Elektronikus számla, e-Pack, Díjnet

Elektronikus számla: felesleges papírhulladék, késlekedés és sorban állás nélkül.

Az elektronikus számla választásával a papír számlái (csekkjei) helyett weboldalunkon elektronikus formában tekintheti meg és fizetheti ki számláit, elkészültéről pedig e-mailben értesítjük. Az elektronikus számla biztonságosságáról a hozzá kapcsolódó előfizetői jelszó gondoskodik. A szolgáltatás használata díjmentes.

Hogyan fizetheti be elektronikus számláit?

  • weboldalunkon keresztül bankkártyás fizetéssel
  • banki átutalással
  • csoportos beszedési megbízással

Az e-Pack szolgáltatás egy olyan kedvezményrendszer, melyet havidíjas mobil ügyfeleink vehetnek igénybe. A Mobil díjcsomag előfizetők az e-Pack kedvezménnyel évente 3600-12 000 Ft-tal csökkenthetik a havidíjukat, amennyiben igénybe veszik az elektronikus számlafizetés szolgáltatást, elektronikusan kérik számláikat, és a számláikat fizetési határidőre kiegyenlítik.

A Díjnet szolgáltatás a díjmentes regisztrációt követően vehető igénybe, a kiválasztott szolgáltatók számlái esetében. A számlák érkezéséről és esedékességéről e-mailben kapsz értesítést. A fizetés – ami átutalással vagy csoportos beszedési megbízással is történhet – csupán néhány kattintás, a nap bármelyik órájában. A szolgáltatás előnye a kényelem mellett a régi számlák megőrzésének biztosítása: ily módon kiegyenlített számláid 18 hónapig vannak megőrizve.

A Távszámla megszűnésével és a Díjnet regisztrációval kapcsolatban további információkat Gyakori kérdések oldalunkon és a Díjnet weboldalán találsz.