tapp_card-01-android.svg
tapp_card-02-ios.svg
tapp_card-03-login.svg
tapp_01-intezd-ugyeidet.svg

Intézd ügyeidet, gyorsan és díjmentesen, sorban állás nélkül!

Számlabefizetés, Domino feltöltés akár egy mozdulattal!
Kedvezmények egy helyen, a zsebedben! Szerezz exkluzív kedvezményeket megújult programunkban, a Magenta Momentsben, Legyen szó barátokkal közös programokról, fürdőzésről, utazásról vagy egy laza mozizásról!

divider-egyszeru-vonal.svg

Újdonságok az appban

tapp_01-domino.svg

Domino feltöltőkártya vásárlás

Az Áttekintés oldal alján megtalálod a Domino feltöltőkártya vásárlás opciót, ahol egyszerűen megrendelheted új feltöltős SIM-kártyádat.

tapp_02-elotorlesztes.svg

Előtörlesztés

Ha előbb fizetnéd ki a készüléked törlesztőrészletét, ezt is megteheted! A Pénzügyek menüpont Egyéb almenüpontjában megtalálod az előtörlesztés lehetőségét.

tapp_03-puk.svg

PUK-kód megtekintése

Az Áttekintés oldalon az előfizetés kiválasztását követően a További beállításokra kattintva lekérdezheted az aktuális SIM-kártyádhoz tartozó PUK-kódot.

tapp_04-esim.svg

eSIM ügyintézés Android készüléken

Vásárolhatsz eSIM-et az applikáción keresztül, amit aktiválni is tudsz. Ha pedig szeretnéd a fizikai SIM-ed is átválthatod.

tapp_05-chat.svg

Telekom chat

Már elérheted az applikáción keresztül is chates ügyintézőinket, akik segítenek a problémád megoldásában.

divider-egyszeru-vonal.svg

Hasznos funkciók

Egyenleg megtekintés könnyedén

Az alkalmazásba belépve már közvetlenül a kezdőlapon megnézheted minden, a Telekom Fiókodba felcsatolt mobil előfizetéseid egyenlegét és adatforgalmát.

Számlafizetés és egyenlegfeltöltés egyszerűen

Fizesd be mobil és otthoni szolgáltatásaid számláit biztonságosan bankkártyával akár már a kezdőlapon, egy koppintással! A Pénzügyek menüpont alatt megtekintheted befizetésre váró vagy már befizetett számláidat. Töltsd fel saját, családtagjaid vagy barátaid egyenlegét akár már 1500 forinttal a Pénzügyek menüpontból! Keresd vissza korábbi feltöltéseidet a Feltöltési naplóban vagy ismételd meg őket a leggyakrabban használt mobiltelefonszámaidra.

Magenta Moments

A Telekom megújult élményprogramjával még több élménnyel gazdagodhatsz. Legyen szó barátokkal közös programokról, fürdőzésről, utazásról vagy csak egy laza mozizásról! Éld át ezeket a programokat a Magenta Moments segítségével és szerezz exkluzív kedvezményeket.

Segítség menüpont

Kérdésed van, elakadtál és segítségre van szükséged? Keresd a Segítség menüpontot a Telekom alkalmazásban, ahol gyorsan és könnyedén választ találhatsz felmerülő kérdéseidre! Ügyintézőinkkel chat-et is indíthatsz, ha kérdésed merül fel.

Bejelentett hibáid nyomon követése

Mindent megteszünk, hogy ne legyenek hibák az otthoni TV, telefon vagy internet szolgáltatásaitokban. De ha mégis, mostantól a bejelentett hibáitokat nyomon tudjátok követni az alkalmazásban is a "Segítség" menüpont alatt.

divider-egyszeru-vonal.svg

Pontosan tudod mit keresel?
Ugrás ide:

divider-egyszeru-vonal.svg

Havi díjas előfizetőknek

tapp_icon-01.svg

Megnézheted díjcsomagod hűségidejét, havidíját a Díjcsomag adatai alatt.

tapp_icon-02.svg

A Kiegészítő szolgáltatásokban extra netet vehetsz belföldi és külföldi használatra egyaránt, díjcsomagtól függően Max Standardot vagy 5G opciót is aktiválhatsz.

tapp_icon-03.svg

Ellenőrizheted egyenlegeidet, legyen az akár belföldi vagy EU-s mobilnet.

divider-egyszeru-vonal.svg

Domino kártyásoknak

Alkalmazásban díjmentesen bekapcsolható ajánlataink:

tapp_domino-01.svg

Szerda, a Te napod!

Kedvenc díjmentes Domino Day opciód csak arra vár, hogy bekapcsold!

Részletek
tapp_domino-02.svg

Domino feltöltési bónusz!

Dominosként saját igényeidhez alakíthatod feltöltési bónuszodat. Töltsd fel egyenleged és válassz bónuszt 3 napon belül!

Részletek

Legfontosabb funkciók

tapp_domino-icon-01.svg

Ebből a menüből is egyszerűen feltöltheted egyenlegedet, melyet választható feltöltési bónusszal jutalmazunk. Töltsd fel egyenleged és válassz bónuszt 3 napon belül!

tapp_domino-icon-02.svg

A Kiegészítő szolgáltatásokban extra netet, beszélgetést is vehetsz, a Domino Day szerdai ajánlatot is megtalálod itt.

tapp_domino-icon-03.svg

Ha esedékes az éves adategyeztetésed könnyen el tudod végezni ebből a menüpontból, mert 60 nappal lejárat előtt jelezzük neked.

tapp_domino-icon-04.svg

Ha egyenlegeidre vagy kíváncsi, legyen az belföldi vagy külföldi net, hívás, SMS közvetlenül az Előfizetés oldalon megtekintheted.

divider-egyszeru-vonal.svg

Otthoni csomaggal

Otthoni internet beállítások

Az alkalmazás új funkcióival kontrollálhatod és személyre szabhatod otthoni internet hálózatodat, csatlakozó eszközeidet és családod online életét. Pl. egyszerűen megváltoztathatod Wi-Fi nevedet és jelszavadat, vagy megnézheted MT ügyfélazonosítódat.

Bizonyos HGW típusokra elérhető a Homegateway menedzsment

tapp_hgw-01.svg

Megváltoztatható Wi-Fi neve és jelszava.

tapp_hgw-02.svg

Megnézhető, hogy a routerhez milyen eszközök csatlakoznak, ha szeretnéd: tilthatsz eszközöket, amik a későbbiekben nem fognak tudni csatlakozni a HGW-hez, ameddig fel nem oldod – feloldás az appon végezhető el.

tapp_hgw-03.svg

Idősávokat lehet beállítani, amikor az otthoni net nem elérhető bizonyos készülékeken, például tanuló idő alatt ne tudjon az eszköz a routerhez kapcsolódni vagy lefekvés időben.

tapp_hgw-04.svg

Később bármikor módosítható, hogy melyik eszköz tudjon csatlakozni és azt is, hogy mikortól legyen elérhetetlen a router.