ADATEGYEZTETÉS FELTÖLTŐKÁRTYÁS ELŐFIZETŐKNEK

2017. július 1-jével megszűnt a telefonszáma azon ügyfeleinknek, akik nem végezték el a törvény által előírt kötelező adategyeztetést.

Elmulasztottad az adategyeztetést?

2017. szeptember 30-ig díjmentes adategyeztetést követően megtarthatod Domino telefonszámodat – és a rajta lévő egyenleget – új előfizetői szerződés kötésével.

Details in English

ADATEGYEZTETÉS 3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

Add meg a hívószámodhoz tartozó előfizetői adataidat, ha szeretnéd Domino kártyádat és telefonszámodat visszakapni, vagy végezd el az adategyeztetést weboldalunkon, ha adataid esetleg időközben megváltoztak.

megadom az adataimat

Ha van Telekom Fiókodon azon keresztül is bármikor elvégezheted az adategyeztetést!

Válts Dominóról havi díjas előfizetésre kedvezménnyel!

Válts Dominóról havi díjas előfizetésre kedvezménnyel!

Hogyan történik az adategyeztetés?

first.svg

Telefonszám azonosítása

Legyen nálad a hívószámhoz tartozó SIM-kártya egy mobiltelefonban, hogy megérkezzen az SMS-kód, amire szükséged lesz. Nem szükséges előfizetőnek lenned, elég, ha csak használod a kártyát.

second.svg

Előfizetői adatok megadása

Legyen nálad egy, a magyar hatóság által kiállított személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány). Annak az adatait pontosan, eltérés nélkül írd be. Cég esetén az adószám és a cégképviselői okmány kell majd.

third.svg

Visszaigazolás

A megadott adatok alapján megtörténik az adategyeztetés. Az adatok beküldéséről, majd az adategyeztetés lezárultáról visszajelzést adunk, akár sikeres volt, akár nem.

Figyelem!

2017. július 1-jén megszűnt a Domino előfizetői szerződés azokon a hívószámokon, melyeken 2017. június 30-án éjfélig nem történt meg a kötelező adategyeztetés, vagy amelyek a jogszabály által előírt limit felettiek. Amennyiben nem végezted el az adategyeztetést, de szeretnéd Domino kártyádat a korábbi telefonszámoddal újra használni, úgy az SMS-ben kiküldött kódunk segítségével lehetőséged van új Domino előfizetői szerződést kötni 2017. szeptember 30-ig.​

Milyen egyéb módokon tudsz még adatot egyeztetni?

  • Telefonon a +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között. Ez a telefonszám belföldön díjmentesen hívható. Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd!
    Külföldről hívd a +36-30-344-0861-es számot!
    (ebben az esetben a hívást nem tudod az érintett telefonszámról hívni, ezért kérjük, hogy használj más telefonszámot.)
  • Üzleteinkben. Fontos, hogy legyen nálad a SIM-kártyád egy mobiltelefonban. Modem, riasztó vagy más nem SMS-képes készülék esetén kérd munkatársaink segítségét.

Ha további kérdésed van:

Nézd meg a folyamatosan bővülő és frissülő gyakran ismételt kérdéseket.

Neked ajánljuk

Állíts össze magadnak egy havi díjas csomagot!

Válassz új Mobil díjcsomagjainkból, és döntsd el, beszélgetésből vagy internetből szeretnél-e többet, esetleg mindkettőből.

Díjcsomag összeállító

Domino SIM 990 Ft-ért!

80 perc beszélgetés, 1 GB internet és a 80 perc felhasználása után fix 25 Ft-os percdíj belföldön minden alapdíjas irányba.

Megrendelem