Válaszd a magenta 1 ajánlatunkat!

Szolgáltatásaink legjava egy csomagban

Mobil, tv-, internet- és telefonszolgáltatás egy kézből, kedvezményesen! Ez a Magenta 1, mellyel bármikor élvezheted a kapcsolattartás és szórakozás nyújtotta korlátlan élményeket.

Betöltés folyamatban

Állítsd össze saját Magenta 1 kedvezménycsomagodat

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagot, és egyeztesd a részleteket személyesen vagy kérj telefonos visszahívást!
A szolgáltatásokhoz feltüntetett árak a szerződésre vállalt {{ ec.inventory.loyaltyYears }} éves hűségidővel 3 értendők.

Határozatlan idejű és 1 éves szerződéskötés online felületünkön nem lehetséges. Ezzel kapcsolatos információkért érdeklődj Telekom üzleteinkben.

Mobil telefon

{{ mobile.marketingText }}

{{ mobile.shortDescription }}

{{ mobile.productName }}

részletek
előző következő
box_packages_home_internet
box_packages_tv

{{ broadband.wiredNetSubscription.shortDescription }}

{{ broadband.wiredNetSubscription.productName }}

részletek

{{ broadband.tvSubscription.shortDescription }}

{{ broadband.tvSubscription.productName }}
részletek
előző következő
box_packages_home_phone

{{ wired.shortDescription}}

{{ wired.productName }}

részletek
előző következő

Válassz készüléket 50 000 Ft kedvezménnyel!

{{ device.productName }}

{{ (device.pricing.listPrice | customGrouping) }} Ft helyett {{ (device.pricing.salePrice | customGrouping) }} Ft

{{ (device.pricing.salePrice | customGrouping) }} Ft

{{ (device.pricing.installmentStartPrice | customGrouping) }} Ft

{{ device.pricing.installmentDuration }} x {{ (device.pricing.installmentMonthlyPrice | customGrouping) }} Ft kamatmentes részlet

Más készülékajánlat érdekel

Nem kérek kedvezményes készüléket

előző következő

Válassz kiegészítő szolgáltatást!

Igény összesítése


Magenta 1 szolgáltatás {{ (ec.inventory.pricing.subscriptionsPricing.subtotal | customGrouping) }} Ft/hó

{{ ec.inventory.loyaltyYears }} év hűséggel

 • Mobil telefon

  Mobil előfizetés

  {{ ec.selectedSubs.mobileSub.productName }}

 • box_summary_home_internet

  Otthoni internet

  {{ ec.selectedSubs.bbNetSub.productName }}

 • box_summary_tv

  Telekom TV

  {{ ec.selectedSubs.bbTvSub.productName }}

 • box_summary_home_phone

  Otthoni telefon

  {{ ec.selectedSubs.wiredSub.productName }}


{{ ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.productName }}
{{ (ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.pricing.installmentMonthlyPrice | customGrouping) }} Ft {{ ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.pricing.installmentDuration }} hónapig
{{ (ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.pricing.installmentStartPrice | customGrouping) }} Ft

 • {{ add.productName }}  {{ (add.price | customGrouping) }} Ft/hó

Havonta fizetendő {{ (ec.inventory.pricing.total.startingMonthlyPrice | customGrouping) }} Ft/hó

Ez a csomag érdekel
Több kérdésed van? Böngéssz a Gyakori kérdések között!

Amennyiben az előfizető hibájából a Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételi feltételei az előfizetőnek felróható okból nem teljesülnek vagy a tárgyban szereplő mobil előfizetés határozott időtartama (hűségideje) alatt a Magenta 1 kedvezmény csomagja megszüntetésre kerül, úgy a Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételére tekintettel kapott készülékár kedvezmény egyösszegben visszafizetendő. A kedvezményt azon, fenti feltételeknek megfelelő előfizetőink is igénybe vehetik, akik Domino előfizetésüket váltják át a fenti havi díjas díjcsomagok egyikébe, és ennek bevonásával hoznak létre új Magenta 1 kedvezménycsomagot. Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd megvásárolni új készülékedet, kérjük, hogy keresd fel egyik üzletünket.

1) Meghatározott, új, havi díjas mobil-előfizetéssel, a Telekom TV előfizetésre vállalt 2 éves hűségidővel, a hűségidő végéig fenntartott Magenta 1 kedvezménycsomaggal!

2) A Sony, Samsung, Huawei, HTC és Honor okostelefonokra szóló kedvezményes ajánlatunk 2017. február 1-jétől visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes, új Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont új mobil előfizetés és megadott díjcsomagok (Move M, Move M Aranytárskártya, Next S, Next S Aranytárskártya, Next M, Next M Aranytárskártya, Next XL) választása esetén vagy meglevő Magenta 1 kedvezménycsomag mellé vásárolt új mobil előfizetés (az előbb felsorolt díjcsomagok valamelyikének választása) esetén. Egy előfizető nevére, illetve egy Magenta 1 előfizetéshez a kedvezmény csak egyszer vehető igénybe. A kedvezmény az aktuális készülék árlistában feltüntetett árból értendő.
Otthoni készülékek is választhatók 50 000 Ft kedvezménnyel, ami a készülék árlistában feltüntetett árból kerül levonásra. Az ajánlat 2017. február 1-jétől visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes, legalább 6 hónapja Telekom havi díjas előfizetők részére, akik Magenta 1 kedvezménycsomagra váltanak legalább egy új otthoni előfizetés vásárlásával, elfogadva annak feltételeit, valamint hogy a Magenta 1-ben részes otthoni díjcsomagokra, otthoni készülékre, és havi díjas mobil díjcsomagra 2 éves határozott tartamú szerződés megkötése, valamint a hűségidő végéig fenntartott Magenta 1kedvezménycsomag szükséges. Egy előfizető egy Magenta 1 kedvezménycsomaghoz a készülékkedvezményt csak egyszer veheti igénybe. Amennyiben az előfizetőnek felróható okból a Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételi feltételei nem teljesülnek, vagy az ajánlatban szereplő otthoni előfizetés határozott időtartama (hűségideje) alatt a Magenta 1 kedvezménycsomag megszüntetésre kerül, úgy a kapott készülékár kedvezmény egyösszegben visszafizetendő.
A fenti mobil és otthoni készülékkedvezmény ajánlatok egymással kizáróak.

3) Az akció 2016. szeptember 1-jétől (az ügyfél fordulónapjától) visszavonásig. A Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont havi díjas mobil előfizetés és a vele azonos mobil folyószámlán lévő összes olyan előfizetés számára, amely havi díjas lakossági díjszabás szerinti, bennefoglalt adatot tartalmazó, túlforgalmazási díj mentes díjcsomaggal rendelkezik a TV GO mobilalkalmazás használata nem csökkenti a csomaghoz tartozó adatforgalmi keretét. Továbbá a promócióban részt vevő ügyfeleknek függetlenül attól, hogy milyen díjcsomagban vannak, az adatforgalmazás esetén maximális a kínált le-/feltöltési sebesség (150/50Mbit/s). A promóciós időszak leteltével a továbbiakban a hatályos ÁSZF rendelkezései szerint veheti igénybe a szolgáltatásokat. A Magenta 1 kedvezménycsomag megszűnése esetén a havi díjas „Korlátlan TV és film adatopció” díjazására az ÁSZF-ben meghatározott mindenkori feltételek irányadók.

Egy TV GO regisztrációhoz összesen egyidejűleg 2 különböző eszköz kapcsolható a következőek közül: számítógép, mobiltelefon, táblagép.  Az eszközök regisztrációja a bejelentkezéssel egyidejűleg automatikusan történik. Két regisztrált eszköztől eltérő újabb eszköz esetén bejelentkezéskor a rendszer automatikusan regisztrálja az új eszközt és törli a legkorábban regisztrált inaktív eszközt. Amennyiben két eszköz éppen aktív ugyanazzal a felhasználói fiókkal, a rendszer tiltja a bejelentkezést, amíg az egyik eszköz inaktívvá nem válik.

4) A Családi mobil opció csoportba minimum 2, maximum 5 Telekom mobil előfizetés vonható be, amelyek közül legalább kettőnek azonos előfizetői néven és közös havi számlán megjelenő havi díjas előfizetésnek kell lennie. Az összesen 5 hívószám közül legfeljebb 3 lehet Domino feltöltőkártyás is (a minimum 2 havi díjas előfizetés mellett), Domino esetén nem feltétel az ügyfélazonosság. A bevont mobil előfizetések jelenleg is elérhető, lakossági mobil díjcsomagok legyenek. A kedvezmény aktiválásáról SMS értesítőt kap minden csoporttag, ekkor lép életbe a 0 Ft-os tarifa. A korlátlan beszélgetés a Telekom hálózatán belül, belföldön érvényes. Az ajánlat 2016. november 1-jétől visszavonásig érvényes. További feltételek: www.telekom.hu, üzleteink, 1430.

5) 2017. január 20-tól visszavonásig tartó akció keretében, új tv- vagy otthoni internet vagy otthoni telefon-előfizetés 2 éves határozott idejű szerződéssel történő megrendelése esetén – amennyiben az előfizető az új szerződéskötéssel három különböző otthoni szolgáltatás (tv, otthoni internet, otthoni telefon) egyidejű előfizetőjévé válik – , a szolgáltató az újonnan megrendelt szolgáltatás létesítését követő 3 hónapban 100% havidíj-kedvezményt biztosít az új szolgáltatás havi díjából. Az első 3 hónapban a 100%-os havidíj-kedvezményen túlmenően további kedvezmény (pl. Telekom kedvezmény, Magenta 1 havidíj-kedvezmény) nem érvényesíthető.

6) Garantált le- és feltöltési sebességek:
     NetMánia L: 1 Mbit/s, 1 Mbit/s
     NetMánia XXL: 15 Mbit/s, 2 Mbit/s
     NetMánia 1000: 300 Mbit/s, 50 Mbit/s