Van egy jó ajánlatunk!

EU-s országba utazol vagy van ott ismerősöd, akivel szeretnél sokat beszélni?

Válaszd a Korlátlan telefonálás az EU-ban 10 napig opciónkat! Így 0 Ft-os percdíjjal hívhatod a magyarországi és EU-s alapdíjas mobil- és vezetékes számokat az aktiválástól számított 10 napon át. Magyarországról és külföldön EU-s országból is, azaz itthonról vagy ha EU-s országban nyaralsz éppen.

Mennyibe kerül?

1590 Ft-ba 10 napra.

Az opció eseti díja a díjcsomagod havi díjához adódik hozzá, és utólag, a következő számládban jelenik meg. Ha letelt a 10 nap, újra aktiválhatod az opciót, automatikusan nem újul meg.

Mikor és ki keres majd az ajánlat kapcsán?

Az SMS kiküldését követő 2 munkanapon belül Vanda, a Telekom virtuális munkatársa hív majd téged a +36 30 930 3100-as hívószámról, és segít bekapcsolni az opciót, ha szükséged van rá.

Meg kell várnom a hívást, ha szeretnék korlátlanul telefonálni?

Nem, most is bekapcsolhatod „A Korlátlan telefonálás az EU-ban 10 napig” opciónkat.

Telekom alkalmazás:

  1. Válaszd ki az előfizetést, amihez igénybe vennéd.
  2. Kattints a Kiegészítő szolgáltatásokra.
  3. Kattints a Beszélgetés, SMS, szórakozásra.
  4. Válaszd ki a Korlátlan telefonálás az EU-ban 10 napig opciót, és kapcsold be.

Telefonos ügyfélszolgálatunk:

Hívd a 1414-es számot, és kérd munkatársunk segítségét.

EU díjzónába sorolt országok

Nagy-Britannia 2020. december 31-én kilépett az EU-ból, a Telekom ennek ellenére továbbra is EU díjzóna szerint kezeli minden nagy-britanniai roaming partnerét.Nem csak az Európai Uniós országokban használhatsz EU díjzónás tarifákat.

Európai Unió:
Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprusi Köztársaság, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország (San Marino lefedettségét is biztosítja EU-s díjszabás szerint), Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Európai Unión kívüli országok:
Andorra, Izland, Liechtenstein, Monaco, Norvégia

Európai Unió külbirtoka:
Azori-szigetek, Dominikai Közösség, Francia Guyana, Gibraltár, Guadeloupe, Kanári szigetek, Madeira, Martinique, Réunion.