Magenta 1-ben többet adunk flottásoknak is

Flotta_M1_lp_fejlec_desktop_20220909

Lépj előre a digitalizációval! Egyesítsd Magenta 1-ben lakossági flottás mobilcsomagodat és Telekom otthoni szolgáltatásaidat, így kedvezőbb lesz otthoni szolgáltatásaid havidíja, és további Magenta 1 előnyökhöz is jutsz! Kedvezményes lakossági flottás mobil-előfizetésed mellé TV, otthoni internet és otthoni telefon szolgáltatásaink közül bármelyik kettőt, vagy akár mindhármat választhatod!

Magenta 1 előnyök

icon-havidij-kedvezmeny_20220909

Havidíj-kedvezmény

Magenta 1-be bevont otthoni szolgáltatásaid havi-díjából kedvezményt kapsz.

icon-keszulekbiztositas_20220909

30% havidíj-kedvezmény a készülékbiztosításra

30% kedvezményt adunk a Magenta 1-be bevont előfizetéshez 2022. szeptember 9-e után kötött készülékbiztosítás havidíjából.

icon-haztol-hazig_20220909

Kényelmes háztól-házig garancia és szerviz a Mobilfutárral

Meghibásodott készülékedért futár megy otthonodba, majd javítás után visszaszállítja oda díjmentesen.

icon-Netgarancia_20220909

Netgarancia

Ha váratlan hiba miatt nem elérhető az otthoni internet vagy IPTV, akkor extra mobilnetet adunk a Magenta 1 csomagodba bevont minden mobil-előfizetésre.

Részletek

icon-dupla-bonusz_20220909

Domino dupla feltöltési bónusz

Töltsd fel a Magenta 1 csomagodhoz tartozó Domino hívószámokat minimum 3000 Ft-tal a Telekom alkalmazásban vagy honlapunkon és plusz 1GB mobilnetet és 100 percet adunk. 

Részletek

icon-meglepetesek_20220909

Magenta 1 meglepetések

Magenta 1 ügyfelünkként negyedévente exkluzív meglepetések, kuponok, nyereményjátékok közül választhatsz.

Hogyan rendelheted meg a Magenta 1-et?

telekom_domino_most_07_m14_170320.svg

Üzleteinkben

Válaszd ki a számodra legközelebbi üzletünket, és foglalj időpontot weboldalunkon, így sorban állás nélkül lehetsz Magenta 1-es.

IDŐPONTOT FOGLALOK
telekom_domino_most_06_m14_170320.svg

Telefonon a 1414-es számon

Hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat, és az azonosítást követően munkatársunk segít neked.

1414

Magenta 1 kedvezménycsomag összeállítása

A Magenta 1 kedvezménycsomag kedvezményeire a Magyar Telekom meghatározott otthoni és mobil szolgáltatásait személyében azonos egyéni/lakossági előfizetői jogosultak.

A kedvezménycsomag akkor vehető igénybe, ha az egyéni előfizető legalább két eltérő típusú otthoni szolgáltatásra (hang, internet vagy TV) és legalább egy mobilszolgáltatásra hatályos előfizetői szerződéssel rendelkezik. Amennyiben az előfizető több otthoni és/vagy mobil folyószámlával rendelkezik, akkor meg kell jelölnie 1 otthoni és 1 mobil folyószámlát, amire a Magenta 1 kedvezményt szeretné igénybe venni. Egy szolgáltatás mindig csak egy Magenta 1 kedvezménycsomagban lehet egyidőben.

A Magenta 1 kedvezménycsomag aktiválása akkor történik, amikor minden részes szolgáltatás műszakilag létesítésre kerül.

Amennyiben a Magenta 1 kedvezménycsomag szolgáltatásaira és díjcsomagjaira érvényes igénybevételi feltételek nem teljesülnek, az előfizető nem jogosult a Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételére. Azaz a kedvezménycsomagba bevont díjcsomagok díjaiból a Magenta 1 kedvezmények nem kerülnek levonásra, és a bevont előfizetések/szolgáltatások (csomagok) díjazási feltételeire azok Magenta 1 kedvezmény nélküli mindenkori szerződéses feltételei, illetve díjai irányadóak. Ilyen eset lehet például a Magenta 1 csomagba bevont valamelyik szolgáltatás/előfizetés/díjcsomag megszűnik. Jogosultság nélkül a Magenta 1 csomag további kedvezményei sem vehetők igénybe (pl. készülékbiztosítás havidíj-kedvezménye).

A bevonható szolgáltatások listájára, valamint minden egyéb, itt nem szabályozott kérdésben a Lakossági ÁSZF 6. és 7. számú melléklete, vagy a bevont szolgáltatásokra és díjcsomagokra vonatkozó egyedi előfizetői szerződések és a részes szolgáltatásokra vonatkozó Lakossági ÁSZF rendelkezések irányadók.

Magenta 1 havidíj-kedvezmény

A havidíj-kedvezmény a megjelölt otthoni és mobil folyószámlán lévő összes megfelelő díjcsomagra és díjcsomag-kombinációs előfizetésre díjcsomagtól függő mértékben érvényesül. Bővebb információ a kedvezmény mértékéről a Lakossági ÁSZF 6. és 7. fejezetében található.

Telekom kedvezmény és – erre vonatkozó egyéb, kifejezett rendelkezés hiányában – minden más kedvezmény egyidejű igénybevétele kizárt. A lakossági flottás Flotta Basic alapú hang díjcsomagokra és a Flotta Net csomagokra a havidíj-kedvezmény nem vonatkozik.

A Magenta 1 kedvezmények érvényesítésének sorrendje:

  1. A bevont díjcsomagok határozott tartamra járó promóciós kedvezménye és a mobil e-Pack kedvezmény
  2. Magenta 1 kedvezmény
  3. Folyószámla szintű vezetékes e-Pack kedvezmény
    A kedvezmények érvényesülése közben a kedvezményalap fokozatosan csökken a sorrendben már megadott kedvezményekkel.

További Magenta 1 kedvezmények

Készülékbiztosítás havidíj-kedvezmény
Promóció keretében a 2022 szeptember 9. után kötött készülékbiztosításokra 30% havidíj-kedvezmény jár, amennyiben a biztosítást a 2018. szeptember 1-jétől igénybe vehető Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont mobilszolgáltatás mellett veszik igénybe.

Dupla feltöltési bónusz
A Magenta 1 kedvezménycsomagba történő bevonáshoz az új vagy már szerződött Magenta 1 előfizetőnek nyilatkoznia szükséges személyes vagy telefonos ügyfélszolgálati pontjaink egyikén, hogy az otthoni és mobil szolgáltatásait személyben azonos előfizetőként veszi igénybe, beleértve a Domino szolgáltatást is, amely ezáltal összeregisztrálásra kerül a Magenta 1 csomaggal. A csoportba maximum 10 Domino hívószám vonható be. Ezen előfizetőknek a feltöltési bónusz igénybevételéhez külön regisztráció nem szükséges. A 100 perc feltöltési bónusz hálózaton belüli belföldi beszélgetésre, a feltöltéstől számított 7 naptári napon belül használható fel. Telekom alkalmazáson történő feltöltés esetén a percek mellett 1 GB adatforgalom Magenta 1 feltöltési bónusz használható fel belföldön és EU roaming helyzetben is, 7 naptári napon belül.

Netgarancia
Amennyiben az otthoni szolgáltatásod és a mobilod is a Telekomtól van, az otthoni internet vagy telefon szolgáltatásod esetleges meghibásodása miatt tett hibabejelentésed alapján, ha a hiba elhárításához műszaki kiszállás vagy további egyeztetés szükséges, segítünk, hogy a hibaelhárítás idejére is elérhesd szolgáltatásunkat. Amennyiben otthoni internet szolgáltatást érint a hiba, a havi díjas mobil net előfizetésedre vagy a Domino kártyádra egy 72 órán át használható, belföldön korlátlan adatforgalmat biztosító opciót aktiválunk. Amennyiben az otthoni telefon szolgáltatásban következne be hiba, akkor 60 percnyi, 72 órán belül felhasználható kedvezményt adunk a havi díjas mobil vagy Domino előfizetésedre, amit minden normál díjas belföldi irányba - mobil és vezetékes egyaránt – használhatsz fel. Ha Magenta 1 vagy Magenta 1 Domino előfizető vagy nem csak egy mobilra, hanem a Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont minden havi díjas és Domino előfizetésedre aktiváljuk a 72 órán belül felhasználható belföldi korlátlan adatmennyiséget és/vagy 60 perc belföldi hálózaton belüli lebeszélhetőséget.

Magenta 1 Meglepetések
A Magenta 1 ügyfelek számára negyedéves rendszerességgel megrendezésre kerülő nyereményjáték keretein belül a résztvevők minden alkalommal értékes nyereményekre jelentkezhetnek. A részvételhez a Magenta 1 ügyfelek előzetes regisztrációja és a részvétellel összefüggésben a személyes adataik kezeléséhez kapcsolódó hozzájárulása szükséges, amit minden esetben az aktuális nyereményjátékra való felhívó üzenetekben található elérhetőségen tehetnek meg. A Magenta 1 meglepetésekben kínált nyeremények minden alkalommal sorsolás útján kerülnek kiosztásra a szerencsés nyertesek között.

e-Pack kedvezmény
A mobil és otthoni e-Pack kedvezmény igénybevételének feltétele elektronikus számla igénylése, elektronikus csatornán történő számlafizetés, a számlák időben történő kiegyenlítése. Amennyiben az adott hónapban a feltételek nem teljesülnek, az e-Pack kedvezmény nem érvényesül.