáit készülékedről letiltsd.

Díjazás:

  • havidíj-mentes
online2.png

Rendeld meg online!

Bejövő hívások tiltása

A bejövő hívások letiltására például akkor lehet szükség, ha külföldi tartózkodásod idején nem kívánsz hívást fogadni az ezzel járó költségek miatt (a hívó fél ilyenkor annyit fizet, mintha te itthon tartózkodnál, a külföldre történő átirányítás díját te fizeted).

Kimenő nemzetközi hívások tiltása

A nemzetközi kimenő hívás letiltása pl. abban az esetben lehet célszerű, ha kölcsönadod a telefonod. Amennyiben a mobiltelefonnal csak elérhetőséget kívánsz biztosítani (pl. egy vállalkozás alkalmazottjának), híváskezdeményezés lehetőségét azonban nem, akár az összes kimenő hívást letilthatod.

Fontos!

A szolgáltatás csak akkor válik aktívvá, amennyiben készülékeden is beállítod a kimenő nemzetközi hívások tiltása funkciót. Ez a beállítás készüléktípusonként eltérő menüpontokban található meg. Amennyiben próblémád adódna a funkció bekapcsolása során, hívd a Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1414-es ügyfélszolgálati számot!

ico_ugyint-sms-84.svg

Megrendelheted SMS-ben!

megrendelem
ico_szemelyes_ugyintezes_84.svg

Megrendelheted személyesen!

üzletkereső
ico_telefon_84.svg

Megrendelheted telefonon!

Elérhetőségek