Magenta 1-ben többet adunk flottásoknak is

Flotta_M1_lp_fejlec_desktop_20220909

Lépj előre a digitalizációval! Egyesítsd Magenta 1-ben lakossági flottás mobilcsomagodat és Telekom otthoni szolgáltatásaidat, így kedvezőbb lesz otthoni szolgáltatásaid havidíja, és további Magenta 1 előnyökhöz is jutsz! Kedvezményes lakossági flottás mobil-előfizetésed mellé TV, otthoni internet és otthoni telefon szolgáltatásaink közül bármelyik kettőt, vagy akár mindhármat választhatod!

Magenta 1 előnyök

icon-havidij-kedvezmeny_20220909

Havidíj-kedvezmény

Magenta 1-be bevont otthoni szolgáltatásaid havi-díjából kedvezményt kapsz.

icon-keszulekbiztositas_20220909

30% havidíj-kedvezmény a készülékbiztosításra

30% kedvezményt adunk a Magenta 1-be bevont előfizetéshez 2022. szeptember 9-e után kötött készülékbiztosítás havidíjából.

icon-haztol-hazig_20220909

Kényelmes háztól-házig garancia és szerviz a Mobilfutárral

Meghibásodott készülékedért futár megy otthonodba, majd javítás után visszaszállítja oda díjmentesen.

icon-Netgarancia_20220909

Netgarancia

Ha váratlan hiba miatt nem elérhető az otthoni internet vagy IPTV, akkor extra mobilnetet adunk a Magenta 1 csomagodba bevont minden mobil-előfizetésre.

Részletek

icon-dupla-bonusz_20220909

Domino dupla feltöltési bónusz

Töltsd fel a Magenta 1 csomagodba bevont Dominod egyenlegét, és megduplázzuk a feltöltési bónusz perceket vagy netet! Korlátlan beszélgetés vagy korlátlan net bónusz esetén pedig azok felhasználási idejét duplázzuk meg.

Részletek

icon-meglepetesek_20220909

Magenta 1 meglepetések

Magenta 1 ügyfelünkként negyedévente exkluzív meglepetések, kuponok, nyereményjátékok közül választhatsz.

icon-meglepetesek_20220909

Da Vinci streaming szolgáltatás

Fedezd gyermekeddel a szórakoztató tanulás világát a Da Vinci online tartalmaival! Magenta 1-esként díjmentesen férhetsz hozzá a gyerekeknek szóló inspiráló, digitális oktatási platformhoz. Töltsd le a Da Vinci alkalmazást, és élvezzétek a tartalmakat online, mobilon vagy TV-n!

Részletek

Hogyan rendelheted meg a Magenta 1-et?

telekom_domino_most_07_m14_170320.svg

Üzleteinkben

Válaszd ki a számodra legközelebbi üzletünket, és foglalj időpontot weboldalunkon, így sorban állás nélkül lehetsz Magenta 1-es.

IDŐPONTOT FOGLALOK
telekom_domino_most_06_m14_170320.svg

Telefonon a 1414-es számon

Hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat, és az azonosítást követően munkatársunk segít neked.

1414

Magenta 1 kedvezménycsomag összeállítása

A Magenta 1 kedvezménycsomag kedvezményeire a Magyar Telekom meghatározott otthoni és mobil szolgáltatásait személyében azonos egyéni/lakossági előfizetői jogosultak.

A kedvezménycsomag akkor vehető igénybe, ha az egyéni előfizető legalább két eltérő típusú otthoni szolgáltatásra (hang, internet vagy TV) és legalább egy mobilszolgáltatásra hatályos előfizetői szerződéssel rendelkezik. Amennyiben az előfizető több otthoni és/vagy mobil folyószámlával rendelkezik, akkor meg kell jelölnie 1 otthoni és 1 mobil folyószámlát, amire a Magenta 1 kedvezményt szeretné igénybe venni. Egy szolgáltatás mindig csak egy Magenta 1 kedvezménycsomagban lehet egyidőben.

A Magenta 1 kedvezménycsomag aktiválása akkor történik, amikor minden részes szolgáltatás műszakilag létesítésre kerül.

Amennyiben a Magenta 1 kedvezménycsomag szolgáltatásaira és díjcsomagjaira érvényes igénybevételi feltételek nem teljesülnek, az előfizető nem jogosult a Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételére. Azaz a kedvezménycsomagba bevont díjcsomagok díjaiból a Magenta 1 kedvezmények nem kerülnek levonásra, és a bevont előfizetések/szolgáltatások (csomagok) díjazási feltételeire azok Magenta 1 kedvezmény nélküli mindenkori szerződéses feltételei, illetve díjai irányadóak. Ilyen eset lehet például a Magenta 1 csomagba bevont valamelyik szolgáltatás/előfizetés/díjcsomag megszűnik. Jogosultság nélkül a Magenta 1 csomag további kedvezményei sem vehetők igénybe (pl. készülékbiztosítás havidíj-kedvezménye).

A bevonható szolgáltatások listájára, valamint minden egyéb, itt nem szabályozott kérdésben a Lakossági ÁSZF 6. és 7. számú melléklete, vagy a bevont szolgáltatásokra és díjcsomagokra vonatkozó egyedi előfizetői szerződések és a részes szolgáltatásokra vonatkozó Lakossági ÁSZF rendelkezések irányadók.

Magenta 1 havidíj-kedvezmény

A havidíj-kedvezmény a megjelölt otthoni és mobil folyószámlán lévő összes megfelelő díjcsomagra és díjcsomag-kombinációs előfizetésre díjcsomagtól függő mértékben érvényesül. Bővebb információ a kedvezmény mértékéről a Lakossági ÁSZF 6. és 7. fejezetében található.

Telekom kedvezmény és – erre vonatkozó egyéb, kifejezett rendelkezés hiányában – minden más kedvezmény egyidejű igénybevétele kizárt. A lakossági flottás Flotta Basic alapú hang díjcsomagokra és a Flotta Net csomagokra a havidíj-kedvezmény nem vonatkozik.

A Magenta 1 kedvezmények érvényesítésének sorrendje:

  1. A bevont díjcsomagok határozott tartamra járó promóciós kedvezménye és a mobil e-Pack kedvezmény
  2. Magenta 1 kedvezmény
  3. Folyószámla szintű vezetékes e-Pack kedvezmény
    A kedvezmények érvényesülése közben a kedvezményalap fokozatosan csökken a sorrendben már megadott kedvezményekkel.