Telefonálás külföldön Dominosként

Üzleti előfizetőként Domino SIM-kártyádat 2024.04.20-ig tudod használni, ezt követően erre kizárólag magánszemélyként lesz lehetőséged.

Ide kattintva tájékozódhatsz a további részletekről.

Csatlakozás külföldi hálózatra

A legtöbb esetben készüléked automatikusan csatlakozik egy külföldi hálózatra. Azonban, ha készülékeden az automatikus hálózatválasztás ki van kapcsolva, akkor a telefonod menüjéből kézzel kell kiválasztanod, hogy melyik külföldi hálózatra szeretnél csatlakozni.
A sikeres kapcsolódáshoz a kiválasztott hálózatot ki kell jelölnöd.

Ha csatlakoztál egy külföldi hálózatra, akkor a legtöbb esetben már használni tudod a telefonodat, azaz Dominoddal külföldön is egyszerűen indíthatsz és fogadhatsz hívásokat, illetve küldhetsz és fogadhatsz SMS-eket is.

Hívásindítás külföldön

Külföldi tartózkodás során hívásindítás előtt arra figyelj, hogy a telefonszámot, amit hívnál, azt a +36-os nemzetközi formátumban add meg. Például: +36301234567.

Viszont előfordulhat, hogy olyan hálózatra csatlakozol, ahol nem tudsz rögtön hívást indítani. Ilyen esetben csak úgy tudsz a Dominoddal telefonálni, ha a hagyományos hívásindítás helyett a *101* kódot még beírod a telefonszám elé. Például: *101*+36301234567# és hívásindítás.

Nézd meg, hogy melyik országban és melyik hálózatokon tudod használni a telefonod kódbeírás nélkül.

Válaszd ki az országot, majd a Domino Roaming sorban láthatod, hogy az adott hálózaton elérhető vagy sem a hagyományos telefonálás.