Kép leírása: HBO GO

HBO GO
Bárhol. Bármikor.

Nézd az HBO premierjeit, legújabb sikersorozatait, dokumentumfilmjeit és saját gyártású sorozatait okostévén, táblagépen, okostelefonon, játékkonzolon vagy számítógépen - ráadásul Magenta 1-esként a 2019. év végéig díjmentesen!

Mi az HBO GO?

Az HBO GO egy online videotár, amellyel korlátlanul hozzáférhetsz a folyamatosan frissülő és bővülő, több száz filmből és sorozatból álló teljes kínálathoz.

 • Korlátlan hozzáférés több mint 6500 órányi műsorhoz.
 • Bárhonnan elérhető internetkapcsolaton keresztül.
 • Legális hozzáférés exkluzív tartalmakhoz, saját gyártású HBO produkciókhoz és sorozatokhoz, az amerikai premierrel egyidőben.
 • Egyszerű és könnyen kezelhető felület.
 • Kiemelt sorozattartalmak akár már a tv-premier előtt.

Milyen eszközön vehetem igénybe?

 • LG Android és Samsung okostévén, Chromecast eszközönön (IPv6 típusú IP cím kivételével), valamint Apple TV 5.1 eszközön
 • Számítógépen (Chrome, Firefox, IE 10+, Edge és Safari böngészőkben)
 • Okostelefonon, tableten (Android 4.4 vagy vagy annál magasabb, valamint iOS 9.0 vagy annál magasabb verziójú szoftver szükséges)
 • Játékkonzolokon (PlayStation 3, PlayStation 4)

Még egy jó ok, hogy miért legyél Magenta 1-es: HBO GO most akár 4 hónapig díjmentesen!

Hogyan vehetem igénybe?

HBO GO

Lépj be a Telekom alkalmazásba, és aktiváld bármelyik havi díjas adatcsomaggal rendelkező mobil előfizetésedhez az HBO GO opciót!

HBO GO

A megrendeléstől számított 24-48 óra elteltével aktiváld a szolgáltatást a Telekom weboldalán, és aktiválás után regisztrálj az HBO GO weboldalán.

HBO GO

Kedvezményed 30 napig él, és eddig díjmentes, ne felejtsd el újra aktiválni!

 • Az ajánlatot csak a Magenta 1 kedvezménycsomagot igénybe vevő ügyfelek (2018. szeptember 1. utáni Magenta 1-es előfizetők) vehetik igénybe 2019. december 31-ig, amennyiben rendelkeznek havi díjas mobilinternet előfizetéssel.
 • Az aktiválás a Telekom alkalmazásban a Magenta 1 csoportba tartozó, havi díjas mobilelőfizetés oldalon a további szolgáltatások menüpont alatt, a “Bekapcsolható adatszolgáltatások” szekciójának a “Megújuló szolgáltatások” opciója alatt, az “HBO GO opció” néven található. A kedvezmény igénybevételéhez első hónapban az HBO GO opciót kell aktiválni, majd a második hónaptól az „HBO GO Magenta 1 kedvezmény”-t a Telekom alkalmazásban.
 • Csak új HBO GO regisztrációhoz érvényesíthető a kedvezmény, korábban létrehozott HBO GO előfizetéshez a kedvezmény nem vehető igénybe.
 • A kedvezmény aktiválását követő 31. napon a szolgáltatás automatikusan díjkötelessé válik, az HBO GO opció havi díja 1990 Ft lesz, amennyiben a kedvezmény az ügyfél által nem kerül újra aktiválásra a Telekom alkalmazásban ugyanott, ahol az aktiválás történt.
 • A promóció ideje alatt a szolgáltatás bármikor további jogkövetkezmény nélkül lemondható ugyanabban a menüpontban az “HBO GO opció” elnevezés alatt található "Kikapcsolom gomb" inaktiválásával (halvány szürkére vált).
 • 2020. január 1-jén a kedvezmény automatikusan megszűnik, az HBO GO szolgáltatás azonban nem szűnik meg ezzel egyidejűleg, hanem díjkötelessé válik, de bármikor további jogkövetkezmény nélkül lemondható a Telekom alkalmazásban a fent leírt módon, vagy a Telekom fiókban a testreszabás menüponton belül a TV és Zene szekcióban.

Böngéssz az HBO GO-n elérhető tartalmak között

A szolgáltatásról és a folyamatosan frissülő műsorkínálatról az HBO GO honlapján tájékozódhatsz.

Már van Szuper HBO Pak vagy Szuper HBO MaxPak előfizetésed?

HBO Pak vagy MaxPak előfizetőként korlátlanul érvezheted az HBO GO szolgáltatást.

Nincs Telekom TV előfizetésed, de szívesen igénybe vennéd az HBO GO-t?

Kép leírása: HBO GO

Rendeld meg az HBO GO opciót és élvezd az HBO GO színes kínálatát már Telekom otthoni-, mobilinternet vagy mobilinternetet is tartalmazó mobil díjcsomag mellé.

A szolgáltatásról és a folyamatosan frissülő műsorkínálatról az HBO GO honlapján tájékozódhatsz.

Miután megrendelted a szolgáltatást, nem kell mást tenned, csak aktiválni a szolgáltatást, majd regisztrálni az HBO GO oldalán.

Ár és konstrukció.

0 Ft/hó havi díjért az első hónapban

utána 1990 Ft/hó havi díjért

Megrendelem

Aktiváld előfizetésedet és regisztrálj az HBO GO-ra!

A regisztrációt megelőzően aktiválnod kell az HBO GO hozzáférésedet. Az aktiválást követően az HBO GO oldalán véglegesítheted a regisztrációt.

Az HBO GO alkalmazással mindenhol veled lehet az HBO GO teljes kínálata

Töltsd le a díjmentes HBO GO alkalmazást iPhone készülékedre, vagy androidos okostelefonodra.