Üzleti Adat mobilinternet díjcsomagok

telekom_npp_07_04_m14_170314.svg

Az EU-ban is használhatja

A csomagban foglalt internetet külön díj és aktiválás nélkül az EU-ban is felhasználhatja.1

telekom_npp_mobilnet_dijcsomagok_02_m15_170320.svg

4G sebesség itthon és külföldön is

A gyors 4G előnyeit itthon és egyre több országban roaming közben is kihasználhatja 4G-s készülékkel.2

Kép leírása: 3 GB

Ár és konstrukció.

30003150 Ft/hó

Kép leírása: 8 GB

Ár és konstrukció.

39004095 Ft/hó

Kép leírása: 12 GB

Ár és konstrukció.

55005775 Ft/hó

Kép leírása: 25 GB

Ár és konstrukció.

85008925 Ft/hó

Az Üzleti Adat 8, 12 és 25 GB-os mobilinternet szolgáltatások esetén a Facebook, Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp és Waze alkalmazások használata belföldön nem, csak EU roaming helyzetben csökkenti az adatmennyiséget.
Ha az előfizető adatforgalmazási lehetősége a választott adatdíjcsomagban foglalt adatmennyiség elérése miatt leállításra kerül, a hálózatsemlegességre vonatkozó hatályos jogszabályi előírások értelmében a felsorolt alkalmazások sem érhetőek el illetve használhatóak tovább.
Az alkalmazások használhatók böngészővel és okostelefonra letölthető letölthető alkalmazással egyaránt.
A Facebook és az Instagram esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget.
A WhatsApp és a Facebook Messenger esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában az internet alapú hang- és videohívások indítását és fogadását, valamint az alkalmazások letöltését és frissítését, harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. videotartalom megtekintése stb.) felhasznált adatmennyiséget.

További információk leendő partnereknek