Dűne Második Rész Wonka Aquaman
Telekom | Max
A szimpatizáns Barbie A rezsim
Dűne Második Rész Wonka Aquaman A szimpatizáns Barbie A rezsim

Tuningold Telekom előfizetésedet Max szolgáltatással!

A Max streaming szolgáltatásával egy közös felületen válnak elérhetővé az HBO, a Warner Bros., a Cartoon Network és a DC-Univerzum tartalmai, kibővítve kihagyhatatlan, élő sporteseményekkel és olyan népszerű csatornákkal, mint a Discovery, a TLC és a HGTV.

HBO Warner Bros Cartoon Network DC Discovery HGTV TLC
Max

Standard

díjcsomag

 • Egyszerre 2 támogatott eszközön nézheted és töltheted le a műsorokat
 • 5 személyre szabható profilt hozhatsz létre
 • Full HD felbontásban nézheted a műsorokat
 • Maximum 30 tartalmat tölthetsz le offline megtekintéshez
 • Hirdetésmentesen
Max

A Max átvette az HBO Max helyét!

Tudj meg többet HBO Max előfizetőként a változásokról.

Telekomos Max szolgáltatásod használatához regisztráció
szükséges, ehhez kövesd az alábbi lépéseket:

 

Mobil

 

TV

Segítségre van szükséged?

A leggyakoribb kérdések a Max szolgáltatással kapcsolatban:

Milyen tartalmak várhatók a Maxon?

A Max mindenki számára különleges történeteket kínál majd a szórakoztatás legmagasabb színvonalát képviselő, változatos tartalmaival minden zsánerben és formátumban a Warner Bros. Discovery ikonikus európai brandcsaládjából, melybe beletartozik az HBO, a WB, a DC, a Discovery, az ID, a Cartoon Network, illetve az olyan, rajongók által világszerte kedvelt franchise-ok, mint többek közt a TRÓNOK HARCA, HARRY POTTER varázslóvilága, az AGYMENŐK, a DC szuperhősei, a BOLONDOS DALLAMOK karakterei, a RICK & MORTY, a CSUPASZ TÚLÉLŐK és a HÁROM HÓNAP JEGYESSÉG.

Mi lesz a hagyományos HBO csomagommal?

Az HBO csatornái a Max elindítása után is változatlanul üzemelnek majd, amennyiben ilyen előfizetéssel rendelkezel, úgy abban az esetben a Maxhoz azonnali hozzáférést kapsz.

Milyen csomagok érhetők el a Maxon?

A Telekomon keresztül kizárólag a Standard csomagot tudod megvásárolni, emellett a Max felületén lehetőséged van a Max Prémium és Max Sport kiegészítő megvásárlására is.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a csomagok közötti váltás nem automatikus, így Telekomosként érdemes először a Standard csomagot lemondani, ha Max Prémiumra fizetnél elő.

Sport Kiegészítőt szeretnék vásárolni. Ilyenkor mi a teendő?

Ezt a kiegészítő szolgáltatást csak Max Standard vagy Prémium csomaghoz tudod megrendelni. Telekomon keresztül mobil, net vagy TV-szolgáltatásodhoz is megrendelheted a Max Standardot, díjcsomagban vagy extra kiegészítőként. Ha már előfizettél rá és beregisztráltad a szolgáltatást Telekom-fiókodon keresztül, úgy a Max felületén tudod a Sport kiegészítőt megrendelni.

Már előfizettem a Max Standardra de szeretnék Sport kiegészítőt is. Ilyenkor mi a teendő?

Amennyiben rendelkezel Max Standard szolgáltatással, és azt be is regisztráltad Telekom-fiókodon keresztül, úgy a Sport kiegészítőt a Max felületén tudod megvásárolni. Ehhez lépj be az alkalmazásba és a Fiókom menüpontban keresd a sport kiegészítő lehetőséget. A fizetéshez add meg bankkártyád adatait, így ez közvetlenül onnan kerül majd levonásra, míg a Max Standard előfizetést a Telekomos számládon fogod látni.

Mégis Max Prémium díjcsomagot szeretnék. Ilyenkor mi a teendő?

A Max Prémium díjcsomagra közvetlenül a Max oldalán keresztül tudsz előfizetni. Amennyiben már rendelkezel Telekomos Max Standard előfizetéssel, érdemes azt a váltás előtt lemondani.

Újra kell regisztrálnom a Telekomon keresztül, ha már van Max-fiókom?

A Telekomon keresztül vásárolt Max Standard előfizetés használatához regisztrálnod kell a Telekom fiókodon keresztül, ehhez kövesd az oldalon feltüntetett regisztrációs lépéseket. A regisztráció során létrehozhatsz új Max-fiókot, de lehetőséged van a már meglévő Max-fiókodat bevonni, ebben az esetben a meglévő Max-fiókodhoz tartozó email címet és jelszót add meg.

Megtalálhatóak lesznek a korábbi megtekintési előzményeim és saját lejátszási listák, ha regisztrálok a Telekomon keresztül?

Igen, amennyiben a regisztrációs folyamat során a már meglévő Max-fiókodhoz tartozó email címmel regisztrálsz, úgy az abban a fiókban található profilok és adatok automatikusan szinkronizálásra kerülnek.

Mi történik, ha lemondom Telekomos Max szolgáltatásomat?

Lemondás esetén Max-fiókod megmarad, de a továbbiakban nem fogsz tudni tartalmakat lejátszani. Amennyiben Max-fiókodhoz van bankkártya vagy egyéb fizetési mód beállítva, például a Sport kiegészítő miatt, úgy annak számlázása is automatikusan leáll.

Hogyan tudom nézni a Maxot a Telekom TV SmartBoxon?

A Max alkalmazás automatikusan telepítve van a SmartBoxra. Az alkalmazás használatához menj a Telekom TV SmartBox menüjében az Alkalmazások menüpontra, a kiemelt alkalmazások között kattints a Maxra és válaszd a Bejelentkezés opciót. Lépj be a már regisztrált fiókod adataival: email cím és jelszó. A könnyebb összerendeléshez használd a QR kódos belépést.

Honnan tudom letölteni a Max alkalmazást?

A Max alkalmazás letölthető a Google Play Store-ból vagy az Apple App Store-ból.

A Max élő sportközvetítéseket is kínál majd Európában?

A Max élőben és on-demand is közvetít sporteseményeket minden európai országban, ahol a szolgáltatás elérhető. Azokban az országokban, ahol a Max elérhető, idén júliusban a Max lesz az egyetlen hely, ahol a 2024-es párizsi olimpiai játékok minden pillanata élőben követhető lesz.

Mely platformokon lesz elérhető a Max?

A Max számos eszközön elérhető lesz. A különböző európai országokban, különböző operációs rendszerek alatt támogatott böngészők és eszközök listáját lásd alább:

 • Chrome (Legújabb verzió)
 • Safari (13 vagy újabb)
 • Firefox (Legújabb verzió)
 • Edge (Legújabb verzió)
 • Android OS (5.1 vagy újabb)
 • Apple iOS/iPadOS
 • OS 14 vagy újabb
 • iPhone 6s vagy újabb
 • iPad Air 2 vagy újabb
 • Fire Tablet OS (5.0 vagy újabb) – Új a Maxnál
 • Chromecast Gen 1 & 2 (Minden generáció)
 • Fire OS (15) – Új a Maxnál
 • LG (Web 3.5 vagy újabb)
 • Amazon Fire TV (cube, stick, TV) (Fire OS 5.0 vagy újabb)
 • Android TV (OS 5.1 vagy újabb)
 • Apple TV (tvOS14 vagy újabb)
 • Samsung TV-k (2016-os vagy újabb modellek)
 • LG TV-k (Web 3.5 vagy újabb)
 • Xbox (Xbox 1 és Xbox Series X)
 • PS4/PS5

Mobilinternetet használok, generál-e adatforgalmat a Max weboldal, illetve az alkalmazás használata?

Igen, a weboldalon és alkalmazásban megtekintett tartalmak adatforgalmat generálnak.

Problémád van?

*Az Eurosport és Eurosport 2 műsorai a Sport kiegészítő szolgáltatással vehetők igénybe. Erről a gyakori kérdések résznél tájékozódhatsz.