Összefutó Show - 2021.07.11. vasárnap 12:00

Telekom Vivicittá városvédő futás 2021

Újra itt az alkalom, hogy közösen fedezhessük fel a futás örömét. 2021-ben, 1 év kihagyás után személyes részvétellel folytatódhat a Telekom Vivicittá, ismét találkozhatunk. Éld át az ország egyik legnépszerűbb szabadidősport eseményének a hangulatát személyesen, a Telekom Vivicittán, 2021. július 10-én és 11-én a Margitszigeten!

De ha még nem állsz arra készen, hogy személyesen csatlakozz hozzánk, vagy csak szeretnél betekinteni az esemény atmoszférájába, akkor most erre is lesz lehetőséged! Kövesd élőben a 36. Telekom Vivicittá 10 km-es távjának 5G Összefutó Show-ját július 11-én 12 órától!

5G lefedettség a Telekom Vivicittára, a 10 km-es és a fesztivál távokon

Az 5G a jövő hálózata, amely az élet számos területén változást hoz magával, serkenteni fogja az innovációt, és átalakítja az életünket, legyen szó akár munkáról, akár szórakozásról. És a Telekom Vivicittára is megérkezik!

További részletek

Részletek 5G képes eszközökről, a szükséges havidíjas szolgáltatásról és a lefedettségről

Megnézem

A Nagy 5G Összefutó Show

Az idei Telekom Vivicittába akár az otthonod kényelméből is bepillanthatsz.

Július 11-én 12 órától 10 híresség váltóban vág neki a 10 km-es távnak, amit egyetlen telefon segítségével, 5G hálózatot használva, végig közvetítenek majd és számos meglepetéssel készülnek.

A showt a közvetítés időpontjában a Telekom Youtube csatornáján vagy akár itt is követhetitek!

Tudj meg többet a váltó csapat tagjairól:

vivicitta-2021-papp-gergely.png

PAPP GERGELY

Műsorvezető, szerkesztő-riporter. Számos TV műsorban láthattuk már. Jelenleg az RTL Reggeli műsorában ébreszti a nézőket. Bevallása szerint sosem futott még hasonló versenyen, így igazi kihívásként tekint a Telekom Vivicittára.

Instagram oldal
vivicitta-2021-puskas-peti.png

PUSKÁS PÉTER

Énekes, dalszerző, színész, a The Biebers zenekar frontembere. Emellett elkötelezett természet- és állatvédő, hobbyfutó.

Instagram oldal
vivicitta-2021-kovacs-patricia.png

KOVÁCS PATRÍCIA

Színművésznő. Volt férjével Gusztos Péterrel együtt alapították meg a SUHANJ! Alapítványt, melynek célja az épek és fogyatékkal élők együttes mozgási, sportolási lehetőségének megteremtése.

Instagram oldal
vivicitta-2021-tatar-csilla.png

TATÁR CSILLA

Műsorvezető, riporter. Újrakezdő futó, amikor van ideje sportcipőt húz és egyre nagyobb távokat is teljesít. Célja a fejlődés.

Instagram oldal
vivicitta-2021-fordos-ze.png

FÖRDŐS ZÉ

Street Kitchen házigazdája, alapítója, TV-s műsorvezető, a Konyhafőnök állandó műsorvezetője és zsűritagja. A mozgás fontos szerepet tölt be az életében, számos extrém sportot kipróbált már és a futás is közel áll hozzá.

Instagram oldal
vivicitta-2021-debreczeni-dori.png

DEBRECZENI DÓRA

Terepfutó, edző, életmódtanácsadó. A Garmin Running Club vezető edzője. Amatőr versenyzőként több tucat versenyen van túl, köztük egy 53 kilométeres ultra versenyen.

Instagram oldal
vivicitta-2021-lakatos-mark.png

LAKATOS MÁRK

Stylist, jelmez- és látványtervező. Az RTL Reggeli állandó műsorvezetője. Blogot ír és a közösségi felületeken is aktív.

Instagram oldal
vivicitta-2021-fenyvesi-zoli.png

FENYVESI ZOLI

Kerekesszékes futó, amatőr színész, motivációs előadó, a SUHANJ! Alapítvány jótékony futója, aminek színeiben évek óta részt vesz a Telekom Vivicittán.

Instagram oldal
vivicitta-2021-fancsikai-eszter.png

FANCSIKAI ESZTER

Filmproducer, édesanya, Instagram influencer, youtuber, a nemakarokbeleszolni formáció tagja. Elkötelezett a vegán és a környezettudatos életmód mellett.

Instagram oldal
vivicitta-2021-elek-peter.png

ELEK PÉTER

Stand-upos, a Dumaszínház társulatának tagja és a Showder Klub fellépője.

Instagram oldal
vivicitta-2021-vecsei-miklos.png

VECSEI H. MIKLÓS

Színművész, a POKET zsebkönyvek projekt ötletgazdája. Átdolgozások, szövegkönyvek mellett verseket is ír – eddig két kötete jelent meg.

Instagram oldal

Keresd a Magenta futót!

Megéri szemfülesnek lenned az 5G Összefutó Show alatt. A műsor egy adott pillanatában, ugyanis egy Magenta Futó jelenik meg, akit érdemes gyorsan észrevenned, és a +36/30-930-6030 számra egy alapdíjas SMS-ben az 5G szót elküldened, hiszen a 10 leggyorsabban reagáló néző között egy XIAOMI Mi 10T Pro 5G mobilt sorsolunk ki.

A részletes játékszabályzatot ITT olvashatod el.

Tudj meg többet, és jelentkezz a Telekom Vivicittára!

A nevezéssel, az útvonallal és a helyszínnel kapcsolatban minden információt megtalálsz a versenyt szervező BSI oldalán és az esemény Facebook oldalán.

Tervezett programok

Július 10., szombat

  • 09:00 – Telekom Midicittá – 7 km
  • 10:10 – Telekom Minicittá egyéni nevezők futama – 2400 m
  • 10:20 – Telekom Vivicittá Gyaloglás – 2400 m
  • 10:50 – SUHANJ! futam – 910 m
  • 11:10 – Telekom Vivicittá Családi Futás – 910 m
  • 11:50 – Telekom Vivicittá 3×2 km váltó

Július 11., vasárnap – Budapest

  • 08:00 – Telekom Vivicittá Félmaraton, Párban és Trió – 21 km
  • 12:00 – Telekom Vivicittá – 10 km

Fuss okosan

5G képes mobiljainkkal, okosóráinkkal, fülhallgatóinkkal és egyéb hasznos kiegészítőinkkel nincs lehetetlen. Válogass eszközeink széles választékából, tedd könnyebbé a felkészülést és a célbaérést!

A mozgás öröme mindenkié

A Telekom immár hagyományosan minden évben egy társadalmilag fontos célt is támogat a TelekomVivicittához kapcsolva.

A tavalyi évhez hasonlóan a cél idén is fogyatékkal élő és mozgásukban korlátozott társaink sportolásának támogatása a SUHANJ! Alapítványon keresztül.

A SUHANJ! Alapítvány non-profit, közhasznú szervezet, 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal.

Integratív futó- és úszóedzéseiken önkénteseik kísérik a fogyatékkal élő sportolókat, és versenyek alkalmával is közösen jutnak el a célba a fogyatékkal élő és őket kísérő futók.

A közösségi összefogással létrehozott SUHANJ! Fitness az ország első akadálymentes edzőterme, ami látás- és mozgássérült, értelmi fogyatékkal élők, valamint épek számára is nyitott, és ahol az elmúlt három év során több mint 100 ezer vendégbelépést regisztráltak.

Támogatásunk áll egyrészt a Telekom munkatársainak önkéntes felajánlásaiból, másrészt a dolgozói adományok vállalati kiegészítéséből.