Tudnivalók vásárlási igény feladásával kapcsolatban

A honlapunkon feladott vásárlási igényt követően az alábbi dolgokra kell számítanod. Azért gyűjtöttük össze ezeket az információkat, hogy tudd, hogy pontosan mi fog történni addig, amíg a kívánt terméket kézhez nem kapod.

1. EGYEZTETÉS

Az igény feladását követően munkatársunk felkeres a megadott telefonszámon 3 munkanapon belül.

Fontos, hogy három alkalommal próbáljuk meg az egyeztetést. Ügyelj arra, hogy a megadott telefonszámon napközben is elérhető legyél.

Amennyiben nem járunk sikerrel, az igényt 24 órán belül töröljük.

A telefonos egyeztetés során lehetőség van a kiválasztott eszköz módosítására, azaz nem szükséges újabb online igényben jelezned, ha mégis másik termék mellett döntesz.

2. FIZETŐKÉPESSÉG-VIZSGÁLAT

A részletfizetéssel igényelt eszköz esetén hitelképességi vizsgálatra van szükség.

Javasoljuk, hogy előzőleg gondoskodj Telekom (mobil és otthoni) számláid befizetéséről. Ezt leggyorsabban online ügyfélszolgálatunkon vagy a Telekom alkalmazásban, a számlák menüpontban teheted meg.

Sikeres hitelképességi vizsgálat esetén az eszközt a futárszolgálat vagy szolgáltatás bekötésekor, műszaki munkatársunk szállítja ki, a rögzítéstől számított legfeljebb 30 napon belül.

3. KISZÁLLÍTÁS

A készüléket minden esetben az otthoni szolgáltatás telepítési címére szállítjuk ki és kizárólag az előfizető veheti át.

Ha a futárszolgálat érkezésekor nem tartózkodsz otthon, a futár telefonszámmal ellátott írásos értesítést hagy annak érdekében, hogy a megadott hívószámon új kiszállítási időpontot egyeztethess.

Amennyiben azt tapasztalod, hogy a készülék doboza sérült vagy bontott, kérjük, ne vedd át a csomagot! Ezzel elkerülhetők a későbbi reklamációk. Ebben az esetben igényed feladását meg kell ismételned honlapunkon.

Ha az eszközt egyösszegű vásárlással, vagy olyan részletfizetéses konstrukcióval rendelted meg, amihez kezdőrészlet tartozik, az összeget készpénzben kell átadnod a futárnak.

A jótállási jegyet az eszközzel együtt kapod meg.

Bízunk abban, hogy a kiszállított eszköz elnyeri tetszésed!

További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésedre e-mailben, chaten vagy a Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1414-es ügyfélszolgálati számon.