Mobilvásárlás

Az Office 365 olyan felhőszolgáltatás, mely a Microsoft Office jól ismert asztali alkalmazásait üzleti levelezőszolgáltatással, megosztott naptárakkal, csevegési, videokonferencia – és fájlmegosztási funkcióval ötvöz. Az Office 365 segítéségével bárhol dolgozhat, kezelheti irodai dokumentumait otthonról is.

A Microsoft Office szoftverektől megszokott stabilitás, felhasználóbarát felület, könnyű kezelhetőség jellemzi az Office 365 szoftvercsaládot is. Az eddigi irodai alkalmazások (Access, Excel, OneNote, PowerPoint, Publisher, Word) mellett ez a csomag több kommunikációs programot is tartalmaz – úgy, mint a már ismert Outlook levelezési rendszert, valamint az újonnan bevezetett Lync-t, ami egyszerre biztosít csevegő felületet, telefonos szolgáltatást, és videokonferencia funkciót.A Office 365 vagy Microsoft Office 2013 nagy előnye, hogy nem dobozos szoftverként vásárolható meg, hanem online tölthető le. Ez lehetőséget ad arra is, hogy havi előfizetéssel, minimális költséggel használhassunk vállalkozásunkban jogtiszta szoftvereket. Emellett másik előnye, hogy felhasználónként nagykapacitású tárhely áll a felhasználók rendelkezésére (Outlook esetén felhasználónként 50 GB méretű postaláda, SkyDriver további 25 GB tárhely), így nem kell külön tárhelyeket fizetni.

A munka tökéletes összehangolását, az értekezletek ütemezését segíti a szinkronizálható naptár funkció, mely az Outlookhoz kapcsolódik, így az email meghívásokat automatikusan felvehetjük naptárunkba, és más feladatokat is könnyedén rendszerezhetünk segítségével.

Fenntarthatósági előnyök:

Információelérés

  • Előmozdítja az információhoz való szabad hozzáférés biztosítását

Online letölthetőség

  • Felhőszolgáltatásként nincs csomagolóanyag, szállítással járó szennyeződés, hiszen a program online letölthető.

Költséghatékonyság

  • Az ügyfél szükségleteinek kielégítésére irányul, csökkenti az ügyfél költségeit. Többféle fizetési lehetőséget biztosít (éves előfizetés, havi előfizetés).

Kapcsolódó link

Office 365