Nagykereskedelem

Megbízható technikai hátterünk, Magyarországon legkiterjedtebb hálózatunk révén minden igényt kielégítő szolgáltatásportfolióval rendelkezünk, amellyel ügyfeleink legösszetettebb igényét is magas színvonalon tudjuk kielégíteni.

Nagykereskedelmi ügyfeleinket üzleti partnernek tekintjük, közös célunk a végfelhasználók színvonalas kiszolgálása, a teljes hazai távközlési piac fejlesztése.

Szolgáltatásaink

telekom_web_nagyker_01.svg

Belföldi vezetékes megoldások

Magyarország legkiterjedtebb hálózatával, megbízható technikai háttérrel rendelkezünk.

Részletek
telekom_web_nagyker_02.svg

Mobilszolgáltatások

Ügyfeleink és nagykereskedelmi partnereink ügyfelei kifogástalan minőségben kommunikálhatnak egymással hazai- és nemzetközi viszonylatokban.

Részletek
telekom_web_nagyker_03b.svg

Nemzetközi szolgáltatások

A Magyar Telekom a dél-kelet-európai régió legnagyobb távközlési wholesale szolgáltatója.

Részletek
telekom_web_nagyker_04.svg

MT-IX adatcsere központ

A Telekom Internet Exchange egy olyan fizikai infrastruktúra melynek célja, hogy megkönnyítse az internetforgalom kicserélését.

Magyar Telekom nagykereskedelmi területe

Tapasztalat

A Magyar Telekom Távközlési Nyrt. Magyarországon elsőként kezdett nagykereskedelmi típusú (wholesale) távközlési tevékenységgel foglalkozni, így évtizedes tapasztalattal rendelkezik a távközlési hálózatok összekapcsolásában, a telekommunikációs szolgáltatók szerteágazó igényeinek magas szintű kiszolgálásában.

Széles körű szolgáltatáspaletta

Termékportfoliónkban minden nagykereskedelmi partnerünk és leendő ügyfelünk megtalálhatja a saját igényének leginkább megfelelő megoldást – a belföldi vezetékes távközlési igényektől kezdve, a mobil nagykereskedelmi szolgáltatásokon át, a nemzetközi kapacitásokig. Megbízható technikai hátterünk, széles partneri hálózatunk, Magyarországon legkiterjedtebb hálózati infrastruktúránk, valamint a nemzetközi mobil- és vezetékes hálózatokkal meglévő, magas szintű minőséget biztosító összekapcsolódásaink révén minden igényt kielégítő szolgáltatásportfolióval rendelkezünk, amellyel ügyfeleink legösszetettebb, legegyedibb igényét is magas színvonalon tudjuk kielégíteni. Dedikált ügyfélmenedzsereink és on-line rendszer-interfészeink révén folyamatos, személyre szabott kapcsolatot biztosítunk ügyfeleink részére.
Nagykereskedelmi tranzit szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy partnereink előfizetői – mind hazai, mind nemzetközi vezetékes és mobil viszonylatokban – bármely távközlési cég előfizetőivel kommunikálhassanak anélkül, hogy partnereink a célhálózatokkal közvetlen összekapcsolást létesítenének.
Ügyfeleinkkel, partnereinkkel közösen megvalósuló innovatív fejlesztéseinkkel igyekszünk a hazai távközlési szolgáltatási választék színvonalát a térség élvonalába emelni.
Anyavállalatunk, a Deutsche Telekom és nemzetközi partnereink révén széleskörű, megbízható kiszolgálást tudunk biztosítani a közép-kelet-európai régió országaiban felmerülő távközlési igények kielégítésére.

Partnerség – közös üzlet

Nagykereskedelmi ügyfeleinket üzleti partnernek tekintjük. Közös célunk a végfelhasználók megfelelő színvonalú kiszolgálása, a teljes hazai távközlési piac fejlesztése. Partnereink között tudhatjuk a magyarországi piac összes meghatározó szereplőjét. Célunk, hogy közös megoldásokat találva alakítsuk ki kétoldalú üzleti kapcsolatunkat, és csapatot alkotva építsük közös üzletünket.
Ügyfeleinket bevonjuk üzlet- és termékfejlesztéseinkbe annak érdekében, hogy végfelhasználóiknak a legmegfelelőbb szolgáltatást tudják nyújtani. Ehhez adott esetben igénybe vesszük partnereink szolgáltatásait is, tudva, hogy csak együttműködve érhetjük el a hazai távközlési piac fenntartható növekedését.

Elérhetőség

Amennyiben szolgáltatásaink, megoldásaink felkeltették érdeklődését, keresse dedikált ügyfélmenedzserét, vagy írjon a nagyker@telekom.hu e-mail-címre.