Sajtóközlemények

A Telekom új Travel&Surf roaming csomagokat kínál az utazóknak - - Díjmentes Telekom Wi-Fi Fon használat az előfizetőknek külföldön is!

Budapest, 2016. június 1. 14:00

A Telekom 2016. június 1-jétől új TravelSurf EU roaming díjcsomagokat vezet be és a nyári időszakban további akciókkal teszi kedvezőbbé a mobilinternetezést és telefonálást roaming helyzetben.

Az új Travel&Surf EU roaming csomagok a mobilinternetezés mellett a telefonálásra és SMS küldésre is kedvezményt biztosítanak EU roaming 1 helyzetben, ezeknél a csomagoknál ugyanis nem számolják fel az EU roaming többletdíjat. Így a hazatelefonálás költsége megegyezik a belföldi más mobil hálózatba irányuló hívás díjával. További kedvezményt jelent, hogy a hívásfogadás is díjmentes. Az utazás hosszától függően 1, 3 vagy 7 napos csomag választható, melyek közül az utóbbi 1 GB benne foglalt adatforgalmat biztosít. Ráadásul a csomagot bekapcsoló havidíjas előfizetők külföldön is korlátlanul mobilinternetezhetnek a Fon Wi-Fi hálózatán.

A Travel Surf mobil alkalmazást érdemes még az ország elhagyása előtt letölteni. Előnye, hogy segítségével nyomon követhető a roaming adatforgalom, és használata külföldön is díjmentes. A TravelSurf roaming csomagok ezen kívül megrendelhetők SMS-ben, a Telekom alkalmazáson keresztül vagy a Telekom honlapján, illetve a www.telekom.hu/adatroaming oldalon is.

Egy másik promóció keretében a Telekom június 1. és augusztus 31. között minden Next díjcsomagban automatikusan elengedi a hanghívásokra és SMS küldésre vonatkozó EU roaming többletdíjat, így például a Next M díjcsomaggal korlátlanul, 0 Ft-ért lehet hazatelefonálni és hívást fogadni az EU-ban. A Next M és XL díjcsomagok mellé továbbra is megrendelhető a rendkívül kedvező EU Plusz havidíjas szolgáltatás.

A roaming használat további feltételei a Telekom honlapján olvashatók.

1) az EU országokban, továbbá Norvégiában, Izlandon és Liechtensteinben