Tuningold a szurkolás élményét!

Szurkolj a TV GO-val!

Nézd újra az M4 Sport foci Eb közvetítéseit 3 napig! Szurkolj velünk a foci Eb alatt a tévéképernyő előtt is! Kövesd az M4 Sport és M4 Sport+ élő közvetítéseit a mérkőzésekről. Telekom TV előfizetőként akár online is bekapcsolódhatsz az eseményekbe a Telekom TV GO segítségével, vagy ha lemaradtál volna, a mérkőzéseket és az M4 Sport meccsösszefoglaló műsorait 3 napig újranézheted a Telekom TV-n és a Telekom TV GO-n, a Foci EB 2024 mappánkban.

Tuningold a szurkolás élményét!
Biztonságtuning

*A szolgáltatás csökkenti a rosszindulatú szoftvereknek és adathalász támadásoknak való kitettséget, amelyek kárt okozhatnak az Előfizető Telekom mobil internet hálózathoz csatlakoztatott eszközeiben.

Biztonságtuning

Biztonságosan a digitális térben!

A Netvédelem szolgáltatás hatékony védelmet nyújt az adathalász és rosszindulatú oldalak fenyegetéseitől az otthoni és a mobil internetes hálózaton is.
- Adathalászat elleni védelem - olyan megtévesztő internetes oldalak, ahol bankkártya- vagy bizalmas bankkártya adat megadására próbálnak rávenni, és ezt jogtalanul felhasználják, amivel akár anyagi kárt is okozhatnak. Pl.:Hamis közüzemi számlabefizető oldal
- Kártékony szoftvert tartalmazó oldalak elleni védelem - ezeket megnyitva vírusok, kémprogramok vagy zsaroló programok telepítése történhet a háttérben, ezzel kárt okozva az eszköz tulajdonosának. Például: az eszköz drasztikus lassulást lehet érzékelni. 

Nyár tuning

Tuningold velünk a nyarad!

Ahol a hálózatunk, ott az élmény! Idén nyáron rákapcsolunk, így neked nem kell messzire menned, hogy felejthetetlenné tuningold ezt a nyarat! Mi a közeledbe visszük az ingyenes élményeket, kedvezményeket és meglepetéseket! Keresd folyamatosan frissülő jóságainkat egész nyáron a Magenta Moments-ben, a Telekom alkalmazásban. 

Nyár tuning
Mobiltuning

Mobiltuning

Használd a mobil előfizetésed több eszközön MultiSim-mel!

Beszélgess és netezz okosórán, tableten vagy akár laptopon is. A MultiSim-mel nem kell többet cserélgetned a SIM-eket, és nem kell magaddal vinned a telefonodat sem, ha például esetleg sportolnál vagy a szabadban dolgoznál. Ráadásul eSIM-es eszközökben is használható!

 

Szűrés erre:

Mutasd mindet
 

  megjelenítve, összesen:  

több megjelenítése
 
×