Bérelj fix havi díjért privát virtuális szervert, bérelj biztonságot, rugalmasságot, hatékonyságot!

Mikor érdemes virtuális szervert választanod?

  • Ha alkalmazásodnak teljesítményigénye kevesebb, mint amennyit egy különálló szerver biztosítana.
  • Ha fontos Neked a magas rendelkezésre állás. A virtuális szerverek alatt működő erőforrások meghibásodásakor ugyanis a szerver 300 ms alatt egy új kiszolgálóra telepíthető át, így csökkentve a kiesést.
  • A változó igényekhez rugalmasan alkalmazkodó virtuális farmot hozhatsz létre.

Milyen virtuálizációt érdemes választanod?

Statikus virtualizáció

Tisztában vagy a szükséges
szerver méretével,
és méretváltozással hosszútávon
nem tervezel.

Dinamikus virtualizáció

Folyamatosan változik az erőforrásigény, ezért szinte azonnal kell létrehozni, lemondani szervereket. A számlázás a ténylegesen elfogyasztott erőforrás alapján történik.

Neked is megérheti, mert:

  • Nem kell megvásárolnod a szervert és nincs szükség egyösszegű beruházásra.
  • Annyit fizetsz, amennyit használsz: a havi díjat a kért kapacitásmennyiség után kell megfizetned.
  • Rugalmasan módosítható kapacitás; gyorsan növelhető, vagy csökkenthető: a jelentős szezonalitást mutató iparágakban (adótanácsadók, könyvelők, felsőoktatási intézmények stb.), elegendő a nagyobb forgalmú hónapokban megnövelni a szerverkapacitást.
  • A szerver működésért és biztonságáért a Telekom felel, míg a rendszergazdai felügyeletet továbbra is Te látod el: szerződésben garantáljuk a folyamatos működését, áramellátását, hűtését, szervízelést és a magas szintű védelmet.
  • Az adatok megfelelő internetkapcsolat esetén bárhonnan elérhetővé válnak: nemcsak az irodából, de otthonról, egy külső megbeszélésről is hozzáférhetsz a céges fájlokhoz.
  • Költséget takaríthatsz meg és csökkentheted az üzemeltetési költségeket is: azzal, hogy a szervert egy központban helyezed el, megosztod a szerverüzemeltetés rezsiköltségeit, csökkentheted telephelyednek áramköltségét, a hűtéssel, őrzéssel járó díjakat.
  • Extrém működési biztonságot garantálunk: az ügyfél telephelyén bekövetkező havária helyzetek – tűz, árvíz, csőtörés, betörés, áramkimaradás, egyéb – nem érintik a céges adatokat, azok nem sérülhetnek, nem károsodhatnak, és a céges informatika is folyamatosan működik.
ico_kiegeszito_szolgaltatasok_84.svg

Érdekel a megoldásunk?

Vedd fel a kapcsolatot szakértékesítő kollégáinkkal!

Online ügyintézés

Belépés az Adatpark portálba

Kapcsolódó dokumentumok

Általános szerződési feltételek