CSATORNA KÍNÁLAT – IPTV

Akciós csatorna

Filmbox Plus

A Magyar Telekom és a TV2 Csoport megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 TV sportcsatorna SD verziója 2019. március 31-ig elérhető lesz a Telekom meghatározott tv-díjcsomaggal rendelkező ügyfeleinek.

Az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n. A csatorna idén év végéig elérhető lesz a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomag, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagok mellett is.

A Spíler2 TV csatorna az 52-es programhelyen található meg az érintett díjcsomagokra előfizető ügyfelek csatornaválasztékában. Az új csatorna elérése érdekében javasoljuk, hogy indítsd újra a beltéri egységet, probléma esetén pedig hívd az ügyfélszolgálatot a 1414-es telefonszámon.

Bónusz csatorna

Epic Drama


2019. február 01. (péntek) 12:00 óra és 2019. március 01. (péntek) 12:00 óra között az Epic Drama csatorna Bónusz csatornaként érhető el a lakossági IPTV, Sat TV-előfizetők számára valamint a TVGO-n, a 7-es csatornahelyen, a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével.