ADATEGYEZTETÉS FELTÖLTŐKÁRTYÁS ELŐFIZETŐKNEK

Add meg a hívószámodhoz tartozó előfizetői adataidat, hogy SIM-kártyádat 2017. június 30. után is használhasd!

ADATEGYEZTETÉS 3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

Korlátlan hétvégi beszélgetést adunk online adategyeztetésért, így két napon át díjmentesen hívhatod a Telekom mobil- és vezetékes számait!

megadom az adataimat

Hogyan történik az adategyeztetés?

first.svg

Telefonszám azonosítása

Legyen nálad a hívószámhoz tartozó SIM-kártya egy mobiltelefonban, hogy megérkezzen az SMS-kód, amire szükséged lesz. Nem szükséges előfizetőnek lenned, elég, ha csak használod a kártyát.

second.svg

Előfizetői adatok megadása

Legyen nálad egy, a magyar hatóság által kiállított személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány). Annak az adatait pontosan, eltérés nélkül írd be. Cég esetén az adószám és a cégképviselői okmány kell majd.

third.svg

Visszaigazolás

A megadott adatok alapján megtörténik az adategyeztetés. Az adatok beküldéséről, majd az adategyeztetés lezárultáról visszajelzést adunk, akár sikeres volt, akár nem.

Mi történik, ha nem egyezteted az adataidat 2017. június 30-ig?

Hívószámod 2017. július 1-jén megszűnik!

Milyen egyéb módokon tudsz még adatot egyeztetni?

  • Telefonon a +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között. Ez a telefonszám belföldön díjmentesen hívható. Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd! Külföldről hívd a +36-30-344-0861-es számot!
  • Üzleteinkben. Fontos, hogy legyen nálad a SIM-kártyád egy mobiltelefonban. Modem, riasztó vagy más nem SMS-képes készülék esetén kérd munkatársaink segítségét.
  • Országszerte számos postán személyesen.

Ha további kérdésed van:

Nézd meg a folyamatosan bővülő és frissülő gyakran ismételt kérdéseket.

Neked ajánljuk

Állíts össze magadnak egy havi díjas csomagot!

Válassz új Mobil díjcsomagjainkból, és döntsd el, beszélgetésből vagy internetből szeretnél-e többet, esetleg mindkettőből.

Díjcsomag összeállító

Domino SIM 990 Ft-ért!

80 perc beszélgetés, 1 GB internet és a 80 perc felhasználása után fix 25 Ft-os percdíj belföldön minden alapdíjas irányba.

Megrendelem

Megadom az adataimat

Díjmentes hétvégi beszélgetésért, 3 egyszerű lépésben