ADATEGYEZTETÉS FELTÖLTŐKÁRTYÁS ELŐFIZETŐKNEK

A hatályos jogszabályi előírások értelmében a Domino SIM-kártyák (hang szolgáltatás esetén) kapcsán évenkénti adategyeztetés szükséges, esedékessége előtt SMS-értesítést küldünk az érintett hívószámra.

Kép leírása: Adategyeztetés 3 egyszerű lépésben

ADATEGYEZTETÉS 3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

Amennyiben aktuális az adategyeztetés, kérjük, add meg a hívószámodhoz tartozó előfizetői adataidat, vagy végezd el egyszerűen az adategyeztetést weboldalunkon, ha adataid esetleg időközben megváltoztak.

Indítom az adategyeztetést

Telekom fiókodból is bármikor elvégezheted az adategyeztetést, ahova egyszerűen, akár SMS-ben kapott kóddal is beléphetsz! Belépek a Telekom fiókomba.

Válts Dominóról havi díjasra

Nem szeretnél minden évben adatot egyeztetni?

Válts Dominoról havi díjas előfizetésre 11 000 Ft online készülékkedvezménnyel és nem kell többet adategyeztetést végezned!

Hogyan történik az adategyeztetés?

1. lépés

Telefonszám azonosítása

Legyen nálad a hívószámhoz tartozó SIM-kártya egy mobiltelefonban, hogy megérkezzen az SMS-kód, amire szükséged lesz. Nem szükséges előfizetőnek lenned, elég, ha csak használod a kártyát.

2. lépés

Előfizetői adatok megadása

Legyen nálad egy, a magyar hatóság által kiállított személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány). Annak az adatait pontosan, eltérés nélkül írd be. Cég esetén az adószám és a cégképviselői okmány kell majd.

3. lépés

Visszaigazolás

A megadott adatok alapján megtörténik az adategyeztetés. Az adatok beküldéséről, majd az adategyeztetés lezárultáról visszajelzést adunk, akár sikeres volt, akár nem.

Figyelem!

Az adategyeztetés évente kötelező ügyfeleinknek, ezért esedékessége előtt négy SMS-értesítést küldünk az érintett hívószámra, illetve egy alkalommal hívásban is tájékoztatunk.

Milyen egyéb módokon tudsz még adatot egyeztetni?

  • Telefonon a +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között. Ez a telefonszám belföldön díjmentesen hívható. Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd!
    Külföldről hívd a +36-30-344-0861-es számot!
  • Üzleteinkben. Fontos, hogy legyen nálad a SIM-kártyád egy mobiltelefonban. Modem, riasztó vagy más nem SMS-képes készülék esetén kérd munkatársaink segítségét.

Ha további kérdésed van:

Nézd meg a folyamatosan bővülő és frissülő gyakran ismételt kérdéseket.

Neked ajánljuk

Havi díjas mobildíjcsomagok

Állíts össze magadnak egy havi díjas csomagot!

Válassz Mobil díjcsomagjainkból, és döntsd el, beszélgetésből vagy internetből szeretnél-e többet, esetleg mindkettőből.

Díjcsomag összeállító
Domino díjcsomagok

Domino SIM 990 Ft-ért!

80 perc beszélgetés, 1 GB internet és a 80 perc felhasználása után fix 25 Ft-os percdíj belföldön minden alapdíjas irányba.

Megrendelem