CSATORNA KÍNÁLAT – IPTV

Akciós csatorna

Filmbox Plus

A Magyar Telekom és a TV2 Csoport megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 TV sportcsatorna szeptember 28-ától az év végéig elérhető lesz a Telekom meghatározott tv-díjcsomaggal rendelkező ügyfeleinek.

Az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n. A csatorna idén év végéig elérhető lesz a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomag, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagok mellett is.

A Spíler2 TV csatorna az 52-es programhelyen található meg az érintett díjcsomagokra előfizető ügyfelek csatornaválasztékában. Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy indítsák újra a beltéri egységet az új csatorna eléréséhez, probléma esetén pedig hívják az ügyfélszolgálatot a 1414-es telefonszámon.

Bónusz csatorna

National Geographic


2018. november 30. (péntek) 12:00 óra és 2019. január 02. (kedd) 12:00 óra között az TV paprika csatorna Bónusz csatornaként érhető el a lakossági IPTV, Sat TV-előfizetők számára valamint a TVGO-n, a 7-es csatornahelyen, a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével.