SEGÍTÜNK MEGTENNI AZ ELSŐ LÉPÉSEKET

Hasznos információ

Telekom otthoni tv-, telefon- és internetszolgáltatásaid ügyintézéséhez szükséged lesz a számlán található kilencjegyű MT-ügyfélazonositódra és a hozzátartozó öt számjegyű jelszóra.

Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

E-mail-címeddel vagy Facebook fiókoddal és az általad választott jelszóval néhány perc alatt létrehozhatod Telekom fiókodat. Ezután könnyedén beléphetsz honlapunkon. A fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

Bővebben a Telekom fiókról

Ügyeidet akár a mobilodon is elintézheted

A díjmentes Telekom alkalmazással a mobilodon könnyedén megnézheted aktuális egyenlegedet és adatforgalmadat, befizetheted számláidat, szolgáltatásokat aktiválhatsz, időpontot foglalhatsz Telekom üzletbe. Az alkalmazás használatához az előfizetői szerződés azonosítására van szükség. Lépj be mobiltelefonszámoddal, e-mail-címeddel és jelszavaddal vagy Facebook fiókoddal! Töltsd le, próbáld ki!

Apple iOS-re, Androidra

Kérj e-számlát, hogy még több időd maradjon arra, ami fontos neked!

Az elektronikus számlát honlapunkon belépve a Számlák menüpontban az Elektronikus számla linkre kattintva tudod megigényelni. A szolgáltatás igénylése és használata teljesen díjmentes és biztonságos, a kiállított számla hitelessége teljes mértékben megegyezik a papír alapú számlával. A továbbiakban az itt megadott e-mail-címre fogjuk elküldeni az értesítést az elektronikus számlák elkészültéről, nem kell többet papír alapú számlákkal bajlódnod.

Bővebben az e-számláról

Kép leírása: media neve

Tévézz bárhol, bármikor a neten TV GO-val!

Kedvenc csatornáidat külön díj fizetése nélkül nézheted notebookon, táblagépen és okostelefonon is. Irány a www.tvgo.hu vagy töltsd le a TV GO alkalmazást! Válassz hozzá akciós készülékeink közül, kamatmentes részletre!

Kép leírása: media neve

Még több csatornát néznél?

Ha tovább bővítenéd csatornáid számát, tv-előfizetésedhez vásárolhatsz tematikus minicsomagokat. Válassz film, sorozat, mese vagy ismeretterjesztő csatornák közül!

Kép leírása: media neve

Éld át a HD-élményt!

HD képminőségben több a részlet, szebb a látvány! A Szuper Családi HD csomagban 24 csatornát HD minőségben nyújtunk.

Kép leírása: media neve

Vásárolj, szórakozz kedvezményesen!

Ügyfelünkként külön regisztráció nélkül élvezheted a Telekom Kapcsolat Program előnyeit. Számos terméket és szolgáltatást kedvezményesen vásárolhatsz meg partnereinknél Kapcsolat kártyáddal. Sok más mellett kedvezménnyel vehetsz jegyet mozikba, állat- és növénykertekbe, élményfürdőkbe és kalandparkokba.

Tipp

Amennyiben hasznosnak találtad az oldalt, de nem volt időd mindenre, mentsd el könyvjelzőként, hogy később is segítségedre lehessünk!