Nyár tuning

Nyár tuning

Tuningold velünk a nyarad!

Ahol a hálózatunk, ott az élmény! Idén nyáron rákapcsolunk, így neked nem kell messzire menned, hogy felejthetetlenné tuningold ezt a nyarat! Mi a közeledbe visszük az ingyenes élményeket, kedvezményeket és meglepetéseket! Keresd folyamatosan frissülő jóságainkat egész nyáron a Magenta Moments-ben, a Telekom alkalmazásban. 

Tuningold a szurkolás élményét!

Díjmentes belföldi korlátlan mobilnet szurkoláshoz 1 napra

Akár havi díjas, akár Dominos vagy, tuningolj díjmentes belföldi korlátlan mobilnetünkkel június 15-én, 19-én és 23-án! Annyi a dolgod, hogy ezeken a napokon aktiválod a díjmentes belföldi korlátlan mobilnetet 1 napra a Telekom alkalmazásban, vagy belépést követően a telekom.hu oldalon. Ráadásul idén nyáron akár 5G-n is netezhetsz, ha rendelkezel 5G-képes telefonnal. Mindent bele!

Tuningold a szurkolás élményét!
Vállalkozástuning

Tuningold vállalkozásod működését!

Instant Honlap szolgáltatások

Tudjuk, a weboldal készítés nehéz feladat, ezért ebben is segítünk. Felkészült csapatunkkal és tapasztalatunkkal támogatjuk a vállalkozásod bevezetését a digitális világba. Instant Honlap szolgáltatásainkkal profi weboldalt készítünk vállalkozásodnak akár webshoppal bővítve, és ha szeretnéd, naprakészen is tartjuk oldalaidat.

 

Szűrés erre:

Mutasd mindet
 

  megjelenítve, összesen:  

több megjelenítése
 
×