Készülékjavítás Mobilfutár kiszállítással

Meghibásodott az eszközöd? Segítünk!

Meghibásodott mobilkészülék- és táblagép javításaidat kényelmesen kezdeményezheted otthonról, online a Telekom hivatalos szervizpartnere, a TMX Mobil Solution Kft. segítségével.1

A készülékért futár megy otthonodba, majd javítás után visszaszállítja oda, garanciális esetben térítésmentesen.

mobilfutar-stopper.svg

Ki veheti igénybe a Mobilfutáros szerviz szolgáltatást?

Minden olyan ügyfelünk, aki a mobil készülékét vagy a tabletet a Telekomtól vásárolta és ezt garancia jeggyel és/vagy számlával igazolni tudja, térítésmentesen igénybe veheti a garanciális javítás szolgáltatást.

Amennyiben a készüléked nem javítható garanciában, a TMX webes felületén kiválaszthatod azt is, hogy önköltséges javítást kérsz. Ilyenkor a felmerülő költségeket a kiszállításkor kell kifizetned.

Igényfeladás

Melyek az igénybevétel feltételei?

 • A javítandó eszköz Telekomnál vásárolt kell, hogy legyen.
 • Kötelező a vásárlást garancia jeggyel vagy számlával igazolni (az egyik dokumentum elegendő). A garanciajegy és a számla letölthető a Telekom fiókból is, ami igényfeladáskor a TMX oldalára felcsatolható. Amennyiben nincs lehetőséged arra, hogy a dokumentumot online letöltsd, kérjük, a Mobilfutárnak add át, amikor az eszközért házhoz megy.
 • TV, notebook meghibásodásra nem vonatkozik a szolgáltatás, ezen eszközök esetében továbbra is a gyártó szakszervizéhez kell fordulnod!

Mi a készülék elküldési, javítási és visszaérkezési folyamata?

Add fel futárigényedet

 • A TMX oldalán add fel a javítási- és futárigényedet. IMEI azonosítót a jótállási jegyen találod, vagy a készülékeden az alábbi kódot beírva: *#06# is kikeresheted.

Visszaigazolás

 • A feladott online igény elküldését követően a megadott e-mail címre visszajelzést kapsz (ellenőrizd a postafiókod spam mappáját is).

Értesítés a futár érkezéséről

 • A készülék begyűjtéséről legkésőbb a begyűjtés napján, a visszaszállításról legkésőbb a visszaszállítás napján SMS/E-mail/ telefonhívás formájában tájékoztat a futár az érkezésről, aki felveszi veled a kapcsolatot (ezt kétszer kísérli meg). A futár kizárólag hétköznap megy a készülékért és viszi házhoz a javítás után.

Mi lesz a futárnál?

 • Kérjük minden esetben gondoskodj a készüléked biztonságos csomagolásáról, hogy a gondos kezelés ellenére se sérüljön meg a szállítás alatt.
 • Budapesti szállítási cím megadása esetén a Goforyou futárszolgálata végzi a készülék szállítását. A futár légpárnás borítékot és átvételi elismervényt visz magával. Amennyiben szükséged van a légpárnás borítékra, jelezd a futárnak.
 • Vidéki szállítási cím (nem budapestit) megadása esetén a Magyar Posta Zrt. végzi a készülék szállítását. Ebben az esetben a futár párnázott biztonsági ládát visz magával, 2db sorszámozott plombával és inverz címirattal.

Hivatalos átadás

 • Neked, mint megrendelőnek a futár instrukcióit kell követned, akitől megkapod az inverz címirat/átvételi bizonylat másodpéldányát igazolásként. Az átadáskor legyen nálad a becsomagolt készüléked, annak kiegészítői (ha indolkolt), és a jótállási jegy vagy számla másolata (ha azt nem csatoltad fel az igény megadásakor)

Szervizbe szállítás

 • A készüléket a futár elszállítja a szervizbe, ahol a TMX Kft. szakértő munkatársai megjavítják a készüléket a gyártók/forgalmazók mindenkori előírásai alapján.

Házhozszállítás

 • A javítást követően a TMX Kft. munkatársa a készüléket térkitöltővel ellátott dobozba, futár tasakba csomagolva küldi vissza a futárral az általad megadott címre.

Hova fordulhatok a kérdéseimmel?

TMX Mobil Solution,info@tmx.hu

Minden esetben olvasd el a szolgáltatáshoz tartozó, a szervizszolgáltató weboldalán elérhető Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).

mobilfutar_info_m17.svg

Többet szeretnél tudni?

További információk a készülékek javításáról, jótállásról, kellék- és termékszavatosságról