Magadra ismersz?

1tobbkeszulek.svg

Több készüléket is használsz?

A MultiSIM-mel nem kell többet cserélgetned a SIM-eket! Ráadásul eSIM-es eszközökben is használható.

Megnézem a mobiltelefonokat
2okosora.svg

Néha csak az okosórádat vinnéd?

Ezentúl nem kell a telefonodat magaddal vinned sportoláskor. A MultiSIM-mel okosórádon is indíthatsz és fogadhatsz hívásokat, amikor szeretnéd.

Érdekelnek az okosórák
3tablet.svg

A szabadban neteznél?

Nem kell telefonodat is magaddal vinned, ha kiülnél a szabadba tanulni vagy dolgozni. MultiSIM-mel előfizetésed tableteden vagy laptopodon is veled lehet.

Érdekelnek a tabletek

Kétféle MultiSIM közül választhatsz!

Tablet/Laptop MultiSIM

Okosóra MultiSIM
990 Ft/hó/SIM

Válassz Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagot két választható MultiSIM-mel, hogy díjmentesen vehesd igénybe az Okosóra MultiSIM-et!

Érdekel
Tablet/Laptop MultiSIM

Tablet/Laptop MultiSIM
2990 Ft/hó/SIM

Válts Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagra melyhez 2 MultiSIM-et adunk, így díjmentesen lehet a tiéd a Tablet/Laptop MultiSIM!

Érdekel

MultiSIM típus váltáshoz (sávszélesség módosításhoz) hívd ügyfélszolgálatunkat a 1414-es számon, vagy keresd fel személyesen valamelyik üzletünket.

Rendeld meg online MultiSIM-edet!

Lépj be Telekom Fiókodba

Belépek

Válaszd ki előfizetésed, amihez MultiSIM-et szeretnél, és kattints a "Díjcsomagváltás"-ra

Add hozzá a kiválasztott MultiSIM-et az előfizetésedhez!

icon_online.svg

Rendeld meg online!

Tovább a Telekom Fiókhoz
tel_szurke.svg

Rendeld meg telefonon!

Elérhetőségek
uzlet_szurke.svg

Rendeld meg személyesen!

üzletkereső

A GPS+Cellular típusú eSIM képes Apple Watch órákon a mobilkapcsolat beállítása Magyarországon kizárólag Magyar Telekom havi díjas mobil előfizetés mellé vásárolt MultiSIM szolgáltatással lehetséges.
Az Apple Watch mobilkapcsolatának beállításának leírását a www.telekom.hu/applewatch/halozatibeallitas oldalon éred el..

Fontos tudnod!

•Beérkező hívás estén minden SIM kicseng (Fő és MultiSIM(ek)), az egyik eszközön fogadott hívást követően a többi eszköz elhallgat.
•Minden MultiSIM hívószáma az előfizetésed fő hívószáma.
•Egy előfizetéshez maximum 2 darab MultiSIM-et rendelhetsz.
•Telekom hálózaton belül a hívott fél minden MultiSIM-ről indított hívás esetén az előfizetésed fő hívószámát látja és azon tud visszahívni.
•Ha egy MultiSIM-ről hívást indítasz, amíg az nem fejeződik be, addig a többi eszközről csak segélyhívást tudsz indítani.
•A jogszabály által előírt kötelező értesítéseket tartalmazó SMS-ek alapvetően a Fő SIM-re kerülnek megküldésre, kivétel ez alól a roaming értesítő SMS.
•A MultiSIM-en indított hang és mobilinternet forgalom a Fő SIM-hez kapcsolódó díjcsomagba foglalt hang, SMS, és adatmennyiséget csökkenti, és a Fő SIM előfizetőjét terheli.
•Ha a mobilelőfizetésed felfüggesztett státuszba kerül, a MultiSIM szolgáltatásod sem lesz használható.
•A MultiSIM szolgáltatásodért te mint előfizető vagy felelős. Ha bármely SIM-kártyát jogosulatlanul átadod, az ebből eredő károkat is neked kell viselned.
•A MultiSIM típusának módosítását, visszaaktiválását, szüneteltetését vagy lemondását az 1414-es ügyfélszolgálati számunkon vagy üzleteinkben tudod kérni.
•a a MultiSIM-et olyan eszközzel szeretnéd igénybe venni, amely 2G hálózatot nem tud kezelni (csak 4G-t vagy csak 3G/4G-t), a hangszolgáltatás használatához VoLTE megléte szükséges. Ha nem rendelkezel VoLTE szolgáltatással, akkor a +VOLTE vagy a +4GHANG kódot a 1414-es számra küldve, díjmentes SMS-ben tudod azt aktiválni.

Hasznos tudnivalók a MultiSIM használatáról