Ismerd meg a Telekom alkalmazást!
Intézd ügyeidet, gyorsan és díjmentesen, sorban állás nélkül!

Intézd ügyeidet, gyorsan és díjmentesen, sorban állás nélkül!

Számlabefizetés, Domino feltöltés akár egy mozdulattal!
Kedvezmények egy helyen, a zsebedben! Szerezz exkluzív kedvezményeket megújult programunkban, a Magenta Momentsben, Legyen szó barátokkal közös programokról, fürdőzésről, utazásról vagy egy laza mozizásról!

Újdonságok az appban

Domino feltöltőkártya vásárlás

Domino feltöltőkártya vásárlás

Az Áttekintés oldal alján megtalálod a Domino feltöltőkártya vásárlás opciót, ahol egyszerűen megrendelheted új feltöltős SIM-kártyádat.

Előtörlesztés

Előtörlesztés

Ha előbb fizetnéd ki a készüléked törlesztőrészletét, ezt is megteheted! A Pénzügyek menüpont Egyéb almenüpontjában megtalálod az előtörlesztés lehetőségét.

PUK-kód megtekintése

PUK-kód megtekintése

Az Áttekintés oldalon az előfizetés kiválasztását követően a További beállításokra kattintva lekérdezheted az aktuális SIM-kártyádhoz tartozó PUK-kódot.

eSIM ügyintézés Android készüléken

eSIM ügyintézés Android készüléken

Vásárolhatsz eSIM-et az applikáción keresztül, amit aktiválni is tudsz. Ha pedig szeretnéd a fizikai SIM-ed is átválthatod.

Telekom chat

Telekom chat

Már elérheted az applikáción keresztül is chates ügyintézőinket, akik segítenek a problémád megoldásában.

Hasznos funkciók

Egyenleg megtekintés könnyedén

Egyenleg megtekintés könnyedén

Az alkalmazásba belépve már közvetlenül a kezdőlapon megnézheted minden, a Telekom Fiókodba felcsatolt mobil előfizetéseid egyenlegét és adatforgalmát.

Számlafizetés és egyenlegfeltöltés egyszerűen 

Fizesd be mobil és otthoni szolgáltatásaid számláit biztonságosan bankkártyával akár már a kezdőlapon, egy koppintással! A Pénzügyek menüpont alatt megtekintheted befizetésre váró vagy már befizetett számláidat. Töltsd fel saját, családtagjaid vagy barátaid egyenlegét akár már 1500 forinttal a Pénzügyek menüpontból! Keresd vissza korábbi feltöltéseidet a Feltöltési naplóban vagy ismételd meg őket a leggyakrabban használt mobiltelefonszámaidra.

Számlafizetés és egyenlegfeltöltés egyszerűen
Magenta Moments

Magenta Moments

A Telekom megújult élményprogramjával még több élménnyel gazdagodhatsz. Legyen szó barátokkal közös programokról, fürdőzésről, utazásról vagy csak egy laza mozizásról! Éld át ezeket a programokat a Magenta Moments segítségével és szerezz exkluzív kedvezményeket.

Segítség menüpont

Kérdésed van, elakadtál és segítségre van szükséged? Keresd a Segítség menüpontot a Telekom alkalmazásban, ahol gyorsan és könnyedén választ találhatsz felmerülő kérdéseidre! Ügyintézőinkkel chat-et is indíthatsz, ha kérdésed merül fel.

Segítség menüpont
Bejelentett hibáid nyomon követése

Bejelentett hibáid nyomon követése

Mindent megteszünk, hogy ne legyenek hibák az otthoni TV, telefon vagy internet szolgáltatásaitokban. De ha mégis, mostantól a bejelentett hibáitokat nyomon tudjátok követni az alkalmazásban is a "Segítség" menüpont alatt.

Pontosan tudod mit keresel?

Ugrás ide:

Havi díjas előfizetőknek

Megnézheted díjcsomagod hűségidejét, havidíját a Díjcsomag adatai alatt.

A Kiegészítő szolgáltatásokban extra netet vehetsz belföldi és külföldi használatra egyaránt, díjcsomagtól függően Max Standardot vagy 5G opciót is aktiválhatsz.

Ellenőrizheted egyenlegeidet, legyen az akár belföldi vagy EU-s mobilnet.

Domino kártyásoknak

Alkalmazásban díjmentesen bekapcsolható ajánlataink:

Szerda, a Te napod!

Kedvenc díjmentes Domino Day opciód csak arra vár, hogy bekapcsold!

Domino feltöltési bónusz!

Dominosként saját igényeidhez alakíthatod feltöltési bónuszodat. Töltsd fel egyenleged és válassz bónuszt 3 napon belül!

Legfontosabb funkciók

Ebből a menüből is egyszerűen feltöltheted egyenlegedet, melyet választható feltöltési bónusszal jutalmazunk. Töltsd fel egyenleged és válassz bónuszt 3 napon belül!

A Kiegészítő szolgáltatásokban extra netet, beszélgetést is vehetsz, a Domino Day szerdai ajánlatot is megtalálod itt.

Ha esedékes az éves adategyeztetésed könnyen el tudod végezni ebből a menüpontból, mert 60 nappal lejárat előtt jelezzük neked.

Ha egyenlegeidre vagy kíváncsi, legyen az belföldi vagy külföldi net, hívás, SMS közvetlenül az Előfizetés oldalon megtekintheted.

Otthoni csomaggal

Otthoni internet beállítások

Az alkalmazás új funkcióival kontrollálhatod és személyre szabhatod otthoni internet hálózatodat, csatlakozó eszközeidet és családod online életét. Pl. egyszerűen megváltoztathatod Wi-Fi nevedet és jelszavadat, vagy megnézheted MT ügyfélazonosítódat.

Bizonyos HGW típusokra elérhető a Homegateway menedzsment

Megváltoztatható Wi-Fi neve és jelszava.

Megnézhető, hogy a routerhez milyen eszközök csatlakoznak, ha szeretnéd: tilthatsz eszközöket, amik a későbbiekben nem fognak tudni csatlakozni a HGW-hez, ameddig fel nem oldod – feloldás az appon végezhető el.

Idősávokat lehet beállítani, amikor az otthoni net nem elérhető bizonyos készülékeken, például tanuló idő alatt ne tudjon az eszköz a routerhez kapcsolódni vagy lefekvés időben.

Később bármikor módosítható, hogy melyik eszköz tudjon csatlakozni és azt is, hogy mikortól legyen elérhetetlen a router.