Instant Network hálózati szolgáltatás a Magyar Telekomtól- megtervezzük, megvalósítjuk hálózati igényeidet!

Az informatikai LAN és WiFi hálózat manapság elengedhetetlen egy cég életében, megléte nagy mértékben befolyásolja a cég sikeres üzletmenetét, ezért annak stabil működése alap elvárás. Sok esetben a hálózat meglétére ugyanolyan közüzemként tekintenek, mint a vízre vagy az áramra. Ezen piaci igény motivált minket az Instant Network létrehozására, ahol az ügyfél a többi közüzemhez hasonló módon vehet igénybe tőlünk hálózati szolgáltatást.

Az Instant Network az alábbi fő elemeket foglalja magában:

1.

Tervezés

Az ügyfél üzleti igényei alapján megtervezzük a számára ár/érték arányban a legideálisabb hálózati szolgáltatást, legyen az adatközpont, határvédelem, SD-WAN, LAN, WiFi, de akár ipari hálózat.

 

2.

Eszközök

A szolgáltatás keretén belül minden szükséges eszközt, license-t mi biztosítunk, ezek nem igényelnek külön CAPEX alapú beruházást.

 

3.

Telepítés

Az előzetesen megtervezett hálózatot az utolsó kábelig mindent letelepítünk, az ügyfélnek kulcsra kész állapotban adjuk át az igényeit teljes egészében kielégítő hálózatot.

 

4.

Proaktív üzemeltetés

Az általunk telepített hálózati infrastruktúrát a saját fejlesztésű, magas rendelkezésre állású NMSDB monitoring rendszerünkkel monitorozzuk és egy esetleges hiba esetén proaktívan megkezdjük a hibaelhárítást a vállalt SLA időn belül, ami akár 7x24x4 is lehet.

 

5.

ServiceDesk

Amennyiben olyan ügyfél által érzékelt hiba fordul elő a hálózat működése kapcsán, amely egy monitoring rendszer által nem kimutatható, vagy csupán új beállítási igények merülnek fel, akkor azokat bejelentve a vállalt SLA időn belül kezelésre kerülnek.

Érdekel az ajánlat

Mindezeket az Instant Network hálózati szolgáltatás keretén belül fix havidíjért cserébe, rejtett költségek nélkül biztosítunk.

Miért van szükség az Instant Network szolgáltatásra?

⁣Az informatika hálózat stabil működése elengedhetetlen, hiszen ma már szinte minden modern vállalat folyamatainak nagy része erre épül, legyen szó levelezésről, ipari környezetben termelésről, logisztikáról, de akár az utóbbi időszakban rohamtempóban terjedő home office okozta kollaborációs megoldások használatáról, vagy akár a cloud megoldások terjedéséről. A teljes infrastruktúra stabil működése nagyon sok tényezőtől függ, de az vitathatatlan, hogy mindennek az alapja egy megbízható hálózat.

Az Instant Network szolgáltatás keretén belül az alábbi fő területeken tudunk akár egyedi megoldásokat is kínálni:

Adatközponti hálózat

Több telephelyes hálózat
(SD-WAN)

Határvédelem

Core hálózat

LAN hálózat

WiFi hálózat

SD-Access hálózat

⁣Ipari hálózat (IoT)

Manapság óriási munkaerőhiány tapasztalható az informatikai piacon és ez a hálózatos területen hatványozottan igaz, ezért szolgáltatásunk esetében igyekszünk levenni egy nagyobb terhet az informatikai terület válláról, hiszen nemcsak a szolgáltatás hibátlan átadásáról gondoskodunk, hanem napi üzemeltetési kérdésekben is számíthatnak a vállalatok a szakértelmünkre.

Érdekel az ajánlat

A Magyar Telekom Instant Network szolgáltatása magas rendelkezésre állású komplett hálózati szolgáltatást kínál nagyobb beruházás nélkül, hiszen szolgáltatásunkat havidíjas formában kínáljuk.

Partnerek

Cisco, Cisco Meraki