GYAKORI KÉRDÉSEK

Külföldön vagyok. Mennyiért hívhatom a hazai számokat?

Ha külföldről telefonálsz, akkor a hívásindítás költségeivel kell számolnod, mely országonként, és szolgáltatónként eltérő. 

2017. június 15-től az Európai Uniós szabályozás szerint és annak megfelelően ügyfeleink roaming többletdíj nélkül, belföldi díjakkal telefonálhatnak és internetezhetnek az EU tagországaiban a méltányos használati feltétel erejéig. További információkat ezen az oldalon olvashatsz.

A jelenleg érvényes, EU díjzónán kívüli roaming díjakról ide kattintva tájékozódhatsz, miután kiválasztottad előfizetésed típusát (havidíjas vagy Domino), az aktuális roaming tarifádat és az országot.

Az egyes roaming csomagokról bővebben szintén honlapunkon olvashatsz.

Az országhatár átlépését követően, külföldön a Telekom üdvözli az előfizetőt a külföldi mobil hálózatban. Két SMS-t küldünk, az egyikben a hang, és SMS díjakról adunk tájékoztatást, a másikban az adatforgalmi díjakról.

Felhívjuk figyelmed, hogy a roaming helyzetben bonyolított forgalomra nem érvényesek a belföldi forgalomra vonatkozó kedvezmények (pl. havidíj-kedvezmény, Családi mobil opció esetén belföldi korlátlan beszélgetés, stb.). 

A hívott félnek - ha Magyarországon tartózkodik - nem kell hívásfogadási költséggel számolnia.

Utoljára frissítve: 2023. április 11.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!