Alkalmazások

Webrádió

A korábban már meglévő alkalmazást megújítottuk, működése gyorsabb, megjelenése szebb lett. A rádióadókat hallgatás közben egyszerűen, a kék gomb megnyomásával lehet hozzáadni vagy elvenni a Kedvencek közül.

Időjárás

Strandidő, vagy zivatar lesz a hétvégén? Időjárás alkalmazásunkkal azonnal választ kaphatsz kérdésedre. Információt kaphatsz a magyarországi nagyvárosok legfrissebb időjárásáról, előrejelzéséről, a magyarországi és külföldi vizek hőmérsékletéről, illetve a téli időszakban a várható hőmennyiségéről.

Horoszkóp

Olvasd el napi, heti vagy havi horoszkópod a TV-n! Az egyes csillagjegyek között a fel-le nyilak, míg a napi, heti, havi nézet között a jobbra-balra nyilakkal lehet mozogni.

Árfolyamok

Alkalmazásunk segítségével pár gombnyomással, egyszerűen tájékozódhatsz az aktuális árfolyamokról. Az adatok portfolio.hu alapján, 15 perces késleltetéssel, automatikusan frissülnek. A napi árfolyamok mellett feltüntetésre kerül az előző naphoz képest történt változás mértéke is, így nyomon követhető, hogy az árfolyamok milyen irányban mozognak. A legfontosabb 4 árfolyamot tartalmazó nyitó képernyőről a jobbra nyíl segítségével lehet további árfolyamokat megtekinteni. A deviza információk mellett az érdeklődők tájékozódhatnak a Budapesti Értéktőzsde részvényárfolyamairól, továbbá a nagyobb tőzsdei indexekről is.

Összerendelés

Az Összerendelés alkalmazással könnyedén, a felületen kiírt utasításokat követve néhány gombnyomással összerendelheted előfizetéseddel a legnépszerűbb Interaktív TV-hez kapcsolódó mobilalkalmazásokat és szolgáltatásokat (Műsorújság, Telekom TV GO).

Műsorújság hozzárendeléséhez nézd meg a bemutató kisfilmünket:

Tovább a videóhoz vagy olvass többet róla itt: Tovább a leíráshoz.

Üzenetek

Az Interaktív TV felülete lehetővé teszi, hogy röviden értesítsünk a legfrissebb akciókról, esetleges műsorszünetekről és minden egyéb olyan eseményről, ami fontos lehet. Mostantól aktuális üzenetek bármikor visszanézhetők, így nem maradsz le semmilyen fejleményről!

Szerencsejáték

Alkalmazásunk segítségével bármikor megtekintheted az ötös-, hatos- és skandináv lottó, a joker és a totó aktuális heti nyerőszámait, az ahhoz kapcsolódó nyereményeket illetve a következő heti főnyeremény összegét.

Neked ajánlott készülékeink

További készülékek ›