Alkalmazások telefonokra és tabletekre

Okostelefonod vagy táblagéped egyfajta mini számítógép, amelyre kisebb programokat, más néven alkalmazásokat tölthetsz le. Így mindig újabb és újabb dolgokra használhatod a készülékedet.

A Telekom maga is fejleszt alkalmazásokat azért, hogy megkönnyítse az ügyintézést, vagy segítse az ügyfelek mindenapi életét. Összegyűjtöttünk neked néhány olyan alkalmazást, amely segíti a Telekom szolgáltatásainak használatát, vagy éppen egyszerűvé teszi számodra hétköznapokat.

Telekom mobilalkalmazás

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

Intézd ügyeidet bárhol, bármikor a Telekom alkalmazással! Gyorsan és könnyedén:

 • ellenőrizheted aktuális mobil egyenleged és adatforgalmad
 • kifizetheted otthoni és mobil számláidat
 • feltöltheted saját, barátaid vagy családtagjaid Domino egyenlegét
 • áttekintheted és módosíthatod a mobil előfizetésedhez kapcsolódó szolgáltatásokat
 • Igénybe veheted partnereink kedvezményeit a virtuális Kapcsolat kártya segítségével
 • megkeresheted a számodra legmegfelelőbb Telekom üzletet és időpontot foglalhatsz
 • kérhetsz segítséget társaidtól a Telekom fórumon vagy kollegáinktól az ügyfélszolgálaton

Töltsd le a Telekom mobilalkalmazást Android, iOS vagy Windows Phone operációs rendszeredre!

Telekom Nekem

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

Hozz ki még többet okostelefonodból vagy táblagépedből! A Telekom Nekem alkalmazásban összegyűjtöttük a Magyar Telekom által fejlesztett okostelefon és táblagép alkalmazásokat, illetve egyéb fejlesztők ajánlott alkalmazásait, valamint a Telekom kiemelt szolgáltatásait és készülékajánlatait. Töltsd le a Telekom Nekem alkalmazást, és engedélyezd az értesítések fogadását, hogy elsők között értesülj a Telekom újdonságairól!

Töltsd le a Telekom Nekem alkalmazást Android, iOS vagy Windows Phone operációs rendszeredre!

TV GO alkalmazás

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

Tévézz online, vagy kölcsönözz mozfilmeket akár korlátlanul és nézd bárhol–bármikor: notebookon, táblagépen, okostelefonon!
A TV GO-n akár 62 tv csatorna élő műsorát követheted, vagy több ezer filmet, sorozatot tartalmazó kínálatból válogathatsz. Telekom TV-előfizetőként külön díj fizetése nélkül nézheted olnine a TV-előfizetésed csatornáit. Emellett moziban nem rég futott filmeket is kölcsönözhetsz, egy mozijegy árának töredékéért. Amennyiben korlátlanul szeretnél egy válogatott, több mint 2000 címet tartalmazó filmkínálatból válogatni, válaszd a MoziKlub csomagot, melyre a TV GO applikációban is előfizethetsz.

Töltsd le a TV GO alkalmazást Android vagy iOS operációs rendszeredre!

Műsorújság

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

A Műsorújság alkalmazásban együtt érheted el több mint 150 televízió (és rádió) csatorna programinformációját és értesítéseket állíthatsz be a kedvenc tartalmaidhoz. A távirányító funkció segítségével pedig vezérelheted otthoni Telekom IPTV-vevőegységedet okostelefonról vagy tabletről (felvételeket indíthatsz törölhetsz bárhonnan és bármikor, módosíthatod otthoni TV előfizetésed csatornasorrendjét, egyetlen gombnyomással beléphetsz a Telekom Videótékába vagy akár a TV GO felületre).

Töltsd le a Műsorújság alkalmazást Android, iOS vagy Windows Phone operációs rendszeredre!

Fociaréna

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

Töltsd le a Fociarénát, hogy megnézhesd az OTP Bank Liga, a La Liga és az FA Cup mérkőzéseinek videó összefoglalóit, és legyél naprakész a magyar, spanyol, angol fociból! Beállíthatod a kedvenc csapataidat, értesítéseket kaphatsz a legfrissebb videó összefoglalókról, amelyekre rákereshetsz akár az eseménynaptárból, akár fordulónkénti bontásból is.

A videók kizárólag a Telekom mobil ügyfelei számára érhetőek el.

Töltsd le a Fociaréna alkalmazást Android, iOS vagy Windows Phone operációs rendszeredre!

Futótárs

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

A Futótárs a Telekom ingyenesen letölthető, magyar nyelvű, kifejezetten a futás szerelmeseinek szóló mobil alkalmazás. Akár szabadon a saját tempódban, akár edzésterv szerint futnál a Futótárs alkalmazás a legjobb partner hozzá! Figyel rád, beszél hozzád, felkészít ajánlott edzésterv szerint vagy saját terved alapján. Naptárat vezet az edzéseidről, versenyeidről, méri a teljesítményedet, eltárolja a futásaidat, nyomon követhetővé teszi fejlődésedet. Egy igazi virtuális személyi edzőként funkcionál.

Töltsd le a Futótárs alkalmazást Android vagy iOS operációs rendszeredre!

Mobil Vásárlás

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

Mobilvásárlás alkalmazás segítségével, kényelmesen és gyorsan vásárolhatsz Telekom havi számládra vagy univerzális egyenlegedre.

 • Autópálya-matricát vásárolhatsz és parkolhatsz Magyarország területén
 • Feltöltheted saját vagy ismerőseid univerzális egyenlegét
 • Fogadhatsz az Ötös-, a Hatos- és a Skandináv lottó, Kenó, Puttó, Totó, Góltotó játékokon
 • Utazásaid során utasbiztosítást köthetsz saját magad vagy családod számára, akár a határátlépést követő 2 órán belül

Töltsd le a Mobil Vásárlás alkalmazást Android, iOS vagy Windows Phone operációs rendszeredre!

HELLO HOLNAP!

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

Nem könnyű környezettudatosan, fenntartható módon élni, és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látod azonnal az eredményét. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha pénzre válthatnád a tetteidet, nem? Végre itt az alkalom! Szerezz minél több pontot a kihívások teljesítésével, adományozod el őket egy számodra fontos, fenntarthatósággal kapcsolatos célért küzdő szervezetnek, és máris igazi pénzzé változnak! A Telekom ugyanis minden felajánlott pontod után valódi forintokkal támogatja „választottadat”.

Töltsd le a hello holnap! alkalmazást Android, iOS vagy Windows Phone operációs rendszeredre!

Evernote

fejlesztő: Evernote

Az Evernote jegyzetkezelő alkalmazás, mint egy virtuális memória, megőrzi privát és munkahelyi feljegyzéseidet, listáidat, képeidet és hanganyagaidat is. 2015. január 14-től az újonnan regisztrált Telekom belföldi mobil előfizetők egy évig díjmentesen használhatják az alkalmazás prémium funkcióit (pl. nagyobb, havi 1 GB feltöltési tárhely). A már korábban regisztrált felhasználók számára pedig újabb hat hónappal meghosszabbítjuk az eddigi hat hónapos díjmentes használati lehetőséget. Az ajánlat visszavonásig vagy legkésőbb 2016. december 31-ig érvényes.

Töltsd le a Evernote alkalmazást Android, iOS vagy Windows Phone operációs rendszeredre!

MobilTárca

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

A MobilTárca alkalmazással egy helyre gyűjtheted egyes, a pénztárcádban hordott bank- és hűségkártyádat és virtuális formában tárolhatod őket arra alkalmas mobiltelefonodon. Így egyszerűen és biztonságosan, egy érintéssel fizethetsz vagy gyűjthetsz hűségpontokat, de akár a koncert- és színházjegyeidet is a MobilTárcába töltheted, hogy már a belépés is élmény legyen. A MobilTárca szolgáltatás csak a megjelölt MobilTárca-képes készüléktípusokon, MobilTárca SIM kártyával használható.

Töltsd le a MobilTárca alkalmazást Android operációs rendszeredre!

Travel&Surf

fejlesztő: Magyar Telekom Nyrt.

Töltsd le a Travel&Surf alkalmazást, hogy külföldi utazásodkor könnyen és gyorsan kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb roaming csomagot, illetve egyszerűen nyomon követhesd roaming adatforgalmi egyenlegedet. Az alkalmazás használata külföldön is díjmentes.

Töltsd le a Travel&Surf alkalmazást Android vagy iOS operációs rendszeredre!