Magenta 1: SZÁMTALAN LEHETŐSÉG FLOTTÁSOKNAK IS

Egyesítsd a megújult Magenta 1-ben kedvezményes dolgozói flottás mobilcsomagodat, és legalább két otthoni Telekom szolgáltatást, így 30% havidíj-kedvezményt kapsz az otthoni szolgáltatásaidra, és további Magenta 1 előnyökhöz jutsz! Ha már vannak Telekom szolgáltatásaid, válts a Magenta 1-be bevonható díjcsomagokra!

Magenta 1 előnyök

boost-ikon_30.svg

30% havidíj-kedvezmény

Minden Magenta 1-be bevont otthoni szolgáltatásod havi díjából összesen 30% kedvezményt kapsz.

telekomTVGO_m1_magenta.svg

Több szórakozás

Nézd kedvenc műsoraidat TV GO-val és HBO GO-val okostelefonon vagy táblagépen az interneten keresztül, korlátlanul és díjmentesen belföldön, a Magenta 1 csomagba bevont mobil-előfizetésen, és az ahhoz tartozó mobil folyószámlán lévő összes előfizetésen.

boost-ikon_domino-feltoltesi-bonusz.svg

Extra 100 perc és 1 GB Domino feltöltéshez

Ha a Magenta 1-be bevont Domino előfizetést legalább 3000 Ft-tal feltöltöd a Telekom alkalmazáson keresztül, extra 100 perc beszélgetést és 1 GB adatot kapsz a Domino kártyára!

ico_internet_84.svg

Netgarancia

Az otthoni szolgáltatás váratlan hibája esetén extra mobil hang és/vagy adatkedvezményt adunk a Magenta 1 csoportba bevont összes havi díjas és feltöltőkártyás mobilra, hogy a család ne maradjon szolgáltatás nélkül.

Hogyan rendelheted meg a Magenta 1-et?

telekom_domino_most_07_m14_170320.svg

Üzleteinkben

Válaszd ki a számodra legközelebbi üzletünket, és foglalj időpontot weboldalunkon, így sorban állás nélkül lehetsz Magenta 1-es.

IDŐPONTOT FOGLALOK
telekom_domino_most_06_m14_170320.svg

Telefonon a 1414-es számon

Hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat, és az azonosítást követően munkatársunk segít neked.

1414