Megfelelőség üzleti partnerek és beszállítók részére

A Deutsche Telekom és a Magyar Telekom bizalomteljes és korrekt üzleti kapcsolatot tart fenn beszállítóival, partnereivel. Ennek fejében beszállítóinktól, partnereinktől elvárjuk, hogy ők is ugyanolyan tisztelettel és megbecsüléssel viszonyuljanak hozzánk, mint mi hozzájuk.

A Magyar Telekom ösztönzi a törvények betartását, a társadalmi, etikai és ökológiai normák betartását, valamint a fenntartható cselekvést. Beszállítóinktól, partnereinktől is elvárjuk, hogy ennek megfelelően viselkedjenek. És természetesen azt is, hogy alvállalkozóit is ellenőrizze, hogy megfelelnek-e elveinknek és kötelezettségeinknek.

Ha Magyar Telekom beszállító szeretne lenni, ehhez az alábbi lépéseket szükséges megtenni:

Üzleti partner, beszállítói átvilágítás

Elvárjuk üzleti partnereinktől, beszállítóinktól hogy betartsák a megfelelőségi elveinket. Az üzleti kapcsolatok kialakításának előkészítése során azonosítjuk azokat a üzleti partnereinket, beszállítóinkat, akik magas megfelelőségi kockázatot jelentenek, például az esetleges korrupció vagy összeférhetetlenség tekintetében. Annak érdekében, hogy ezeket a kockázatokat megfelelően ellensúlyozni tudjuk, az üzleti partnereket, beszállítókat kockázatorientáltan vizsgáljuk integritásuk tekintetében. Kizárólag nyilvánosan elérhető forrásokat használunk, és a megfelelőségi és adatvédelmi szabályoknak megfelelően dolgozunk. Amennyiben egy üzleti kapcsolat során kiderül, hogy az üzleti partnerek, beszállítók nem tartják be a normáinkat, és megsértik kötelezettségeinket és elveinket, az együttműködést megszüntetjük.

Magyar Telekom beszerzési portál

Részletek

Korrupcióellenes program

Részletek

További információk