Adataid a Telekomnál

Ránk bíztad személyes adataidat, ez sokat jelent nekünk. Az adatok fontos, érzékeny részét képzik az ügyfélkapcsolatoknak, ezért is gyűjtöttük össze a legfontosabb kérdéseket és válaszokat itt közérthető formában. Reméljük, hogy ezzel áttekintést tudunk adni a személyes adataid kezeléséről. Ez azonban nem helyettesíti a Magyar Telekom Nyrt. ("Telekom") egyes szolgáltatásaira vonatkozó hivatalos adatkezelési tájékoztatóit, szerződéseit (amelyek akkor is irányadóak a Telekommal fennálló jogviszonyodra, ha az itt írtak és a hivatalos tájékoztatók, szerződések között esetleg eltérés lenne).

Személyes adatok

Személyes adat minden olyan információ, amely rád vonatkozik. Ahhoz, hogy szerződést tudjunk veled kötni, és igénybe tudd venni szolgáltatásainkat szükség van személyes adataidra.

Részletek

Adatbiztonság

Adatbiztonság sérülése vagyoni, illetve nem vagyoni kárt okozhat.

Részletek

Hozzájárulás

Amellett, hogy jogszabály felhatalmaz minket adataid tárolására, vannak olyan esetek, mikor te bízod ránk adataidat azért, hogy abból előnyöd származzon.

Részletek

Helymeghatározási adatok

A helymeghatározási adatok akkor jönnek létre, amikor a routered az internethez csatlakozik, vagy amikor mobiltelefon készüléked egy mobil bázisállomáshoz kapcsolódik.

Részletek

Hívásinformációk

A telefonhívások során generált adatok is a személyes adatok körébe tartoznak, így kiemelt védelemben részesülnek.

Részletek

Honlap

Az internet használata nagy mennyiségű adatot hoz létre, a szolgáltatás nyújtásához szükséges, hogy ezen adatokat kezeljük.

Részletek

Internet használattal kapcsolatos információk

Az internet használata nagy mennyiségű adatot hoz létre, a szolgáltatás nyújtásához szükséges, hogy ezen adatokat kezeljük.

Részletek

Telekom TV használatával kapcsolatos adatok

Szórakoztató szolgáltatásainak javítása illetve a partnerekkel való elszámolás érdekében az eszközeidről és a kiválasztott tartalmakról bizonyos információkat rögzítünk.

Részletek

Applikációk

Alkalmazásaink (pl. Telekom Alkalmazás, Futótárs, Hello Holnap, Mobilvásárlás, Műsorújság) egyszerűbbé és élvezhetőbbé teszik a mindennapi életünket.

Részletek

Részletes adatvédelmi tudnivalók