A kedvezmény igénybevétele

Mit is jelent? Amennyiben otthoni és mobil szolgáltatásra is rendelkezel Telekom előfizetéssel, az otthoni internet szolgáltatásod esetleges meghibásodása miatt tett hibabejelentésed alapján, ha a hiba elhárításához műszaki kiszállás vagy további egyeztetés szükséges, segítünk, hogy a hibaelhárítás idejére is elérhesd szolgáltatásunkat.

Amennyiben otthoni internet szolgáltatást érintő a hiba, a havi díjas mobil net előfizetésedre egy 72 órán át használható, belföldön korlátlan adatforgalmat biztosító opciót aktiválunk.

Magenta 1-ben többet adunk!

  • Ha Magenta 1 vagy Magenta 1 Domino előfizető vagy nem csak egy mobil előfizetésedre, hanem a Magenta1 kedvezménybe bevont minden havi díjas és feltöltőkártyás mobilra aktiváljuk a 72 órán belül használható belföldi korlátlan adatmennyiséget, havi díjas előfizetéseidhez pedig további 60 perc belföldi hálózaton belüli lebeszélhetőséget adunk!
  • Ha az otthoni tv-szolgáltatásodban adódik valamilyen műszaki hiba, akkor sem maradsz le a kedvenc programodról. Magenta 1 előfizetőként aTV GO-val díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal tévézhetsz mobilon is. Nézd az élő adást egy időben akár több eszközön, otthon vagy útközben.
Tettek Hálózata

Adj értelmet a korlátlanságnak a Tettek Hálózatán!

Segítünk neked okosan kihasználni a Tettek Hálózatában rejlő lehetőségeket.