Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Telekom 2021.08.01 dátummal kivezette az EHR (Elektronikus hívásforgalmi részletező) szolgáltatását.

Bezárás

A felületre való belépés a továbbiakban nem lehetséges.

A továbbiakban elektronikus úton hívásrészletezőt az alábbi módokon biztosítunk:

  • Lakossági ügyfeleink a 1414-es ügyfélszolgálati hívószámon tudnak hívásrészletezőt igényelni, amennyiben szerződéseden aktív az e-számla szolgáltatás. A szolgáltatás beállításához részletes útmutatót itt találsz.
  • Telemátrix számla szerződéssel rendelkező üzleti ügyfeleink részére az Üzleti önkiszolgáló portál/Számlák menüpontjában. A belépéshez segítség a gyakori kérdések között található.

Hogyan tudsz regisztrálni az üzleti önkiszolgáló portálra?

Töltsd le a főadminisztrátori nyilatkozatot, majd töltsd ki annak a személynek az adataival, akinek online ügyintézéshez teljeskörű meghatalmazást szeretnél adni. Az alábbi dokumentumokat küldd el az uzleti@telekom.hu e-mail címre a kitöltött és cégszerűen aláírt főadminisztrátori nyilatkozatot az aláírási címpéldány és cégkivonat másolatát A nyilatkozat feldolgozását követően automatikus értesítést küldünk a nyilatkozatban megjelölt kapcsolattartói e-mail címre, amiben szerepel a főadminisztrátor jogú felhasználóhoz tartozó belépési azonosító és az ideiglenes jelszó. Kattints az e-mailben található belépés gombra, majd a kapott felhasználói adatokkal belépve érheted el az üzleti önkiszolgáló portál funkcióit.
Kérjük, hogy amint lehetőséged van rá, az e-mailben elküldött nyilatkozat eredeti példányát juttasd el hozzánk postán is, a 1276 Budapest Pf. 1400 címre.

Főadminisztrátori nyilatkozat

Hogyan igényelhetsz Telemátrix számlák szolgáltatást?

A sikeres regisztrációt követően a Számla kezelés / E-számla kezelés menüpontban megrendelheted az Elektronikus hívásrészletező szolgáltatást. Vagy az itt elérhető szerződést töltsd ki és küldd vissza részünkre.