Ismerd meg a Telekom alkalmazást!

Intézd ügyeidet gyorsan és díjmentesen, sorban állás és adathasználat nélkül! Számlabefizetés, Domino feltöltés akár egy mozdulattal!*

Töltsd le iOS-re vagy Android-ra**

Legújabb funkcióink

Gyakran használt telefonszámaidra gyorsan megismételheted a feltöltést. Korábbi feltöltéseid történetét a Feltöltési naplóban visszanézheted!

Könnyedén igényelhetsz e-számlát bármely kezelt előfizetésedhez, mellyel akár a havi több száz forintos e-Pack kedvezményt is megkaphatod!

Csoportba rendeztük Magenta 1-es előfizetéseidet, hogy egyszerűbben átlásd és kezelhesd őket.

Ha részletesen olvasnál a további új funckiókról, kattints a használati segédletre!

Használati segédlet

Egyenlegmegtekintés könnyedén

Az alkalmazásba belépve már közvetlenül a kezdőlapon megnézheted minden, a Telekom Fiókodba felcsatolt szerződésed egyenlegét és adatforgalmát.

Számlafizetés egyszerűen

Fizesd be mobil és otthoni szolgáltatásaid számláit sorbanállás nélkül egy kattintással és mentsd el bankkártyádat! A számlák menüpont alatt megtekintheted befizetésre váró vagy már befizetett számláidat. Válts e-számlára, és ezentúl email-ben értesítünk számláidról!

Egyenlegfeltöltés

Töltsd fel saját, családtagjaid vagy barátaid egyenlegét akár már 1500 forinttal! Fizethetsz bankkártyával vagy a havi számlád részeként! Keresd vissza korábbi feltöltéseidet a Feltöltési naplóban vagy ismételd meg feltöltéseid a leggyakrabban használt mobiltelefonszámaidra. A bankkártyás fizetés a 3D secure szolgáltatásnak köszönhetően még biztonságosabbá vált. A szolgáltatás részleteiről a kártyakibocsátó bankodnál érdeklődhetsz.

Előfizetések kezelése

Gyorsan és kényelmesen aktiválhatsz vagy lemondhatsz kiegészítő szolgáltatásokat és adatbővítőket. Hozzáadhatsz Telekom fiókodhoz előfizetéseket, melyeket utána kezelhetsz a kezdőlapodon, vagy törölheted a menü Előfizetések pontjából.

Kapcsolat kártya

A Telekom alkalmazásban mindig kéznél van a virtuális Kapcsolat kártyád, melynek felmutatásával igénybe veheted partneri kedvezményeinket.

Töltsd le a díjmentesen* használható Telekom alkalmazást!

* A mobilalkalmazás használata külföldön és belföldön, Telekom mobilhálózaton vagy Wi-Fi-ről díjmentes, nem generál adatforgalmat.

** A Telekom alkalmazás az alábbi készülékeken érhető el:
• Android 5.0 vagy frissebb operációs rendszer
• iOS 10.0 vagy frissebb operációs rendszer
• iPhone 5-nél újabb iPhone modellek

Kérdésed van?

Az alábbi linken további információt kaphatsz alkalmazásunkkal kapcsolatban.

Gyakori kérdések

Használati segédlet