Nyilvános szolgáltatások

A Telekom nyilvános szolgáltatásai segítenek neked, hogy az ország szinte bármely pontjáról vezetékes minőségben telefonálhass.

A nyilvános állomás a nagyközönség rendelkezésére álló telefon-állomás, amely a közterületen vagy a nagyközönség számára nyitva álló helyiségekben üzemel, szolgáltatásai bárki számára az ellenérték (a segélyhívások kivételével)- pénzérmével, vagy előre fizetett kártyával (beleértve a hívókódokkal használatos kártyákat) - megfizetése esetén igénybe vehető. A nagyközönség számára nyitva álló helyiségekben üzemeltetett (beltéri) nyilvános telefon-állomások hozzáférhetősége igazodik a helyiség nyitvatartásához.

Az igénybevétel módja:

  • A nyilvános készülék típusától függően a díjkiegyenlítés eszköze szerint lehet pénzérme, vagy előre fizetett kódos kártya.
  • A közterületen elhelyezett nyilvános állomásokról kézi kapcsolású beszélgetést nem lehet kérni és az emelt díjas számok híváslehetőségét csak kódos kártyával biztosítjuk.

Megbízott kezelésű nyilvános állomások

Kereskedelmi üzlethelyiségben, intézményekben elhelyezett, a közönség számára rendelkezésre álló olyan beltéri pénzbedobós vagy kártyás nyilvános telefonállomás, amelynek felügyeletét és kezelését a helyiség használója, vagy annak hozzájárulásával más látja el.

A megbízott állomás átírása, számlával kapcsolatos ügyek intézése a nyilvanos.ertekesites@telekom.hu e-mail címen történik.